Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
drk88
senior tag
válasz
pszihopata85
üzenetére
mert maga a cyanogenmod project beta fázisban van Jiayu-ra, teli van még hibával

-
-
-
Bembee12
aktív tag
Ráadásul az a cm eléggé béta még, nem érdemes napi használatra felrakni.
-
drk88
senior tag
válasz
pszihopata85
üzenetére
Cyanogenmod-ban átkell állítani Media Drive-ra az USB adatátvitelt mert belső memóriaként kezeli az SD kártyát.
Nálam mindegyik romnál müködik a hivás közbeni kijelző kikapcsolás ott lehet h hardveres probléma van ha a gyárinál sem müködik.
-
Sziasztok!
Feltettem ezt: cm-11_jiayuG3S_0.19.zip
Több problémával is szívok:
- Nem tudom pendrive-ként használni a telefont. Megjelenik a total commanderben a meghajtó (de Explorerben nem) és amikor megnyitnám azt mondja hogy nincs ilyen meghajtó. Ha médialejátszó módban vagyok akkor működik.
- Csak azt tudom beállítani, hogy melyik SIM-et használja alapértelmezetten, de azt nem tudom megmondani, hogy bizonyos számokat márpedig a másik SIM-ről hívjon. Csak én nem találom?Kipróbáltam a napokban több mod-ot is és általános problémák voltak az alábbiak (gyári rom-mal ezek nem voltak gondok):
- Rendszeresen ledob egy vagy mindkét SIM-et is a hálózat. Többször is panaszkodtak, hogy nem tudtak elérni.
- Nem tudom beállítani a T-mobile-os SIM-en, hogy küldje el a számot. Telenor elküldi.
- GPS totál halott. Némelyikben a lehetőség sincs hogy eljátsszam, ami a téma-összefoglalóban van, mert nincsenek ilyen menük.Hiba a gyári modban:
- Bekapcsoláskor az első SIM-hez tarozó PIN beírása után a másikra várnom kell míg letelik 30 másodperc. A többi mod-nál ilyen nem volt.
- Itt se volt jó a GPS, de nagy nehezen rátalált a jelre.Általános hiba minden rom-nál (gyárival is):
- A közelség érzékelő nem működik. Hiába teszem az arcomhoz a telefont, nem kapcsol ki a kijelző és beszélgetés közben mindenféle menükbe belemegyek.Érdekes:
Egyik rom-nál működött az, hogy az egyik SIM-et alapértelmezetté tettem a hívásokhoz a másik SIM-hez perdig hozzárendeltem pár számot. Akármelyiket hívtam nem kérdezte meg hogy melyik SIM-et használja. Ez nagyon tetszett.Amit szeretnék:
- Stabilan tartsa a sim-eket a hálózaton.
- Lehessen a számokat SIM-ekhez társítani, ha lehet az "Érdekes" résznél leírtak szerint. Ne kelljen a hívások előtt kiválasztanom a SIM-et.
- Küldje el a hívószámot ha hívok valakit!
- Közelségérzékelő
- wifi
- GPS, ettől eltekintek ha ezen múlik.
- csilivili meg dizájn nem érdekel. Funkcionalitás a fontos.Tudtok ajánlani rom-ot, vagy segíteni a problémák áthidalásában?
Üdv,
Balázs -
Bembee12
aktív tag
Tud valaki linket a "régi" sw8-as rom-hoz (nem a 0.7!)
Amúgy most az SW10-et használom, és eddig teljesen oké, jobb mint az sw8, csak a kettőből szeretnék egyet csinálni. -
-
drk88
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Jó a Cappa féle CWM hozzá, én is azzal pakoltam fel az összes romot!

-
-
törölt tag
19-re mutat a link cm-11_jiayuG3S_0.19.zip
-
drk88
senior tag
???

Nem tudom mit akartál ezzel mondani de biztos.. Itt van a 0.19 és nekem fent is volt pár napig
-
andyTM
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
18... nem???
-
-
GAbre
veterán
Már mind1.
Az oldalsó gombjaim nem mentek múltkor.
Akartam twrp recoveryt felraktam.
De a molbileuncle csak 1 recovery file-t látott.(azt gondoltam,az lesz a jiayu-é)
Amit még coolpad f1hez raktam.
És persze,mint kiderült,ez ölte meg az imei-emet rajta(és most g3t-men is)
Töröltem,cache-t meg datát,aztán raktam új romot.
És bootloader lett a vége!
Feladom elegem volt az androidból! -
drk88
senior tag
már semmi

-
Már megelőztek.
-
-
GAbre
veterán
Sziasztok!
Nem találtam hszekben de esetleg van 4.4-es android már telóra?
Vagy valami jó fajta rom?
MIUI-in kívül. -
exact6
tag
-
Henker2
addikt
Ti mivel oldjátok meg az egyéni csengőhangválasztást?
-
Wipe óta valami nagyon nem kóser a telefonnal. Mobiletet dobálja, térerőt is, előfordult már párszor, hogy többszöri ujraindítás után "tért magához". Szerintem ROM csere lesz a vége.
-
Henker2
addikt
válasz
PirosHello
üzenetére
Sikerült! Műxik! Még az MMS-t is beállitottam, mert az sem ment eddig! Kiváncsi leszek jó lesz-e
Köszi
-
satel
tag
válasz
üzenetére
sajnos nem jártam szerencsével, még az új 6-os LEWÁ-val sem, és a GKmod is ugyanezeket produkálta. kártyát is cseréltem, ezzel kizártam a kártyahibát.
visszatettem a gyárit, és azzal tökéletesen viszi mindkét SLOT a 3G-tlehetséges, hogy a fenti ROM-ok olyan ROM-ok portolásával (vagymilyével) készültek, amelyek olyan telefonokhoz készültek, ahol a SLOT2 nem tud 3G-t? ilyeneket láttam az aliexpress kínálatában is
-
drk88
senior tag
van új sw 4.4.2 rom v10
-
törölt tag
válasz
jackbacsi87
üzenetére
Az első "nagy töltőlázadás" hatására én is vettem egy európaibbat a készülékhez, amit aztán elcseréltem egy másik gyárira.Így már 2 db gyári jiayu töltő volt a birtokomban.
Az egyik gyárival otthon, a másikkal a melóhelyen töltöttem 1 évig a készüléket probléma mentesen.
Amikor eladtam a Jiayu-t a pót gyári töltő a munkahelyen maradt amit azóta is használok az új készülékemhez(nem jiayu)
Tehát 1.5 éve használom a Jiayu gyári töltőt és nincs semmi gond vele. -
jackbacsi87
senior tag
jiayu g2f topikban mászkáltam, ott láttam pár képet, a teló töltőkről, elég durván néznek ki...
gyári töltőmet szétbontottam. még jó hogy nem használom. -
Zolee_70
senior tag
Érdekes jelenséget osztok meg veletek:
A CANVAS V5 spanyol ROM-ot használom nagy megelégedettségemre. A beépített Mobilecare nevezetű app rinyált a frissítésért, de nem lehetett, mert ütközött az előző verzióval. mivel nem lehetett normál módon eltávolítani, így SU jogokkal töröltem és újraraktam az új verziót.
Ezt követően random elhagyja a GSM hálózatot, újra be kell írni a PIN-t. Többször előfordult, újraíndítgattam, de tegnap este óta rendben van...(?)
Mi lehet a baja?
-
Henker2
addikt
Üdv!
Szerintetek ha a T-mobile-os stick-ből kiveszem a SIM kártyát és bele teszem a telő egyik SIMkártya helyére, működhet róla a net? Ha igen hogyan?
-
CandySR
tag
Jiayu G3T bluetooth elkezdett furcsán vislekedni, az ikon szerint aktív, de leválik az autós kihangosítóról és ha kikpacsolom a BT-t, többé nem lehet visszakapcsolni. Újraindítás segít csak többnyire.
Ez lehet hardweres hiba? Vagy olyan van, hogy szoftveresen eddig jó volt, most meg hirtelen már nem?
Gyári ROM van rajta. Köszi a válaszokat előre!
-
jackbacsi87
senior tag
Lite_Kat_G3S_ver0.4 ezt a romot próbálta valaki? ma feldobom a LegenD Rom Special Edition v2-t, aztán lehet a lite-ot is kipróbálom.
-
GrandS
senior tag
Új LeWaos6 béta: [link]
-
qad
senior tag
Eddig bírta a LegenD v8 android L edition rom nálam. Reggel már nem akart a wifire felmenni úgy hogy közben meg azt mutatta hogy majdnem maximumon veszi a jelet. Hirtelen meg is ijedtem hogy elromlott a telóm, de visszatérve a jól bevált spanyol romhoz újra tökéletesen működik. Kb 1 hétig bírta, amúgy az akksi idővel meg voltam elégedve.
-
Tibore_
csendes tag
Sziasztok, van egy G3QC mobilom... azaz G3. eddig ok. De honnan tudom, hogy ez milyen? És hol találom meg a mobilban ezt az infót? Esetleg a CPU és a processor kiírását? pl: ez most MTK6577 vagy MTK6589?
üdv
Tibor -
satel
tag
nekem az ext2 részét piszkálja csak, ami valahol logikus is, mert a full wipe az ext2-t is törli, backup esetén meg az ext2-n lévő állományt is archiválja.
egyébként az SD-n az android secure könyvtárat minden esetben törli a full wipe

valakinek javaslata, hogy ne kelljen minden romcserénél egy halom filmet újratolni?
köszönöm
-
satel
tag
sziasztok!
CWM recovery-t használok, és az a bajom vele, hogy ha full mentést kérek, akkor az ext2 anyagát is menteni szeretné. ki lehet ezt kapcsolni valahol, vagy valamelyik tudja, hogy kijelölhetem neki, hogy ezt ne mentse le?
ERFAE CWM van fent mostaz SD 2 részre van osztva nálam, és a 2. rész ext2, hogy nagyméretű filmeket másolhassak oda, ezáltal nézhessek a telefonon.
ezen felül jó lenne ha ez az édes nem törölné le állandóan a FULL WIPE-pal az ext2-t :-)
köszönöm
-
GAbre
veterán
Bocsi,h itt kérdezek lőjetek le,ha nem tetszik.
De az everbuying oldal mennyire megbízható,ha tudja valaki esetleg? -
jani30
csendes tag
Sziasztok! Nem tud valaki LCD forrást? Becsíkozódott, elhalálozott.....
Hiányzik.... brühühű..... -
jackbacsi87
senior tag
válasz
benjoe1
üzenetére
Nekem se jött be, pár óra után kukáztam. Mindjárt kipróbálom a special editiont.
(#8621) Vicu21 Elvileg visszaállította a partíciót, "probléma" így megoldódott!

-
benjoe1
aktív tag
válasz
jackbacsi87
üzenetére
Én a LegenD Rom Special Edition v2 KitKat-et ajánlom. Nekem v8 Android L stílusa nem jön be. Viszont nem ugyanaz az alapja a kettőnek, szóval lehet hogy v8 jobb.
-
drk88
senior tag
válasz
jackbacsi87
üzenetére
Egyik sem 100%-os ROM tudni kell h mindegyikben vannak hibák még, nem mindegyik rom igényel particio átméretezést.
-
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
4.4 romokból melyik ajánlott? (#8605) mrfrakk által javasolt legend v8 rom milyen?
Kicsit lemaradtam itt a romolásokkal... 4.4-nél megváltozik a partíció kiosztás is, ugye? ha rég romot (frakk 4.2.1)kerülne vissza, akkor simán visszaállítja a partíciót is, vagy mókolni kell valamit? -
Shia-ko
aktív tag
Sziasztok,
van végül valami megoldás a deep sleep ellen? Nekem folyamatosan csinálja. Advanced wifi lock-kal ritkábban, de még mindig rendszeresen. Captivate Keep Alive már nem elérhető playen, máshol nem találom.
Esetleg ötlet az AWL beállítására? Nem tűnik bonyolultnak, de hátha azt szórtam el.Köszi
-
Zolee_70
senior tag
ROM csere után nincs valami app, amivel a korábban használt app-okat vissza lehet állítani?
Ez az egy dolog veszi el a kedvemet a ROM cserétől, nincs kedvem újra belakni a telefont.
-
-
qad
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Igen, az extra opciókon kívül minden eddig látott opció itt is magyar. A milyen a rom, nem szoktam nyilatkozni legalább 1 hétig. Nálam az akku idő a legfontosabb, a többi csak utána jön. Még be sem laktam jóformán D
Eddig minden műxik flottul, azaz nem akad lapozásnál és amint láttam valami extra cuccmák is van benne(mások nagy örömére), xposed és viper4, cpu freki vezérlés. A beállításokon belül van egy LEGEND menü, azon belül még több mindent lehet állítai. Egyesekenek maximális élvezetet fog okozni..... xD
-
-
törölt tag
Ma írták ezt a G3 topikban:
"Csak G3T-hez való kijelzőt vegyél (külön jelezve is van) mert a G3 és a G3N nem jó hozzá. Én már törtem el LCD-t emiatt
Az összes csatlakozása kompatibilis de a G3T LCD szélessebb egy picit mint a G3 emiatt azonnal megreped ahogy a fém házba raknád be. A digitizer viszont ugyanolyan." -
GAbre
veterán
Sziasztok!
Ha touchot akarok rendelni,akkor jó az is,amihez csak azt írják,hogy g3-hoz van.
Mert kevés olyan van,amihez g3s-t vagy -t hez is írják jó!?
Nem tudja vki esetleg?Köszönöm.És ránézésre ugyanaz a chips is.
-
törölt tag
És egy Android 4.2.1-es Lenovo S920-es port, android L-es kinézettel.
GKmod: [link]
Magyar nyelv van benne.

Több képernyőkép:
[Скриншоты alatt] -
törölt tag
Megérkeztem a "nyaralásból"
Friss Romokban gazdag napot kívánok
LegenD Rom v8 Android L Edition
Már a v2-ről is azt írták, hogy az egyik legjobb 4.4-es rom. -
beers
addikt
válasz
KurtCobain
üzenetére
köszi
-
beers
addikt
A telefonon hol tudom a hangszóró beszéd közbeni hangerejét állítani?
Engineer Mode-on belül melyik paraméter?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest