- Bluetooth-headsetekről általában
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adik
őstag
hmmm.
érdekes. Én alapvatően 2 féle kávét iszok: Tazza d'Oro Superior, koromfeketén, de hogy cseppenként jöjjön ki a Michelangelo gépből, a másik a narancsos Ricoré víz nélkül, csak tejjel, cukorral. Ezt hogy hozom össze?
De most komolyan: van, amikor nem tudok hozzájutni a frankóhoz (egy otthoni kávégép nem tud 10-12 bart, legalábbis amit én meg tudok fizetni, és sajnos igen kevés kávézóban csinálják úgy a presszót, ahogy én szeretem), akkor meg ha már lötyi, akkor legyen valami könnyed, gyorsm kicsit üdítő jellegű - szerintem
[link] - igen esszenciális.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De most komolyan: van, amikor nem tudok hozzájutni a frankóhoz (egy otthoni kávégép nem tud 10-12 bart, legalábbis amit én meg tudok fizetni, és sajnos igen kevés kávézóban csinálják úgy a presszót, ahogy én szeretem), akkor meg ha már lötyi, akkor legyen valami könnyed, gyorsm kicsit üdítő jellegű - szerintem