- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
stfreddy #6681 üzenetére
Akiknek nem olyan "jó" a G3(N) vagy G3S GPS-e, az használjon Offline NavDroyd-ot. A nyilat folyamatosan az úton tartja és igen pontos! G3-amon tesztelve kb 6-700km-es szakaszon Nyírség + Románia területén.
Én azt mondom továbbra is hogy ne mókolgassa senki a friss telefonján kapásból a GPS-t. Többet ártotok vele, mint amennyit használna. Érdekes módon én hozzá sem nyúltam, nem törölgettem cacheltem semmit, nem írtam felül cuccokat és működik, mint a kis angyal. A mókolgatósok meg itt rinyálnak a fórumon ezerrel. Kicsit fura nem? (költői kérdés)
-
válasz
stfreddy #6246 üzenetére
ja, még1, rendeltem 1.99 dollárért headsetet is, na az egy vicc...
Nem ajánlom senkinek. Jót nevettem rajta, hogy hogyan lehet valami ennyire gagyi és használhatatlan. Lehet, csak egy hibás darabot kaptam, de van rajta egy gomb, ha azt megnyomom (illetve nyomva tartom), na akkor hallom rendesen a fülesen a történést, de ha elengedem akkor visszahalkul. Engem sem hallanak. Nem értem a logikáját, ha valaki rájött, elmondhatná...
Az ajándék fólia nem tükröződik ha rajta van a telón, viszont így sokat veszít a minőségből a kijelző. Tompábbak a színek, egyszerűen rondább az egész.
Az ajándék szilikon tok sem valami nagy durranás, de azért az legalább használható. -
tboy72
aktív tag
válasz
stfreddy #5930 üzenetére
Hogy én se maradjak ki a sorból!!!
2013.06.19
16:55
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.06.26
08:04
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedureHolnap esélyes!!!
Apropó G3S!
Hogy állunk a magyar nyelvű rommal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest