- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
Egy XHR/fetch kérésben a szervernek felküldöd a kliens UTC időt, az válaszban visszaküldi a saját UTC idejét, te pedig a kliensen a két érték különbségét ofszetként figyelembe veszed minden dátummal kapcsolatos megjelenítésben (szerveroldali logikában persze kizárólag a szerver idejét használod).
-
lanszelot
addikt
Nem váltani kellett, hanem play/pause gombot raktam hozzá.
Azt pedig iframe-val nem tudtam megcsinálni, csak api-val.Video cserélgetésre van egyszerűbb: js-el cserélgeted a yt azonosító kódot a link közepén.
4 sor js kód az egész, és html is kevesebb, mivel a iframe kódot js dobja be.
Egyszerűbb és rövidebb is -
lanszelot
addikt
Köszönöm szépen.
Igen, ezt ismerem.
Az enyem mind a 2 esetben valamilyen eseményre reagált, tehát nem hívhatja meg az első.
De az első a második előtt hajtódott végre, tehát elvileg működnie kellett volna, de ahogy írták egyszer futott csak le egy 3ik függvény, ami kintre mutatott, és onnan fut /youtube api embed/ és azt nem tudom hogyan merre.Mert a youtube oldalról másoltam csak, de azt nem tudom hogy működik.
Ebből adódott a gond.Nem igazán értek a js-hez, csak magamnak tanulgatom.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Nem, nem ez a gond.
Függvényen kívül létre hoztam a változót "var".
Függvényen belül megváltoztatom a változót, majd azt a kapott változót egy másik függvényben szeretném használni. Először az a függvény fut le, ahol megváltozik a változó.
Majd csak utána a másik ahol használni szeretném.
Ahogy működnie kellene: globális változó létre hozva.
Bent a függvényben megváltozik.
Mivel globális, ezért nem csak a függvényben tudom használni.
Másik függvényben használom a megváltozott változót.
Ahogy működik:
globális változó létre hozva.
Bent a függvényben megváltozik.
A függvényen kívül ismét a régi értékkel létezik
Másik függvényben használom a változatlan változót.Biztos hogy először az a függvény fut le, ami megváltoztatja, és meg is változik bent.
Át írtam .onmouseover -re, azaz már klikkelnem se kell, a változó megváltozik, alert-el kiírattam , és megáltozott, de ha a gombra klikkelek, megis az eredeti változót használja.Nem tud ismét lefutni a változó érték adása, nincs függvényben, úgy van mint a példában, nem futhat le többször.
Tudom hogy én hibázom vhol, csak nem találom hol.
-
lanszelot
addikt
F5 nem frissíti, CTRL+F5 pedig igen.
Nem az a lényeg hogy hívják, hanme, hogy úgy működik.
De hiába a CTRL+F5, ha nem tudják hogyan kell."F5 reloads the page from server, but it uses the browser's cache for page elements like scripts, image, CSS stylesheets, etc, etc. But Ctrl + F5 , reloads the page from the server and also reloads its contents from server and doesn't use local cache at all."
-
lanszelot
addikt
Hello,
Nekem nem a js file-t , vagya json-t kell frissíteni, hanme a html file-t.
Pl hozzá adok egy gombot, vagy a linket kicserélem, akkor jelenjen meg az új gomb, vagy az új link töltsön be, ne a régi.
Ehhez CTRL+F5-t kell mindenkinek nyomni, aki már egyszer megnyitotta.
De 70 felettiek, így azt se tudjak hol van a ctrl, vagy az f5.
Tehát nekem kell valahogy megoldani, es azért js, mert js -t nem kell frissíteni, hisz azt mindig szerverről hívja le. -
nevemfel
senior tag
Ha nincs szükség Internet Explorer kompatibilitásra, akkor a legegyszerűbb az input eventet használni:
<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
<head>
<meta charset="UTF-8">
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
<title>Input Event Test</title>
</head>
<body>
<input type="text" id="input">
<div id="log"></div>
<script>
var input = document.getElementById("input");
var log = document.getElementById("log");
input.addEventListener("input", updateValue);
function updateValue(e) {
log.textContent = e.target.value;
}
</script>
</body>
</html>
-
cattus
addikt
Most visszaolvastam, ha a webszerveren lévő mappának a tartalmát akarod listázni, akkor arra van "beépített" megoldás, apache / nginx konfigot kell hozzá állítani [link]
A fetch szimplán egy HTTP kérést küld a meghatározott URL felé, majd visszaadja azt, ami jön válaszként.
-
Taci
addikt
Szia!
Direktben a JS szerintem nem fog tudni hozzáférni a szerveren lévő tartalomhoz. Ehhez kell a PHP és a JS közötti kapcsolódás (második része a kérdésednek).
Én erre az Axios-t használom: [link]
(Használhatsz Ajaxot is, de sokmindenre kell figyelni később, ha "élesben" akarnád használni, úgyhogy jobban jársz, ha már eleve az Axios-szal kezdesz. Ajax: [link] )Írnod kell egy .php szkriptet, ami listázza a mappa tartalmát, és ezt az adatot visszaadja Axios-on keresztül a JS-nek.
(Ha a -megfelelő- gép mellett leszek, segítek majd az Axios-ban, ha kell, addig nézd átt a linkelt oldalt, beszédesek a példák benne.)
-
laracroft
senior tag
Köszi, akkor ezt hanyagolom
.... viszontUgyanez a script megjelenít egy error span-t, ha ugyanazon számértéket talál a táblázatom numbers oszlopában. Az a bajom, hogy már beíráskor megteszi ezt, én pedig azt szeretném, ha csak akkor futna le, mikor átlépek egy másik mezőbe.
(Ez egy olyan táblázat, melynek első nyolc sorában van 1-8-ig terjedő szerkeszthető sorszám, utána meg a muksó annyi sort ad hozzá, amennyit szeretne. Ezért van az, hogy pl a 2. sor 11-re való átírása is hibát ad, mert már megtalálta az 1-es sorszámot egy sorral feljebb.
Ha ezt akkor ellenőrizné, mikor elhagyom a mezőt, akkor kiiiirály lenne. #9024)$('[name="sorszam[]"]').on("input", function () {
var value = $(this).val();
$('[name="sorszam[]"]')
.not(this)
.each(function () {
if ($(this).val() == value) {
document.getElementById("error").style.display = "";
}
});
});köszi
-
Taci
addikt
Hmm. Én a tabokat kiszedem, így arra a trim()-et használom, és nem direktben azt keresem. Az input mezőt pedig csak egy sorosra állítottam (kereséshez), így nincs új sor (bemásolva sem).
De az előzőben leírtakat találok máshol is: [link]
enteredText = textareaVariableName.val();
numberOfLineBreaks = (enteredText.match(/\n/g)||[]).length;
characterCount = enteredText.length + numberOfLineBreaks;
De ezt tényleg ki kell próbálni. Remélhetőleg ezek közül valamelyikkel működni fog.
-
Taci
addikt
Az első részhez próbáld ki a charAt() függvényt. [link]
A másodiknál a forrástól is függ, mit kellene használnod, mert nem mindegy, hogyan szerepel benne az új sor.
Esetleg RegExp?
Tab: [link]
New line: [link]De új sor lehet még a \n, \r, vagy a \n\r is, nem is beszélve a <br>-ről.
Vagy ezek olyan dolgok, amiket te is kipróbáltál már? Csak mert az első pár Google-találat.
-
cstomee
tag
Tényleg jó lenne látni valami működő példát, mert így nehéz bármit mondani.
1. - a setpic()-ben consol.log-ba írd ki a: p, o, p.clientWidth , o.clientWidth .... mindent amit csak használsz és nézd meg hol a hiba, lehet valami még nem létezik akkor amikor meghívod.
2. - nem tudjuk mi ap
meg azo
paraméter , így nehéz ....
3. -o
paraméter talán a külső relative div?o.clientHeight - 40 + "px";
tehát ez helyett CSS:bottom: 40px;
?
4. - miért szenvedsz ennyi ID-val? miért nem adsz simán 1 classt a képeknek amire megírod a css-t?
5.o.clientWidth / 2 - p.clientWidth / 2 + "px";
ezzel gondolom középre akarod igazítani? CSS:left: 50%; transform: translateX(-50%);
Szóval minden csak tipp és találgatás részemről, mert nem tudunk semmit a kód/struktúráról.
-
cstomee
tag
Miért nem használsz CSS-t hozzá? -/ Bocs ezt nem lehetett kihagyni ...
css selector
[id^="picture"] { display: flex; } -
cattus
addikt
Reprodukálni tudod esetleg egy jsfiddle-ben? A második betöltés alatt azt érted hogy F5-tel frissítesz, vagy hogy anélkül csak újra lefuttatod a JS kódot?
a "Miért nem használsz CSS-t hozzá" és hasonló kérdéseket mellőzzétek.
Pedig valószínűsítem, hogy az általad felvázolt problémát megszüntetné.
-
Taci
addikt
Nekem az oldal tartalmát 99%-ban JS generálja (JS --> PHP --> SQL --> PHP --> JS --> HTML), és ha háttérben is nyitom (pl. linkjére középső egérgomb), akkor is betölt mindent.
Ezt a részt már elég rég csináltam, nem emlékeztem elsőre, hogy hogyan tölt be, de most megnéztem, az index.html-ben van egy
<script>elsoBetoltes();</script>
rész (más néven persze), az indít el minden mást. Animációt is hoz magával (betöltő), felteszem, az is gond nélkül lefut, legalábbis se logban se konzolban nem látok hibát.Viszont a külső plugineket (pl. CookieBot banner-e) tényleg csak akkor, ha aktív lesz a böngésző tabja.
Nem tudom, csak egy tipp, de nem lehet, hogy "rossz helyen" (időben) van hívva az animáció, az oldal betöltése után?
Logold, hol tölt be az oldal, és azt is, hol indul el az animáció, és nézd meg, nincs-e ez utóbbi a teljes betöltés után indítva.window.onload = function() {
console.log('The page has fully loaded');
}
Jobb ötletem nincs erre sajnos most, nálam ilyen még nem fordult elő (ezek szerint talán csak szerencsém volt).
-
atyca
senior tag
Ha értenék hozzá, akkor nem lenne gond (vagy nem ennyi)
A melóba kéne a cucc, az Outlook, ill. (vagy) a az adatrögzítő program leállásának esetére.
Eddig papír alapon ment ilyenkor a munka, most ezt szeretném kiváltani ezzel, és egy hálózati mappába szánnám a produktumot.
Persze minden megoldás érdekelne, a lényeg, hogy a végén küldhető-olvasható adatállomány keletkezzék. -
Taci
addikt
Egy egyszerű példával:
var a = 1;
var b = 2;
var c;
function osszead(szam1, szam2){
var osszeg = szam1 + szam2;
return osszeg;
}
c = osszead(a, b);
Ekkor c érték az osszead függvény által visszaadott (return) érték lesz, azaz 3.
Egy függvény vagy ad vissza értéket, vagy nem. Ha ad, akkor azt a return-nel teszi.
-
mandleee
tag
Visszatérési értékez tudod megadni:
https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/JavaScript/Reference/Statements/return -
martonx
veterán
Épp a napokban futottam bele az esetbe. Amikor valami garázs cégtől egy direkt dedikáltan ideiglenes megoldást kértem, mert rövid időn belül mindenestől ki fogjuk dobni.
4 oldalból áll, ebből az első kettőn egy szál form van, submit-ra ajaxolnak, a maradék kettőn némi animáció, és 1-1 gomb, amikre routing, illetve ani8máció történik. És ennyi.
Na, most ezt a szerencsétlenek react-tal oldották meg, typescripttel, és napokig fejlesztett ezen 2 ember.
Szóval én látom, hogy mi az az eset, amikre te gondolsz. Viszont te nem látod a másik oldalt, amikor valaki egy tényleg komplex weboldalt készít (akár csak gondolj egy webshopra, checkout-tal, vagy bármi komolyabb web app pl. Slack, Skype webes kliens). -
nevemfel
senior tag
Konkrétumok nélkül nem tudom megítélni, hogy az a többezer sor vajon fölösleges vagy sem.
A HTML nem csak az oldal struktúráját tartalmazza, hanem a tartalmat is. (kivéve a nem szöveges tartalmakat, mint amilyenek a képek, videók)
A CSS-nek sokszor fel kell készülnie arra, hogy a sokféle készüléken sokféle böngésző van, és nem elhanyagolható számú sor kell ahhoz, hogy egyformára hozza ezeket a különféle kliens szoftvereket (CSS reset).
A JS sokszor komplett reaktív frameworkot rejt magában, ami arra kell, hogy ne kézzel kelljen "ajaxosítani" a kliens-szerver közti interakciót.
Igen, ezek a frameworkok sokszor feleslegesen nagynak tűnnek, de ha ennek nincs negatív hatása a szoftver használójára, nem lassú tőle sem a kliens, sem a szerver, sem a kettő közti kommunikáció, vagy nem _emiatt_ lassú, nem kell foglalkozni vele túl sokat.
A szoftverfejlesztők sokszor milliós havi bérét sok cégnek nem egyszerű kigazdálkodnia, ezért a legfontosabb tényező, hogy a fejlesztő gyorsan tudjon dolgozni, és a frameworkok erre vannak kitalálva. Persze ha egy szoftver nem hatékonyan használja az erőforrásokat, az ronthatja a szoftver minőségét, de idő-, és pénzkidobás olyan dolgot optimalizálni, ami jó eséllyel nem lesz szűk keresztmetszet.
Ja igen, még egy érv az elterjedt frameworkok használata mellett: Jó eséllyel nem te leszel az egyetlen, aki hozzányúl a kódhoz, és ilyenkor jól jöhet az, hogy olyan frameworkot használsz, amit a kollégáid is ismernek.
-
Taci
addikt
Egy sima if-else ág?
Ahova azonnalit akarsz, oda nem kell a
event.preventDefault();
és nem kell az animate sem:
$('html, body').animate({
scrollTop: $(hash).offset().top
}, 800, function(){
// Add hash (#) to URL when done scrolling (default click behavior)
window.location.hash = hash;
})
Próbáld ki abban a példában a linken, kommenteld ki ezeket a részeket, és máris egyből ugrik. Tehát meg lehet csinálni (akár saját függvényben paraméterezve is), hogy ahol akarod, ott finoman gördüljön (legyen benne a fenti 2 rész), ahol pedig nem, azonnal ugorjon (ott a fenti 2 rész ne legyen benne).
-
martonx
veterán
Understanding lazy loading in JavaScript - LogRocket Blog ezt érdemes végigolvasnod, jól összeszed mindent a témában.
-
Taci
addikt
Infinite scroll a neve, de van más megoldás is, a Pagination.
Előbbit úgy képzeld el, mint a Fb-ot, görgetsz, görgetsz, de végig a facebook.com-on maradsz. Ahogy sztanozs elmagyarázta.
Utóbbinál pedig görgetsz, eléred az aktuális "oldal" alját, ott kattintasz egy gombra ("További tartalom" stb.) akkor betölti a következőt, és a címsorban már azt látod a kezdeti sample.com helyett, hogy sample.com/2, aztán /3, /4 és így tovább. -
sztanozs
veterán
az oldal úgy van megírva, hogy dinamikusan (ajax) töltse be a tartalmat és figyeli a scrollbar helyzetét. Ha az elér egy bizonyos szintet, akkor a kód küld egy ajax hívást, hogy a következő X darab tartalmat adja vissza és a kód azt beilleszti a görgetett tartalom után (ezzel feljebb ugrik a scollbar és mehet a figyelés tovább).
-
vz12
tag
Persze, kiindulási alapnak gondoltam én is.
