Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #8593 üzenetére
Ma csinált a telefon egy érdekes dolgot. Egy SMS-t elküldtem, a címzett jelezte, hogy először is megértette, minek küldtem el 5x. Nálam minden normálisan ment végig.
-
DJ Diablo
tag
Ez a teló is garis, csak az a baj hogy ez átcsúszott annak idején és ha visszafele jönne gariztatásból, akkor tuti megfognák és most meg kellene fizetni az áfát. Ebből a lóvéból és a visszaposta díjából (mert ugye ezt te fizeted) kb. meg lehet csinálni itthon és nem kell hónapokat várni és veszekedni a kínaival. Főleg ali esetén. A garit a vásárlástól számolják. A szállítási idő is beletartozik.
-
drk88
senior tag
Szerintem igen, de nincs az 1 hónap ha pl. dhl-el küldöd, nekem annó 2 telefon érkezett 4 nap alatt itt volt DHL-el 20$ volt pluszba 3-4 munkanapot írnak a DHL-re. Én azért gondolom így mert arra is él a garancia ha sérült lesz a telefon mig megérkezik, aztán lehet rosszul gondolom
-
dane
senior tag
Sziasztok!
Öcsémnek tönkrement a G3s típusú telefonja. Érdeklődnék hogy milyen megoldással lehet a lehető leggyorsabban a garanciális ügyintézést lebonyolítani. Az a probléma hogy nincs a kijelzőn semmi csak a háttérvilágítás működik. Magyarországon a classmobil le tudja bonyolítani? Van valakinek tapasztalata?
-
robi59
csendes tag
Köszönöm, akkor felrakok egy tiszta rendszert, aztán meglátom, hogy reagál.
Akkor aksiba ne is gondolkodjak ? Nekem nagyon aksiszagú a dolog.
Skypeot én is olvastam, hogy a hiba forrása lehet, de nem volt feltéve egyik esetben sem.
Köszönöm a válaszokat, majd jelentkezek mit sikerült kihozni belőle!
-
DJ Diablo
tag
Flashtool-lal feltettem egy gyári romot. (Nem volt egyszerű, csak úgy indult el ha akksi benn volt) A helyzet változatlan. Egyébként a hibajelenség ez.
A video megjegyzésében alaplapot írnak. Ez nem lenne olyan jó hír.....
Ötlet? -
DJ Diablo
tag
Sziasztok!
Bátyám G3T-je megadta magát. Háttérvilágítás van csak, semmi kijelzés nincs. Párszor visszajött a kép, de azóta semmi. Mi lehet a gond?
Hardveres vagy szoftveres lehet a probléma?Köszi!
-
qad
senior tag
Az én G3ST-en a programok akadtak össsze és azért csinálta. Meg nem mondom már melyel voltak, de onnan jöttem rá hogy előtte nem volt gond és hirtelen naponta 4x-5x úgy maradt. Szépen elkezdtem visszatörlögetni a progikat és megszünt.
Ha van rá módod mentsd le a jól belakott rendszered és próbálj meg 1 vadi újat húzni. Nálam TWRP-vel minden törlés bármelyik rom telepítése előtt, a telepítés után felajánl a wipot és úgy szúz rom lesz fent. Ha nem törölsz és wipolsz minden fentmaradhat a deep sleep. Nem tudom mennyi időnként jöttt neked elő, de használd valamennyi ideig szűz rommal. Ha nem lesz DP-ed akkor a progik akadtak össze, utána meg egyenként telepítsd őket és mindig jegyezd meg melyik volt az utolsó hogy ha DP-el akkor törölni tudd.
Kíváncsi vagyok megoldja-e neked is.
-
robi59
csendes tag
Sziasztok!
Lassan 1 éve van egy G3S-em. Nagyon meg voltam vele elégedve, de egy pár hónapja elkezdett szívatni a deep sleeppel. Az utóbbi időben már gyakorlatilag használhatatlanná tette a telefont. Eleinte Frakk minimál romjával csinálta, visszacseréltem a spanyolra, de semmi változás.
Az összefoglalóból kipróbáltam a Wifi lockos progit, és számtalanszor próbálkoztam aksi formázással is. Sajnos már óránként képes elsötétülni...
Milyen megoldást javasolnátok? Egy új akku segítene? Lenne esetleg valakinek egy eladó? Vagy tud esetleg valaki megbízható akku forrást? Gyárilag a 2750 mAh-s van benne.Előre is köszönöm a válaszotokat!
-
Vamp
senior tag
Valakinek mond ez bővebbet? A probléma továbbra is fennáll, MINDENT újratettem Flashtoollal...
-
dodorip
csendes tag
Hy!! tudnátok ajánlani 4g képes dual simes kínai telót ami nincs csillagászati áron?G3sről váltanék.
Kösz! -
törölt tag
válasz
ruszi_tomi #8569 üzenetére
Igen van.
-
törölt tag
válasz
ruszi_tomi #8567 üzenetére
Azért mondtam ha kiválasztod a romot, belenézek.
Ha magyar oké, ha mégsem az akkor jBart-tal magyarítom és átküldöm, ha gondolod. -
törölt tag
válasz
ruszi_tomi #8564 üzenetére
Kétféle van:
4 GB (G4SL)
16 GB (G4S)Ha nem jön be a recovery töltő + power + hangerő fel együttesével,
akkor marad a gyári flashtoolos rom:Driverek+ flashtool itt:[link]
Gyári rom FT: [Jiayu G4S Advanced (2GB/16GB)]
Gyári rom FT:[Jiayu G4SL Standard (1GB/4GB)]
Majd ezek után a recovery és az új rom, ami jó a készülékhez.
Ha megmondod melyik tetszik, megmondom van-e benne magyar nyelv. -
GrandS
senior tag
válasz
ruszi_tomi #8564 üzenetére
Nem eszik azt olyan forrón. A recovery nem jön be (bekapcs + vol+ )? Jó rom-ot választottál? Lényeges a pontos típus a G4-nél!!!
-
törölt tag
válasz
ruszi_tomi #8562 üzenetére
Nem kerül nekem semmibe és örülök ha tudok segíteni.
-
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
#18193920 #8561 üzenetére
Hát mrfrakk úr, régen is sokat segítettél, most sem kell csalódnom. Egyszerűen akkor láma vagyok
Már root-olva volt a teló, csak valamiért a beállítások-biztonság alatt ki volt kapcsolva. Így ugye nem érzékelte a SuperSU. Minden gondon megoldódott ezzel kapcsolatban. Még egyszer nagyon szépen köszönöm, hogy időt nem sajnálva azonnal segítettél.
-
törölt tag
válasz
ruszi_tomi #8559 üzenetére
Most nézem itt van minden a téma összefoglalóban:
[Jiayu G4S]
Root, reco, rom minden. -
törölt tag
válasz
ruszi_tomi #8557 üzenetére
Ahogy nézem ugyanaz a helyzet mint a G3S esetében.
Ott van a 4pda-n.
Első a root KingUser 3.40 v57
Ezután flashtool vagy mobiluncle segítségével az sd gyökeréből felteszed a recovery.img -t
Ezek közül választhatsz a KK-hez TWRP-kell ahogy nézem.
CWM 5.5.0.4
TWRP 2.7.1.0
TWRP 2.7.1.0 (KK)
TWRP 2.7.1.0 (KK) a SevenMaxs
PhilZ Touch Recovery 6.56.2 (a CWM 6.0.5.0)
Majd jöhetnek a romok:
Hivatalos vagy nem hivatalos formában, attól függ milyen kell. -
törölt tag
válasz
ruszi_tomi #8557 üzenetére
4.4 kitkat?
-
törölt tag
válasz
ruszi_tomi #8555 üzenetére
-
ruszi_tomi
aktív tag
Sziasztok, ex-Jiayu G3S tulajként érkeztem, és tudom hogy itt van 1-2 hozzáértő emberke.
Szóval, birtokomba került egy Jiayu G4S, és az Istenért sem tudom root-olni, vagy egy CWM-et varázsolni rá. Jelenleg valami magyar+kínai nyelvű ROM van rajta, root nélkül, de SuperSU-val. Érdekes. Tud nekem valaki segíteni, hogy varázsoljak rá egy normális magyar romot? Bocsi az offért, ill hogy nem a saját topicomba írok.
-
Vamp
senior tag
válasz
PirosHello #8551 üzenetére
Mire jo a 400 mega szabad memoria 4.2-n, es felfele?
-
PirosHello
senior tag
Ezeknek a portolt KitKat ROM-oknak mind ugyanaz a hibájuk, ami bosszantó:
- FM rádió
- Youtube
- Launcherben létrehozott mappa/oldal újraindítás után eltűnik
- tárcsázóban a számokon cirill betűk.Akkuidőben nem láttam jelentős "megtakarítást" egy jól "belőtt" 4.2-höz képest, az Autokiller Memory Pro és a Swapit Expander "duóval" 4.2 alatt is 450-550 MB szabad memória van folyamatosan.
Igazából nem látom értelmét feltenni, mert nem nyújt többet hétköznapi júzernek, mint a 4.2.
Persze próbálja ki mindenki, és döntse el maga -
törölt tag
Újabb török alapú 4.4.2-es rom az oroszoktól.
Magyar nyelvet tartalmaz.
Vibe_Kat_By_OROCHI_PITTECH -
-
GrandS
senior tag
CM11-ben hogy kell az usb tárat bekapcsolni?
-
törölt tag
Ha visszaállítani (restore) nem lehet, beírni sem engedi?
[IMEI javítása]Ha jól emlékszem a jiayu-nál a mérnöki módba belépés nem működik a *#*#3646633#*#* -el,
Viszont a mobiluncletools segítségével be lehet lépni. -
Vamp
senior tag
válasz
#18193920 #8529 üzenetére
Csinálom. Véletlen keveredtem múlt héten a G3 topicba (mentett gyorskönyvjelző volt a chromeban), és megörültem Sense romnak, ami kinyírta a telót
. Csoda, hogy wifim és alaprendszerem volt.
Megvolt a komplett NVRAM feltét frakk mappájából, most szedem az Imei-írót.
"Szoftveresen" semmiféle IMEI nem állt vissza, még ideiglenesen sem.
-
törölt tag
-
drk88
senior tag
Nem tudtam már szerkeszteni az előzőt.
Neked ugye az eddigi próbált dolgok azok a SOFT-IMEI restore/backup próbálkozások voltak.
Neked HARD-IMEI restore kell amit az SN Write tool-al tudsz elvégezni.
"To restore HARD-IMEI in NVRAM hidden partition use SN Write Tool or Maui META 3G. They are able to write hard IMEI and calibration to NVRAM partition."
-
drk88
senior tag
De az elég durva dolog ha már a flashtools sem rakja helyre a dolgokat..nem tudom h csináltad a flashtoolt milyen leírás alapján mert ugye a rom telepités flashtoollal az csak a romot teszi fel, amiket ott kipipálsz ugye a többi dologot azért nem kell piszkálni alaphelyzetben mert müködik rendesen. Lehet ott kéne valamit mókulni...
szerk.: utána olvastam kicsit, tuti az nvramoddal lesz valami. Itt egy hasnló eset.
-
Vamp
senior tag
Flashtoollal gyári rom visszarakva, IMEI MtkDroidtools-sal visszaállítva, mégsincs IMEI reboot után, de előtte sem. Ez vicc. MI a fenét rontok el, nullára le van gyalulva a teló.
-
törölt tag
Van új verzió a VibeUI 2.0 -ból (ver. 1441) az előző 1437-es volt.
Ha jó értelmezem nem kell átparticionálni a készüléket, viszont ezért cserébe a gapps-ot külön kell felrakni, ha szükség van rá.
Magyar nyelv, nincs benne.
[VibeUi]
[Letöltés]
[Gapps] -
törölt tag
Onnan úgy látom nem letölthető csak ha bejelentkezel, inkább ezt nézd át
(ez szerintem ugyanaz a program):
[Tutorial write imei number for MTK 65XX] -
Vamp
senior tag
Nvram restore megvolt, a helyzet változatlan... Mi a jóisten okozhatja még mindig, hogy nincs alapsáv verzió a telón?
-
drk88
senior tag
Azt el is felejtettem mondani h csodálkoztam is de CM11-ben van magyar nyelv!
-
törölt tag
Új leWa a needromon, magyar nyelv (még) nincs benne:
[lewa 17.10.14 odex] -
törölt tag
Feltöltöttem ez egyéb mappámba a [Videocam_illusion_Pro_1.5.2. -t] amit az oldalon ajánlottak hozzá.
Remélem jó lesz. -
drk88
senior tag
válasz
#18193920 #8501 üzenetére
Amúgy eddig nagyon bejövős ez a CM, eddigi legjobb számomra gyors semmi akadás boot idő fele akkora mint eddig.
Ami eddig feltünt de nem idegesit:
2. slotban nincs 3g de van gsm
fm rádió nincs és nem is lehet telepiteni mert azt irja nincs benne fm funckió
videó felvétel de arra keresek majd progit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest