- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Apple Watch
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Szerintem hasznos volt, jól felépített. Kezdtük az 5 alapíz (édes, sós, keserű, savanyú, umami) azonosításval, majd folytattuk az aromák (illatminták) felismerésével. Utána jött a cupping, ahol tudnunk kellett kiválasztani a keserűbbet, édesebbet, savasabbat, testesebbet. Utóbbi nem volt egyszerű - nekem -, a keserűség rendszeresen bevitt az erdőbe.
Így leírva, meg utólag is, elég alapnak/triviálisnak tűnik (tűnhet), de nagyon hasznosnak érzem. A reggeli fogalmatlanság a nap végére már egy kis magabiztosságot mutatott, a sikerélmény is megvolt, illetve az igény is megfogalmazódott a hova továbbra.
Az szerintem egy pozitív indikátora a képzésnek, hogy utólag már sokkal egyszerűbbnek érzem a tanultakat (persze tudva, hogy ez valójában is csak az alapokról szólt).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo 16 Ideapad Pro 5 OLED 2.8K 120Hz Ryzen AI 5 340 4.8Ghz 24GB 1TB Radeon 840M Win11 Garancia
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az szerintem egy pozitív indikátora a képzésnek, hogy utólag már sokkal egyszerűbbnek érzem a tanultakat (persze tudva, hogy ez valójában is csak az alapokról szólt).