- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rien
senior tag
Jézus
hát ezt kihagyom
bár aki cukor nélkül issza annál eltudom képzelni, hogy bejöhet neki.
-------------------------------------------------
Az ilyen kávékülönlegességről meg nekem a Douwe Egberts karácsonyi vagy téli fantázianevű förmedvénye jut eszembe ilyen fahéjas, fűszeres valami volt. Soha többet
(hányós smile) bár nem is láttam régóta, de nem is kerestem
-------------------------------------------------
Kávézóban dolgoztam több évet, az ír kávén kívül a második nagy kedvenc a vendégek körében a Casanova fantázia nevű kávé volt. Leírom a receptet hátha így karácsony táján több otthonban van tojáslikőr, mert ez kell hozzá, meg tejszínhab....és valaki kedvet kap hozzá
Szóval hosszú pohár kell hozzá pl. pezsgős pohár is jó lehet. Ebbe öntünk olyan 3 cl-nyi tojáslikőrt. Lefőzzünk a fincsi kávét és ezt a óvatosan, lassan a pohár falára öntve ráöntjük (esetleg egy kanalat nyomunk az üveg falára és abba öntjük lassan). Gyönyörű szépen elválik a sárga tojáslikőrtől a barna kávé. Jól mutat
A kávéra nyomuk tejszínhabot, az is elválik
szintén szép. A tetejére csokiöntet teszünk ( de akár kakaóport sószóróból vagy kiskanálból óvatosan szétszórhatunk rajta......szép lesz).
Csokiöntet is roppant egyszerű házilag: némi forróvíz, cukor kakaó....keverni míg el nem olvad (esetleg rámelegíteni ha nem jön össze elsőre). Sokkal finomabb lesz a csokiöntet némi fahéjjal ízesítve
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hát ezt kihagyom
bár aki cukor nélkül issza annál eltudom képzelni, hogy bejöhet neki.
(hányós smile) bár nem is láttam régóta, de nem is kerestem
A kávéra nyomuk tejszínhabot, az is elválik