Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
Na, végre meghoztam a masinát!
KÉPEK
A 8012-es eladó! Mennyiért lehet eladni? kb 2 éves, megkímélt és van rá még 3 év garancia, mert 5 évvel vettem...
Az új masinával megy az ismerkedés. A 8010-es őrlőt lehet nem kell hekkleni, elég finom talán amit készít. Azért kértem hozzá egy alátétet, hátha később beteszem. Negatívum, hogy a kanálba nem igen tud darálni anélkül, hogy kis mennyiség ki ne szóródna az asztalra. Erre még ki kell találnom valamit, mert nem akarok mindig törölgetni...
Mindjárt egy kérdés a profikhoz: Én általában mindig dupla eszpresszót iszok, mert a szimpla mindig ott fogy el ahol a legjobb.
Tehát dupla esetén is 30s körül kell hogy legyen a főzés és 9bar legyen? Ilyenkor kicsit durvábbra kell darálni, mintha szimpla lenne? Én a másikon a dupla fenekű szűrővel készítettem mindig és olyan 7bar-ig ment ki... Ha 9-barra daráltam, akkor nagy ütős lett már... Ja a kávé caffé perté, a képeken...
Szóval milyen beállítás javallott a géppel, ha dupla eszpresszót iszok? Használjam a normál szűrőt inkább és daráljak finomabbra?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs