- MWC 2026: Megjött az Anker új, megfizethető árú aktív zajszűrős fejhallgatója
- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
Sziasztok!
Egy gaggia baby primo boldog új tulaja lettem nemrég, ezzel kapcsolatosan olvasgattam itt és kérdezném, hogy honnan tudom, hogy egy szűrő IMS-e? Van rajta márkajelzés? Korábban ezt ajánlottátok: [link]. Na most, amit én kaptam hozzá, azon nincs márkajelzés, és az oldalnézeti ábrát nézve kicsit más, hamarabb szűkül, jobban "le van csapva" a sarka, szerintem kisebb a térfogata. Lehet, hogy ezért küzdelmes 18g kávéval megtölteni?
A másik, hogy egycsészés szűrőből melyik a jobb megoldás? IMS "the single", vagy a Marzocco? Utóbbihoz ha jól látom, kisebb tamper kell. Jó lenne ha nem kellene két külön tamper.
Amúgy elhamarkodva egy 58 mm-es tampert vettem, ami peremesen tamperolja a kávét, úgyhogy idővel egy jobban illeszkedőt majd vennem kell. De örülnék, ha ez jó lenne egy egycsészés szűrőhöz is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mercedes topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett + Playseat 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest