Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adpeter
tag
Eleinte én sem tököltem vele.Beöntöttem félig a babtartályt oszt jóvan. Aztán elkezdtem többféle kávét rendelgetni és egyszerre több ízt is ki akartam próbálni. Akkor alakult ki nálam is az,hogy kb csak annyit teszek be amennyit le is főzök. Kicsit macerás,mert ugye annyit úgysem találok el,meg több is kell bele,mert ha pár szem marad azt az Iberital már csak dobálja felfelé. Úgyhogy ha végeztem Ibi fejre fordít,maradék kiönt aztán porszívó.Na ehhez azért nem mindíg van hangulatom van mikor csak hátba verem. A maradék megy egy zacsiba és úgy be kávés dobozba. A kilósakat meg kiporciózom 5-6 adagra bezacskózom és az eredeti csomagolásban be a fagyóba.
Pár nap alatt rengeteget öregszik ha a tartályban hagyod. Megéri azt a kis macerát,hogy visszazacskózd a maradékot szvsz.
Nem tudom a Graef milyen de az Iberitalnál nekem az nem működik,hogy lemérem előre az egész babokat,mert úgysem jön ki annyi,meg le sem darálja ha nincs tömeg ami nyomja be a késekhez.
Parcinál láttam,hogy a Mazzerren ez működik ,bár célszerszámmal piszkálta ő is a végét.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen routert?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest