Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
And06
aktív tag
ma megint voltunk Hkiben a Kaffa kávézóban, az őrlőben El Salvador - SanFrancisco kávé. Állitólag kicsit sötétebb pörkölés (újhullámos szinten), izében ez nem érhető tetten, bőven van gyümi és sav, finom csoki szerü befejezéssel. Igazából nekem a múlt héten kostolt kenya jobban bejött, bár belekötni ebbe sem tudnék. Most nem birtam ellenállni, és vettem egy zacskóval (a kenyából). Ezzel szórakoztatom magam amig az új paljoc csomag ide nem ér.
A kávézóban csapolás előtt kismérleget tesznek a csésze alá, és úgy inditják a gépet. Méghogy kávézóban nem lehet mérlegelni! Próbáltam kikérdezni őket, hogy a Kenya mit szeret, de a csajszi elég bamba volt, és csak azt hajtogatta, hogy folyamatosan állitják utána a kávénak gépeket. Végül annyit mondott, hogy 18,5 gramm, 94fok, és 30 másodpercet célozzam meg.
Ez igen érdekes, mert az LM gép a csészemelegitő csapolás alatt gőzt okádott, szóval nem tudom hol mérik a 94fokot, igaz ma másik kávé volt, nem kenya.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest