- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csápájev
őstag
Ime, itt mostad össze az otthonra ajánlott graefet a kávézóba nem ajánlott eurekaval.
Az összes többi,amit itt összehordtál meg masszívan nem igaz.
Rengeteget írtunk már lefolyásokról, színről, mindenről.Bevallom nem tudom milyen kávékat szeret Parci.
Az sem igaz,hogy bárkinek egyet kéne érteni vele, sokat vitatkoztam vele,de ahogy néztem más is.
Az meg csak szimpla személyeskedés,hogy szerinted ő megállapodott az olaszos pörkölésű kávéknál, azaz szerinted le van maradva...
Milliószor ajánlunk világos pörköléseket, CM stb kávékat, tehát tényszerűen nem igaz,amit írsz.cm702 egy kiváló ár / érték arányú belépő őrlő otthonra.
Ebben az árkategóriába kompromisszumokat kell kötni,de sokan próbáltuk és bár már Mazzer minire váltottam tartom,hogy abszolút ajánlott, ahogy írtad kompromisszumokkal, az egyik ilyen pl,hogy fokozatos.
Ez világos pörköléseknél fog inkább kijönni,de maradjunk annyiban,hogy sokkal drágább darálóknál is van valami kompromisszum és ráadásul nem azt állítottuk,hogy tökéletes lenne.
Kicsi, olcsó, kevés pangó marad benne és ha vegyesen iszik olaszos és világosabb pörkölésű kávékat, akkor 90%ban be fogja tudni lőni a használója az adott kávéhoz.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest