Hirdetés
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
Hi!
Esetleg vízhőmérőt nem tudjátok hol lehet a "legjobbat" venni, ami drótos, digitális, lehetőleg pontos, keveset késik a méréssel és a belvárosban kapható? Minél kedvezőbb ár/értékben.
Aeropresshez kéne. Egyenlőre csak érzésre öntögetem a forrás után 10-20 másodperccel a vizet.
Másik kérdés még aeropresshez: azért vettem ezt a kávégépet, 1.5 év Brikka után, mert nincs csak kézi őrlőm, és annyira nem konzisztens az őrlemény, hogy sokszor nem tud mit kezdeni a kotyogós vele. De a kávébabtól is függ, hogy a Rhino végül milyen őrleményt tud produkálni, aztán a sorban jön a Brikka bizonytalansága.
Szóval az aeropress elvileg nem olyan kényes a grindre, ez volt a beruházás mögötti indok.
Jelenleg ízre nagyon meg vagyok elégedve vele, annyi, hogy kicsit mindíg túlhigítom. Nekem az espresso lenne a zsánerem, de beletörődtem, hogy olcsón, egyszerűen otthon nem fog összejönni.Illetve még fémszűrő a következő lépés.
az Able szűrők nem olyan szimpatikusak, az IMS 150 mikronos illetve az S Filter lenne jó, ahogy elnéztem, de utóbbi már nem kapható valamiért, helyette viszont van egy "Mesh" nevezetű szűrő, ami ugyanúgy néz ki és 3000 Ft-ért lehet venni.Ezekkel vannak esetleg tapasztalatok, illetve, hogy Budapesten hol lehet az utóbbit kapni?
köszi a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs