Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iOS alkalmazások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoundON
tag
válasz
Zen42
üzenetére
Ott csúsztál el szerintem hogy tök laikusnak nézhettek amikor feldícsérték ezt a kávét. Biztos hogy a sárga kockához meg az amerikai frencsájz plázakávéhoz szokott 95%-nak talán az is extra lehet hogy nincs szénné pörkölve. Valszeg ennek a marketingdumáját kaptad el és Te többet vártál... pedig egy 85pontos kávé azért az nagyon az alja.
Másik:
Szerintem nincs olyan hogy sztenderd recept. Pont ezt mondom, hogy míg egy CM-nél pl 18g a kiindulás a legtöbbnél, addig pl egy 42-nél 20-21, az előbbinek jó tud lenni néha kis előáztatás a másiknál nem igazán és akkor bele se mennék a többi 20paraméterbe.
Én szerintem pörkölőnként van kiindulási reci, amit valószínű ennél a kávénál nem találtál el. Amúgy a honlapjukon ott van filter és presszó recept is. Érdemes abból kiindulni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) SAMSUNG/ KINGSTON DDR4 8GB RAM - Memoria modul
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest