Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
inkabb ezeket az appokat hasznald:
com.uzumapps.wakelockdetector.full com.uzumapps.wakelockdetector
BetterBatteryStatsa cpu governort pedig at lehet allitani a romban: settings/system/performance/processor/cpu governor/hotplugx
-
Fred86
csendes tag
Szia!
Sajnos látatlanban nincs ötletem, hogy miért is csinálhatja. Nálam az energiakezelőben a energiatakarékos mód ki van kapcsolva és így is napokat bír töltés nélkül.
Tudom javasolni, hogy tedd fel a GSam Battery Monitor-t. Töltsd fel a készüléket és pár óra múlva nézd meg, hogy mi szívta le az akkumulátort.
[link]Fred
-
moli.hu
őstag
dehogynem, ez kell legyen az egyik legfontosabb szempont, hogy mennyire bizol meg a romban es keszitojeben, hisz elkepesztoen konnyu malware-t rakni a rendszerbe, foleg olyat, amit egy user altal futtatott virusirto eszre se tud venni. En peldaul ezert valasztottam az egyik forumban legjobbnak megszavazott romot, es hasznalom azt, hisz igy joval nagyobb az eselye, hogy kiderul egy turipissag, vagy mar kiderult volna.
-
Fred86
csendes tag
Sziasztok!
Én jelenleg a G3S_VIBEUI_V2.0_1507_7.91.1_DEV_LITE ROM-ot használom, amit a needromról húztam le. Feltettem a hozzá kiadott patcheket is, és azóta minden tökéletesen működik rajta. Egyszer lefagyott, de egy wipe cache megoldotta, azóta nem jelentkezett ez a hiba.
A kamera indításánál feljön egy figyelmeztető üzenet, ami szerint a kamera verziója nem tökéletesen illeszkedik a készülékhez, ezért nem minden része lesz elérhető. A figyelmeztetést elfogadva szép fotókat lőhetünk vele, én elégedett vagyok.
Ami esetleg másoknak problémás lehet, hogy nem beszél magyarul.
Mivel engem ez nem annyira zavar, így amíg más hátrányát nem találom, addig maradok ennél a romnál. Nagyon gyors, nem meríti úgy az akkumulátort, mint más korábbi romok. Viber, hangouts, gmail és egyéb programok futtatása közben még kb. 400mb szabad RAM marad.Üdv:
Fred -
Miksa1
csendes tag
Hoppá, Cyanogenmod 11 a needrom.com-ról nem látja egyik SIMen tárolt telszámokat se.
(a SIMek rendben vannak, kipróbáltam).Van vmi speckó beállítás, amit elfelejtettem?
Köszi! -
Miksa1
csendes tag
Sziasztok,
Lehet, h láma kérdés (ezer bocsi), de cserélgetjük itt a ROMokat (többek között én is), megadunk email címeket, belépőkódot (a Playstorehoz ugye). Ezek vajon biztonságban vannak a főzött ROMokon is? Vki tudja, h mi történik, amikor bejelentkezek az emailcímmemel egy hivatalos és egy nem hivatalos romba? Van különbség? Hogy/kik kezelik ezeket az adatokat? Főzött romok "gyártói" nem tudják a romot módosítani, h rossz kezekbe is eljussanak ezek az adatok?
@SATEL: fontos, h a pc-re a szoftverek telepítve legyenek, és start menüből indítsd el a Flashtoolt. Én Win7 alatt Freecommanderből indítottam el, és nem akarta megcsinálni. Aztán véletlenül start menü->computer ből indítottam el, gyönyörűen lepucolta a telót, azóta is remekül megy. (most éppen Cyanogen mod
). Nem állítottam át az "admin jogot" se.Vki írta, h Lenovo Vibe UI-t használ: nálad megy a camera app? Nekem hibaüzenetet ír ki, és nem hajlandó se fényképet készíteni, se videót. :/
Kellemes hétvégét mindenkinek!
-
Boldy_Jarre
csendes tag
Sziasztok, tud valaki valami hírt esetleg a Lollipop-ról?
-
törölt tag
válasz
Zolicska2
üzenetére
Az oldal tetején megtalálható szinte minden információ ezekkel a dolgokkal kapcsolatban:
"Téma összefoglaló:
5. ROM telepítés, visszaállítás
A G3S és G3S(T) verziójú telefonokhoz ugyanazok a ROM-ok telepíthetőek, mindkettőben MTK6589-es CPU található, viszont a T-s verzióban egy magasabb órajelű dolgozik."és itt is [link]
-
kispal87
senior tag
válasz
kispal87
üzenetére
Sajna már nem tudtam szerkeszteni.
Flexy90 drive-ja itt is megvan a jiayu driver pack és regisztrálni sem kell. -
kispal87
senior tag
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Találtam egy ilyet a T11-es fórumban (nem én írtam csak átmásoltam ide)
De mit lehet tudni hátha ilyen gond is lehet.",,Ha rossz preloadert raktál a telefonra, a Flash tools nem tudja rátolni az új firmwaret, mert a VCOM driver nem fog passzolni, akármit is telepítesz fel.
Jelenség a következő: TÉGLA.
Nincs boot animáció, nincs recovery menü, nem él a telefon.
Ekkor a lépések a következők:
1. Flash tools indítása, scatter file becsatolása, majd "Download" indítása.
2. telefon felcsatlakoztatása, ami csak annyit eredményez, hogy a flash tools letölti az első részt a további ellenőrzéshez (piros csík 100%-ig lefut, majd semmi).
3. A PC eszközkezelőjében megjelenik egy ismeretlen eszköz (ez valójában egy VCOM driver lenne, csak nem tudsz rá drivert feltenni sehonnan). Megnézed az eszköz hardverazonosítóját (duplakattintás, részletek fül, hardverazonosító), és megjegyzed a usb\vid_0e8d&pid_2001 részből az utolsó négy számjegyet (2001).
4. a "THL t11 ami kell" zip-ben van egy "driverPreloader+MT65xx" nevű fájl, csomagold ki, majd keresd meg az operációs rendszeredhez illeszkedő könyvtárban (nekem: win764: Driver) a "usb2ser_xxxxx.inf" fájlt. Nyisd meg notepaddal, majd kered meg a "%VCOM_PRELOADER%=DriverInstall,USB\VID_0E8D&PID_XXXX" nevű sort, és írd át az utolsó négy számot arra, amit a hardverazonosítónál leolvastál (nálam ez 2001).
Mentsd el a változásokat, majd egy könyvtárral fentebbről telepítsd a drivert.
6. Elképzelhető, hogy ekkor már meg is indul a firmware frissítése, de ha nem, telefon lehúz, flash tool újra "Download"-ba állítani, telefont felcsatlakoztatni (ekkor már biztosan települ a hibás preloaderhez tartozó driver), és láss csodát, elindul a frissítés"" -
-
törölt tag
válasz
Zolicska2
üzenetére
Aksi nélkül próbáltad?
[link]Ezt az utasítást kövesd, pontosan a gyári romnál:
Unpack FlashTools, and Click on Flash_tool.exe
- Select a the MT6589_Android_scatter_emmc.txt in ROM
- Wait file to be added into Flash Tool
- choose Option->USB Model,click USB Model
–> Choose Option->DA DownLoad All->Speed->High Speed, click High Speed
- Turn off your phone, remove the battery.
- "Press F9 (hit Download button)" OR " if upgrade ROM Firmware->Upgrade "
- and connect your phone into the computer via USB data cable.
- The process will start and a red progress bar will appear after color purple, yellow.
- And green circles display
- Finish ! -
törölt tag
válasz
Zolicska2
üzenetére
Pontosítás miatt: - Készítettél neki egy levélnehezéket
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de nem lett volna szabad bevállalnod a barátod telefonját úgy, hogy el sem olvastad a téma összefoglalót..
Minden mentés és előkészítés nélkül belecsapni a lecsóba nem szabad.
A fórumban több alkalommal leírtuk, (bár ez minden telefonra igaz), hogy csak a készülékre készült romokat szabad feltenni rá.
Ha a dirverek jók:[link]
Próbáld meg feltenni a flasthtool-os gyári romot: [link]
Ha repült az nvram, akkor nem sok dolgot lehet tenni, Vamp kolléga járt így egy fél évvel ezelőtt. [link]
[link] -
törölt tag
válasz
Zolicska2
üzenetére
Nem jó hozzá.Teljesen más készülék.
-G3DC(dual core)MT6620
-G3NC(dual core)MT6628
-G3QC(quad core)MT6589
-G3QCT(quad core turbo )MT6589
A G3S és G3S(T) verziójú telefonokhoz ugyanazok a ROM-ok telepíthetőek, mindkettőben MTK6589-es CPU található, viszont a T-s verzióban egy magasabb órajelű dolgozik.
Itt keresgélj, ha nem akarsz téglát gyártani:[G3S] -
andyTM
őstag
válasz
sexymusprime
üzenetére
- no comment...; talán rom függő

- a tied sima G3?? 2maggal?
-
sexymusprime
tag
:|||

-
andyTM
őstag
válasz
sexymusprime
üzenetére
-
sexymusprime
tag
próbálom olyan gyanútlanul mondani, amennyire csak lehet... de gondoltam elhintem, hogy attól, hogy a Star Wars: Knights of the Old Republic elvileg nem kompatibilis az eszközünkkel még kérdés nélkül elfut ha valahogy sikerül feltelepítenünk.
-
-
Zolicska2
csendes tag
válasz
matthewKER
üzenetére
Így csináltam mindent, ahogy leírtad, de a mellékelt kép jön fel. Driver már megoldva, de nem ismeri fel a gép.
-
törölt tag
A Jiayunál kell a flashtool-hoz aksi?
Én még soha nem tettem bele aksit az ilyen procedúráknál.
Egyébként:
1. elforgathatta volna a képet, hogy ne a mi nyakunk törjön ki ha már segíteni szeretnénk(lustaság vagy nemtörődömség?)
2. rákereshetett volna a flashtool szóra a jiayu fórumban: [Mondjuk így]
3. Ha ez nem segít (bár kötve hiszem) google keresés a proharveren: [PL így]
[Flashtool használata]
De nyugtass meg, hogy nem Jiayu G3 vagy G3N romot akar rátenni a G3T készülékére? -
matthewKER
tag
válasz
Zolicska2
üzenetére
Ezt a procedúrát követted?
0. Megfelelő driver telepítése (Jiayu.es-en elérhető)
1. Letöltött Flash Tool-s ROM kicsomagolása egy helyre (mindent csomagolj ki, mappastruktúrát ne variáld át)
2. SP Flash Tool-ba scatter file-t betölt (kicsomagolt ROM-nak tartalmaznia kell)
3. Akku ki, min. 5 mp-et várnék.
4. Akku vissza
5. SP Flash Tool "Download" gomb (Mivel elég kehés a telefon szerintem pipálj be mindent, a PRELOADER-en és a DSP_BL-en kívül. Ezt a kettőt akkor pipáld csak be, ha enélkül sem javult meg a telefon, mivel ha telepítésük közben valamiért félbeszakad a folyamat, akkor akár kuka is lehet a telefon)
6. Telefont feldugni a gépre valami normális USB kábellel
7. Elindul a telepítés néhány másodperc múlva -
Zolee_70
senior tag
Kell valakinek esetleg a beázott G3T?
-
GrandS
senior tag
válasz
baal-amiga
üzenetére
27
-
baal-amiga
senior tag
Így egy év után rámjött a romolgathatnék.
Miui. A http://en.miui.com/ oldalon viszont azt látom, hogy a full rom pack 4.8.27, az older versionsben viszont 4.8.30 is van; méretéből azt gondolom, ez is full. Melyiket érdemes feltenni? -
Zolicska2
csendes tag
Sziasztok. Segitségeteket szeretném kérni. Küldtek egy Yiayu G3T-t helyre állitásra. S tulaj szerint rosszul probált felrakni egy rom-ot. Jelenleg bootoop-ba van telefon, boot logóig eljut. Recovery módba nem tudom rakni a telefont. Kérdésem az volna, hogy a mellékelt linken található rom jó-e a G3T-re? http://www.needrom.com/download/miui-v5-28/ illetve az hogy G3T-nél is játszik-e a bootloader nyitás, illetve a kernel csere? Köszönöm a segitségeket előre is.
-
Miksa1
csendes tag
Sziasztok,
Vki használja/ta a Lenovo Vibe ROMot a needrom.com-ról? Nem akar az aCalendar-ral szinkronizálni, sajnos csak a pc sync-et ajánlja fel.
(Pedig belaktam valamelyest, beléptem Google play-be is.) Vagy vhol máshol is engedélyeztetni kell?
Tudtok esetleg vmilyen más naptárról, ami meg tudja mutatni egyszerre az egész hónapot úgy, h mi a bejegyzés (nem csak kis pontokkal jelzi, h az adott dátumon van vmi)?
Előre is köszi!
M -
moli.hu
őstag
válasz
Zolee_70
üzenetére
hat, igy ismeretlenul en azt mondom, hogy a lanyod egesz egyszeruen megprobalta lemosni apa undi izzadtsagat es zsirfoltjait. Olyan nincs, hogy kapsz egy telefont, orulsz es ho't izgatott vagy es azonnal beviszed a furdoszobaba a mosdohoz nezegetni, probalgatni. es a 10 percben mar benne van az is, hogy mikor rajott, probalta menteni a menthetot es kitalalni a magyarazatot, ami valoszinuleg 9 percig tartott. De hat en nem ismerem, szoval lehet, hogy nem.
a napra ki ne rakd!
-
-
törölt tag
válasz
CandySR
üzenetére
Az APN beállításokat ellenőrizted?
-- Ha vodafone-os előfizetéses neted van, az alap cím rosszul van beírva, tehát:
Belépsz a mobilhálózatok - Hozzáférési pontok nevei menübe és törlöd a vitamax. részt.(vitamax.internet.vodafone.net) csak az internet.vodafone.net maradjon. -
Miksa1
csendes tag
válasz
moli.hu
üzenetére
Sziasztok,
Sikerült megoldani a Flashtool problémát!
Kb. 3 hét szívás után tök véletlenül nem FreeCommanderből indítottam el a Flashtoolt, hanem Start menu --> computer-ből. És láss csodát zokszó nélkül legyalulta a telefont, ahogy kell.
2015öt írunk, azért hajmeresztő, ezen múljék vmi...
(Nem változtattam semmit az égvilágon)
Köszi a tippeket!
üdv,
M -
Zolee_70
senior tag
Ma odaadtam a lányomnak a telefont (én átnyargaltam egy THL-re), 10 perc alatt tönkretette...nem mondta meg mit csinált vele, de a képernyő villódzik, recovery módba nem megy be...amikor berakom az akku-t felvillan a vaku...
Állítólag "véletlenül" kikapcsolta és ilyen lett. A SIM kártyát fordítva tette bele (mert kiszedte), azon találtam egy csepp nedvességet, de máshol nem.
Szerintetek kukafon?
-
fuze
őstag
Azt hiszem egyelőre búcsúzom a Jiayu tulajok táborából. Egy Galaxy S4 lett az utód, mely ütött kopott, ezért nagyon olcsón hozzájutottam, viszont kap majd új ruhát. Izgi lesz

-
lesoma
csendes tag
Valaki esetleg próbálta már ezt a ROM-ot?:
[link] -
PirosHello
senior tag
1,5 évig boldog tulaja voltam ennek a (G3T) telónak, de megjött az utódja (szintén Jiayu, csak S3SW).
Köszönöm a tapasztalatokat mindenkinek a topikban, gyakran olvastam őket, és rengeteget tanultam belőle....

-
Terentius
őstag
válasz
matthewKER
üzenetére
Na ezért jó a lenovo rom mert srmmi hiba és az üzemidő sem csökkent továbbá kitkat alapú
-
matthewKER
tag
Ha nem ragaszkodsz KitKat-hez és jó üzemidőt szeretnél, akkor KurtCobain féle decemberi gyári ROM-t ajánlom.
Egy "hibával" találkoztam benne: Az új Play Áruházban az ikonok átlátszóságai feketévé változnak (a gyári kernelben nincs megfelelő webp formátum támogatás)
Ha KitKat ROM-t szeretnél, nálam a vredniiy mod 4.3.8 vált be.
Jó néhány KitKat ROM-t kipróbáltam, nekem ez tűnt egyedül hibamentesnek, automata fényerőt is jól kezelte, viszont az akkumulátor üzemidő érezhetően csökkent. -
blade4
aktív tag
Sziasztok!
Melyik romot ajánlanátok erre a telóra? Olyan kellene ami hibáktól mentes, stabil, illetve nagyon jó az akku idő is.
-
moli.hu
őstag
fontosak a verziok, en vagy 6-12 oran at probalgattam mindenfele kombinaciot, mig sikerult egy variacioban.
nalam ez jott be:
windows 8.1 x64
UniversalAdbDriverSetup6.msi vagy Driver_Auto_Installer_v1.1236.00_Win8.1.7z.exe nem emlekszem mar
New inst. win 7&8x64/DPInst64.exe
SP-Flash-Tool-v5.1352.01
MtkDroidTools_v2.5.3 -
Miksa1
csendes tag
válasz
Terentius
üzenetére
Sziasztok!
Segítség, segítség!

Van esetleg vki BP-n/környékén, aki Flashtoolal le tudná gyalulni a G3T-met? Fel van instalállva PCre a driver, 2 flashtollal próbáltam, hivatalos ROM-mal, hivatalos scatter fájllal (jiayu.es), de nem csinálja meg, nem hajlandó elmozdulni nulláról.
(az összefoglalóban lévő Flashtool tanácsok alapján csináltam: kikapcsolom, kiveszem az akksit, először rányomok a downloadra, aztán rádugom a pc-re a telót. Van a ROMnak vmi speckó könyvtára, ahova máslni kell? Vagy a scatter alapján megtalálja?Az alap probléma az, h vagy fel sem áll a rendszer, vagy ha igen, akkor nem tudom felébreszteni. Pontosabban csak a kijelzőt kapcsolja be, de a tartalmat nem jeleníti meg, így meg feloldani se tudom. Root-olva van, CWM-ből felraktam 3 különböző ROM-ot, de mindegyik csak 1 napig működik, utána megint nem áll fel a rendszer, vagy nem tudom felébreszteni.
- mind3 wipe mindig megvan
- kivettem a SIM-eket, reboot után a microSD-t.Kifogytam az ötletekből,
Flashtool segíthet rajta, vagy 40 tonna kamionnal kínáljam meg én is? 
Előre is köszi a segítséget!
Üdv! -
callvote
senior tag
Melyik most a legujabb rom ami normálisan működik?bluetootht etc... ami tud magyarul is...
kicsit mostanában kiestem a romok nyomonkövetéséből
-
moli.hu
őstag
-
Fanatifo
csendes tag
Valószínűleg eladósorba kerül a készülékem,akit érdekel,privátban jelezze!
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
moli.hu
üzenetére
A legóccóbbat, a 12mm széleset vettem ( 895 Ft), decemberben történt , lekapargattam pengével a régi ragacs maradványait , illesztettem végig egy csíknyit ebből a kétoldalúból , lenyestem pengével ami túlnyúlt vagy fedte volna amit ne fedjen és azóta fix. (Zsebben és kabátzsebben hordom a telót.)
-
sexymusprime
tag
78%-al gyorsabb!!!!4!44!!4négy
-
moli.hu
őstag
jo, csak erted, az alja muanyag, a teteje fem, akkor most muanyagragasztot vagy femragasztot vegyek? nem ertek en ehhez. ezek kozul melyik volt? itt nincs 600ft-os :/ ezzel konkretan neked neked hany napja van fent hibatlanul?
a G3S tud bluetooth 4.0-at? mert az internet joreszt azt mondja, hogy nem (nem az elso, hanem ha atlagolod, akkor 2.1 jon ki!), de ez azt mondja, hogy igen, es ez (ami ahogy nezem mashonnan tudja meg) azt mondja, hogy igen.
probaltam egy Xiaomi Mi Band-et parositani hozza az android bluetooth parositas latta is, de nem tudtam teljes mukodesre fogni, a Mi Fit app peldaul sehogy se talalta. Valaki probalta mar vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(a SIMek rendben vannak, kipróbáltam).Van vmi speckó beállítás, amit elfelejtettem?
). Nem állítottam át az "admin jogot" se.
))

(Nem változtattam semmit az égvilágon)