- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csápájev
őstag
Ime, itt mostad össze az otthonra ajánlott graefet a kávézóba nem ajánlott eurekaval.
Az összes többi,amit itt összehordtál meg masszívan nem igaz.
Rengeteget írtunk már lefolyásokról, színről, mindenről.Bevallom nem tudom milyen kávékat szeret Parci.
Az sem igaz,hogy bárkinek egyet kéne érteni vele, sokat vitatkoztam vele,de ahogy néztem más is.
Az meg csak szimpla személyeskedés,hogy szerinted ő megállapodott az olaszos pörkölésű kávéknál, azaz szerinted le van maradva...
Milliószor ajánlunk világos pörköléseket, CM stb kávékat, tehát tényszerűen nem igaz,amit írsz.cm702 egy kiváló ár / érték arányú belépő őrlő otthonra.
Ebben az árkategóriába kompromisszumokat kell kötni,de sokan próbáltuk és bár már Mazzer minire váltottam tartom,hogy abszolút ajánlott, ahogy írtad kompromisszumokkal, az egyik ilyen pl,hogy fokozatos.
Ez világos pörköléseknél fog inkább kijönni,de maradjunk annyiban,hogy sokkal drágább darálóknál is van valami kompromisszum és ráadásul nem azt állítottuk,hogy tökéletes lenne.
Kicsi, olcsó, kevés pangó marad benne és ha vegyesen iszik olaszos és világosabb pörkölésű kávékat, akkor 90%ban be fogja tudni lőni a használója az adott kávéhoz.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs