- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
Hi!
Esetleg vízhőmérőt nem tudjátok hol lehet a "legjobbat" venni, ami drótos, digitális, lehetőleg pontos, keveset késik a méréssel és a belvárosban kapható? Minél kedvezőbb ár/értékben.
Aeropresshez kéne. Egyenlőre csak érzésre öntögetem a forrás után 10-20 másodperccel a vizet.
Másik kérdés még aeropresshez: azért vettem ezt a kávégépet, 1.5 év Brikka után, mert nincs csak kézi őrlőm, és annyira nem konzisztens az őrlemény, hogy sokszor nem tud mit kezdeni a kotyogós vele. De a kávébabtól is függ, hogy a Rhino végül milyen őrleményt tud produkálni, aztán a sorban jön a Brikka bizonytalansága.
Szóval az aeropress elvileg nem olyan kényes a grindre, ez volt a beruházás mögötti indok.
Jelenleg ízre nagyon meg vagyok elégedve vele, annyi, hogy kicsit mindíg túlhigítom. Nekem az espresso lenne a zsánerem, de beletörődtem, hogy olcsón, egyszerűen otthon nem fog összejönni.Illetve még fémszűrő a következő lépés.
az Able szűrők nem olyan szimpatikusak, az IMS 150 mikronos illetve az S Filter lenne jó, ahogy elnéztem, de utóbbi már nem kapható valamiért, helyette viszont van egy "Mesh" nevezetű szűrő, ami ugyanúgy néz ki és 3000 Ft-ért lehet venni.Ezekkel vannak esetleg tapasztalatok, illetve, hogy Budapesten hol lehet az utóbbit kapni?
köszi a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest