Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Ja, vagy úgy. Olyan cégekkel nem állok szóba, semmi közük a kávéhoz. Cipőt a cipőboltból.

Nem érzem túlárazottnak, mert majdnem olyan jó kávé, mint a kávéházi gépekkel készült, és kb. fele áron, és ha kell, hajnali kettőkor. Ráadásul egyesével van csomagolva, nem kell kettőt egyszerre megbontani mint pl. Lavazzánál, és a Lavazza sok tucatos doboza helyett tízesével tudok venni kapszulát, ráadásul 16 félét. Mivel főleg egyedül iszom, ezért nem lenne szerencsés, ha 150-et kellene egyszerre megvennem, viszont szeretem, hogy sokféle van. Konkrét összehasonlítási alapom Lavazzával van, ahhoz képest jobban ízlik sokkal, és hát a mennyiségek miatt ott is csak irodában működik a dolog, otthon nem, és kevesebb fajta is van.
Az a kancsó hogy működik? Abban is van egy ilyen habosító izé, vagy csak egy sima kancsó? Látom semmilyen tűzhelyen nem lehet használni, akkor valami csak kell hozzá. Ja ikeás elemes pálcika tejhabosítót próbáltam, hamar elromlik és alig győzöd elemmel, az nagyon gáz volt, ez a nescafés viszont profi kis cucc, gyakorlatilag egy vízforraló, tejhabosító spirállal és teflonos belső bevonattal.
Mindenkinek mások az igényei, nekem ez bejön.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest