Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Szerintem hasznos volt, jól felépített. Kezdtük az 5 alapíz (édes, sós, keserű, savanyú, umami) azonosításval, majd folytattuk az aromák (illatminták) felismerésével. Utána jött a cupping, ahol tudnunk kellett kiválasztani a keserűbbet, édesebbet, savasabbat, testesebbet. Utóbbi nem volt egyszerű - nekem -, a keserűség rendszeresen bevitt az erdőbe.
Így leírva, meg utólag is, elég alapnak/triviálisnak tűnik (tűnhet), de nagyon hasznosnak érzem. A reggeli fogalmatlanság a nap végére már egy kis magabiztosságot mutatott, a sikerélmény is megvolt, illetve az igény is megfogalmazódott a hova továbbra.
Az szerintem egy pozitív indikátora a képzésnek, hogy utólag már sokkal egyszerűbbnek érzem a tanultakat (persze tudva, hogy ez valójában is csak az alapokról szólt).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az szerintem egy pozitív indikátora a képzésnek, hogy utólag már sokkal egyszerűbbnek érzem a tanultakat (persze tudva, hogy ez valójában is csak az alapokról szólt).