Hirdetés
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Elfogyott végre az a szörnyűséges Davidoff, beletöltöttem a Lidl-ben vásárolt Monte Santos kávé egy részét, a maradékot pedig szakszerűen eltároltam: bezártam légmentesen egy befőttesüvegbe, és bevágtam a fagyasztóba. A Davidoff után a Lidl-ös cucc kellemes meglepetés, egész iható íze van capuccinónak elkészítve, espressóként még nem próbáltam. Kicsit kesernyés, nem túl testes, de végre kávéillatú és -ízű italt ihattam újra a Tchibo prémiumterrora után. Azóta gondolkodtam, a Davidoff azért lehetett többek között annyira szörnyű, mert akciósan vettem féláron, és 2010-es csomagolású volt. Kb. másfél év állás alatt pedig megavasodott, megvonult, a babok ropogása sem volt már az igazi, ha elrágcsáltam egyet egészben, emiatt lehetett olyan szörnyű savanykás-gépolajos íze. Mindenesetre azt is megtanultam, hogy szemeskávét csak úgy veszek, hogy meggyőződöm először a gyártási dátumáról.
Szerk.: vettem a Tescóban saját forgalmazású, Café Blend "márkájú" szemeskávét, ami a felirat szerint 100% arabica kávét tartalmaz. A szelepen keresztül szagolgatva nagyon kellemes illata van, kíváncsi leszek az ízére. Ha elfogy a Monte Santos, ez következik. Az ára nagyon jutányos, csak 569 forintba kerül a 250 grammos kiszerelés.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- SzoftverPremium.hu
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest