Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Realista
újonc
Szevasztok!
Kb 1 hónapja vettem készletet és kupálódom a net segítségével, hogy minél finomabb kávét ihassak naponta.
Én már találtam újabb technikát ezen topic által, de én is tudok információt adni.
Elmentem több helyre kávét venni, voltak totál anyagilag negatív élményeim:
Dohány utca: 1 kg kávé 10 ezer ft, Podmaniczky utca: 10480 ft, Aréna Pláza: 8 féle Edusho 3- 3,5 ezer ft, Manuel: 8 e ft. Milliomosoknak való, én nem tartozom közéjük.Szerintem árban és ízben a legreálisabb a kizárólag a Metróban kapható szemes Rioba kávé. 3 félét kapni: 55% arabica /íz- aroma/- 45% robusta /erő/, kapni még 80%- 20% és 100% arabicát. A Silver 55- 45%- os 2300 ft, a másik kettő kb 3300 ft, a hétvégén megyek venni mindhármat.
A Silvert iszom már egy hónapja: semmi sav, nagyon jó.Az örlővel úgy átverik az embereket
, hogy nagyot nézek..... Lehet kapni kifejezetten örlésre való konyhai eszközt 7 ezertől a 100 ezren felülig. Én például a 30 éves vízszintes késsel felszerelt örlőt használom minden nap. Egy másodperces órát nézek, amíg örlöm a kávét. Nem fogok venni 12900- 3500 ezerért örlőt, mert van benne óra és örlési finomság kapcsoló. Nézem az órát és ugyanolyan lesz, mint a drágákban. Megnéztem a finomságot.Illik porcelánpoharat venni. 350 ft- ért találtam.
A kávéhoz adott ízfokozók: csoki- tejszin- tejszinhab stb teljesen egyéni. Én a kávét ha nem legalább 90'- os, akkor hideg számomra. Mindig használom a gözölőt, miután kijött a kávé.
Már várom a hétvégét, amikor veszek 100%- os Riobát és a kávét az ízéért ihatom előszőr és nem állok fejre tőle.
A kávé fordított hatással bír, ha sokat iszunk belőle, vagy már nagyon fáradtak vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Horgász topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Társasjáték topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, hogy nagyot nézek..... Lehet kapni kifejezetten örlésre való konyhai eszközt 7 ezertől a 100 ezren felülig. Én például a 30 éves vízszintes késsel felszerelt örlőt használom minden nap. Egy másodperces órát nézek, amíg örlöm a kávét. Nem fogok venni 12900- 3500 ezerért örlőt, mert van benne óra és örlési finomság kapcsoló. Nézem az órát és ugyanolyan lesz, mint a drágákban. Megnéztem a finomságot.