Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
Az Ascasoval személyes tapasztalata nem sokunknak van, a Kávékorzón találsz egy 2014-es cikket, ebben SID nagyon dícsérte, és az már jelent valamit. De szerény véleményem szerint kell rá a PID. Tehát vagy megveszed a drágább változatot, vagy beszélsz Fragolával, mennyiért csinálja meg utólag. Itt a Garancia a nagy kérdés, az vsz elveszik a pideléssel.
A két Lelit kb ugyanazt tudja (ha van keret a nagyobb a jobb választás a több kiegészítő, tudtommal a fej is más, bojler is nagyobb), a kicsivel készült kávét kóstoltam egy frumtárs jóvoltából az jó volt, de helyenként a kidolgozás hagy kívánnivalót (valahol meg kellett spórolni azt az 50.000 forintot amivel olcsóbb, azért már kávéfőzőt tudsz venni
), ez remélhetőleg a nagyobbikon már nincs így. Itt kevesebb a Garancia, de (és ez az Ascasora is érvényes) nem nagyon van ami elromoljon, és ha elromlik is valami megfizethető árban javítható.Nem tudom mennyibe kerül az Ascaso, de én közte és a nagyobbik Lelit közt döntenék, de vedd figyelembe, hogy PID nélkül vsz alulmarad az elkészült ital minősége egy pidelt géppel szemben (vagy legalábbis nem fogod tudni mindig ugyanazokat az ízeket előcsalogatni). Ugyanakkor a design sem elhanyagolható, hiszen vsz évekig nézed a konyhában.
Cztompi: meg kéne tudni, melyik két gép házasításából született. Ha a legkissebb lelit és a Fred daráló, akkor jó lehet, bár itt mi mind a PID-es változatot ajánljuk (tényleg sokat ad az ízhez, a reprodukálhatósághoz, de van akinek a legjobb espresso es a szarvasi gőzösből jövő lé is csak kávé). Ha a Daráló a Fred alatt van, én inkább külön venném, ha elfér (az ilyen egybeépített gépeket valamiért nem szeretem, de van ahol a helyszűke miatt egy ilyen kombinált megoldás az egyetlen ami szóba jön)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), ez remélhetőleg a nagyobbikon már nincs így. Itt kevesebb a Garancia, de (és ez az Ascasora is érvényes) nem nagyon van ami elromoljon, és ha elromlik is valami megfizethető árban javítható.