Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ábi

tag

válasz Parci #56592 üzenetére

Kicsit félre ment a dolog...
    Nem vagyok kíváncsi senki kukijára, akár kávés, akár mézes, akár csokis, mert boldog házasságban élek, amiből van két trónörökös is. ;]

Komolyan ki beszélt itt roburról?
    Az viszont tény, hogy utóbbi napokban szinte minden hozzászólásban lehúztad a Caravelt.
    Ha xy fórumos teszi, kutya nem veszi komolyan, egy házigazdinál ennek már súlya van.
    Kezeljük helyén a dolgokat.
    A Caravel bizonyított az eltelt 50 év során. Van kis hazánkban jobb és rosszabb példány is. Egy javításra szoruló példány alapján levonni következtetést nem szerencsés.
    Nem kell hinni a 2 éves tapasztalatomnak egy jól működő példány alapján. Elég csak az indexes keresőbe beírni és még a CM alapítók is jó véleményeket írtak róla nem egyszer.
    Mivel itthon pörkölök és magamnak egyébként sem vennék 10k fölötti kávét, kicsi a valószínűsége annak, hogy CM kávét húzzak a Caravelen. Abban is biztos vagyok hogy ezzel a lélektani határral az itt böngészők többsége is így van, ezért nem releváns pont egy (egyébként No.1) CM kávét példaként hozni, amit egy átlagos gépparkkal egyébként is küzdelmes reprodukálni a spécin beállított kávézók gépparkjához képest.
    Amire tervezték, azt remekül hozza, és a világosabb pörikkel sem vall szégyent, amit nem csak én vallok. :K

Valószínűleg te sem hagynád szó nélkül, ha valaki a DC-ről, vagy roburról írna több negatív hozzászólást, holott te elégedetten használod huzamosabb ideje, pláne olyantól, akinek szava van.

Új hozzászólás Aktív témák