- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mylord4I
újonc
Igen, iható kávét készít, különösen praktikus munkahelyen. Pesten már láttam, ahol egy 16-os kapszulás dobozt 1200 Ft-ért árulnak. Nekem a espresso intenzo (vagy mi a neve?) ízlik, persze otthonra azért mégsem venném meg. Melóhelyen viszont kb. 1 perc alatt és jó forró KV-t lehet vele főzni.
Ja... otthon nálam még mindig a klasszikus kotyogó, ami bevált és megszokott, ami ugye az okos baristák szerint nem is igazi espresszó
KV-t főz, de én ízre ezt szoktam meg. Nemrég vettem egy Aldis Martello kapszulás gépet is, ami szintén oké, főleg reggel, mert szintén gyors praktikus, rápakolja a cremát is a KV felszínére (ár/értékben szerintem ebben a "kapszulás csodamasina" kategóriában veri a mezőny többi, nevesebb márkáját, de ez privát vélemény), de e kapszulás gép mellett azért mindig ott áll teljes fegyverzetben, bármikor bevetésre készen
a szarvasi seherezádé!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KV-t főz, de én ízre ezt szoktam meg. Nemrég vettem egy Aldis Martello kapszulás gépet is, ami szintén oké, főleg reggel, mert szintén gyors praktikus, rápakolja a cremát is a KV felszínére (ár/értékben szerintem ebben a "kapszulás csodamasina" kategóriában veri a mezőny többi, nevesebb márkáját, de ez privát vélemény), de e kapszulás gép mellett azért mindig ott áll teljes fegyverzetben, bármikor bevetésre készen
a szarvasi seherezádé!