- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Elfogyott a kenyai kávém, vettem szemes Davidoff Rich Aroma-t. Bűnrossz, soha ne vegyetek ilyet! Bár 100% arabica van ráírva, szerintem szárított kutyaszar vagy nem tudom. Már az illata vagy inkább szaga is bántó, olyan kőolajos-füstös-vegyianyagos, ha lefő. Ízre szinte ihatatlan, a legrosszabb kotyogós kávékat idézi fel. A kenyai kávé ehhez képest egy csoda volt, mondjuk az ára is majdnem a négyszerese volt. Jó erősen iszom most a Davidoffot, hogy minél hamarabb elfogyjon, aztán jön a következő tesztalany, a Lidl-ös Monte Santos. Nem csodálkoznék, ha ihatóbb lenne a Davidoffnál, mert annál lentebb süllyedni elég nehéz lehet. Ha majd az is elfogy, arra az esetre találtam egy boltot, ahol lehet Lavazza szemeskávékat kapni, azoktól sokat várok, őrölt kávék közül a Lavazza Qualita Rossa jött be nekem eddig a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest