Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ez az egér nem okoz gondot a konyhában
- Fotók, videók mobillal
- Poco M8 5G - majd megveszed
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prandris
tag
válasz
von toth
üzenetére
Szerintem nem lenne nagy változás, ez a kép sem valami bizalom gerjesztő. Ennyi pénzből sokkal de sokkal jobb gépet tudnál venni használtan. Nézd meg a fórum bevezetőjét. Ha egy kicsivel több pénzt még tudsz hozzátenni, akkor tudnál venni PID-es rézcsőtuningos masinát (Gaggia Classic) ami után már nem is nagyon kell gondolkodnod feljebb lépésen.
Más: Elkészült az EVO-m, PID, manométer, Rézcsőtuning (4 méter), Fluid o Tech OPV, Réz vízterítő (bocsi a mocsokért ami a képen van, nagy izgalmamban csináltam gyors beüzemelés után)
Korábban felmerült, hogy nem ajánlott az EVO-t PID-ezni. Semmi problémát nem vettem észre, nincs csöpögés/folyás a fejből. Körülbelül félpercenként cseppen egyet a gőzkar, ennyi. Pontos, egyszerű, nagyon tetszik. von toth ez a gép így összesen annyiba került mint az új Krups amit belinkeltél.
Akinek ilyen low cost gépe van mint nekem, bátran ajánlom a PID-et és a többit szintén.Szerk.: Most figyeltem meg, hogy az a fél perces gőzkar csöpögés is jóval több mint fél perc/csepp

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sorozatok
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vallás
- További aktív témák...
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI RC2 drón távirányító
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs