- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Írtam már korábban, hogy gondom van a kínai gagyi headsettel.
Kinéztem egyet most, egy HTC-t.
http://www.ipon.hu/webshop/product/htc_rc_e190_feher/267429
Ezzel vajon együttműködne a telefon?Valaki használ esetleg ilyen headsetet g3s-sel?
-
válasz
stfreddy #6246 üzenetére
ja, még1, rendeltem 1.99 dollárért headsetet is, na az egy vicc...
Nem ajánlom senkinek. Jót nevettem rajta, hogy hogyan lehet valami ennyire gagyi és használhatatlan. Lehet, csak egy hibás darabot kaptam, de van rajta egy gomb, ha azt megnyomom (illetve nyomva tartom), na akkor hallom rendesen a fülesen a történést, de ha elengedem akkor visszahalkul. Engem sem hallanak. Nem értem a logikáját, ha valaki rájött, elmondhatná...
Az ajándék fólia nem tükröződik ha rajta van a telón, viszont így sokat veszít a minőségből a kijelző. Tompábbak a színek, egyszerűen rondább az egész.
Az ajándék szilikon tok sem valami nagy durranás, de azért az legalább használható. -
na néhány nap használat után (g3s), mindennel nagyon meg vagyok elégedve. Minidealről jött, rootolva.
Nem vagyok egy hardcore android guru, de majd ha lesz időm utánaolvasok itt ebben a topiciban hogy mit-hogy kell...Igazából azok a funkciók amik most vannak, nekem teljesen elegendőek, nem szeretném széthekkelni a cuccot. Csak működjön, esetleg csinálok egy backupot.
Ezeket a toolokat mindenesetre most letöltöttem amikről szó volt.
Szeretném megköszönni az itteni közösségnek a rengeteg infót, kérdezés nélkül is nagyon sok hasznos infót találtam és a sok, jiayu-t dícsérő hozzászólás után rendeltem meg végül a cuccot. -
én is berendeltem a g3s-t a minideal-től, már postázták is néhány órával a megrendelés után.
Nagyon kíváncsi vagyok.
Akinek minideal-től jött: rootolva van a teló?
Milyen appok vannak telepítve alapban? Gondolom van pár kínai vacak, de pl google store működik?
dualsim-es használattal nincs gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest