- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adik
őstag
hmmm.
érdekes. Én alapvatően 2 féle kávét iszok: Tazza d'Oro Superior, koromfeketén, de hogy cseppenként jöjjön ki a Michelangelo gépből, a másik a narancsos Ricoré víz nélkül, csak tejjel, cukorral. Ezt hogy hozom össze?
De most komolyan: van, amikor nem tudok hozzájutni a frankóhoz (egy otthoni kávégép nem tud 10-12 bart, legalábbis amit én meg tudok fizetni, és sajnos igen kevés kávézóban csinálják úgy a presszót, ahogy én szeretem), akkor meg ha már lötyi, akkor legyen valami könnyed, gyorsm kicsit üdítő jellegű - szerintem
[link] - igen esszenciális.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mobil flották
- Asztalos klub
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De most komolyan: van, amikor nem tudok hozzájutni a frankóhoz (egy otthoni kávégép nem tud 10-12 bart, legalábbis amit én meg tudok fizetni, és sajnos igen kevés kávézóban csinálják úgy a presszót, ahogy én szeretem), akkor meg ha már lötyi, akkor legyen valami könnyed, gyorsm kicsit üdítő jellegű - szerintem