Ezért "ragoztam" a scrollozás kérdését, meg a darabszámot, ez a konkrét feladat függvénye.
Ezenkívül a "bezár" metódus része lehetne az is, hogy a "select"-et eltüntetjük, de ez is csak részletkérdés.document.getElementById("mydiv").style.display = "none";
Van amikor elég egy egyszerűbb (kompromisszumos) megoldás is, de ha nem, akkor bonyolítani kell.
-
martonx
veterán
Közben utána néztem, és a default dropdown-nál nem tudsz ilyet csinálni.
A nem defaultokat pedig nem szeretem
Szóval szerintem inkább abba az irányba mozdulj el, hogy eleve nem is select-et használsz, ha cél, hogy minden opció látszódjon, hanem pl. rádió gombokat vagy maradhat a select, és kapjon egy multiple attribútumot. -
disy68
aktív tag
A linkelt fiddleben a formra nyomsz click-et és nem a dropdown-ra, de ez a megoldás nem is fog működni és más korábban működő lehetőség sem az alap html select kinyitására (a régebben még működő technikák már nem támogatottak a böngészők által).
Vannak workaround lehetőségek, amik közül a legegyszerűbb és szebb megoldás használni egy custom dropdown-t, de lehet megoldás a dropdown size változtatás is pl (a linken az egyik hozzászólásban van minta erre).
-
disy68
aktív tag
Ne használd se az alert-et se confirm-ot, mert nem igazán testreszabható (böngészőnként is némileg eltérő) és le is lehet tiltani. Jobban jársz egy bármilyen egyéb megoldással, amit úgy szabsz testre, ahogy szeretnél.
pl. bootstrap modal vagy tingle.js
-
martonx
veterán
Azure-nak van erre egy tök jó megoldása SignalR a neve.
-
Pala
veterán
Mi a gond konkretan??
Megoldas:
1. Adsz egy classt az osszes divnek, majd document.querySelectorAll-lal eltarolod oket egy tombben.
2. A fuggvenyed bemeneti ertekkent kap egy tombot (vagy listat), benne tetszoleges mennyisegu szammal. Ezutan szepen kiszurod azokat a szamokat, amikkel nem lehet indexelni a 9db div-et, magyarul kiszorsz belole mindent, ami nem 0 es 8 koze eso egesz szam, de stringeket + egyeb bullshitet is kiszurhetsz, attol fuggoen, hogy milyen merteku error handlinget akarsz beleepiteni.
3. Utana random kivalasztasz egy szamot ebbol a leszurt szamokat tartalmazo tombbol, ezzel megkapod a veletlenszeruen kivalasztott div-et.
4. Majd generalsz egy szamot 1 es 25 kozott es beleiratod a kivalasztott div-be.
5. Orulsz.Lehet persze sokfelekeppen cifrazni, de a fo koncepcio ez.
-
lanszelot
addikt
-
martonx
veterán
Gondolom ez lehet: Clipboard API - Web APIs | MDN (mozilla.org)
-
Pala
veterán
Nézd meg YT-on vagy akárhol, hogyan kell egy Pong játékot canvasra leprogramozni, onnan tudsz meríteni ötleteket, praktikákat. Azért a Pongot említem, mert ott a falról/paddle-ről visszapattanó labda valamelyest párhuzamba állítható az általad említett lézeres-tükrös koncepcióval.
Én írtam játékot canvasra, arra készülj fel, hogy ez javarészt geometria + algoritmizálás.
-
Taci
addikt
Egyből a biliárd játékok jutottak eszembe, és találtam is még tutorialt is hozzá:
JavaScript + HTML5 GameDev Tutorial: 8-Ball Pool Game
Van forráskód is, illetve maga a játék is a leírásban szereplő linkek alatt. -
coco2
őstag
Ne vegyél rá mérget, hogy az ugyan az az tényleg ugyan az. Website-on ugyan azt a path-ot használod file behívásra, épp csak egy régebbi file verziót raktál oda, máris kész a "nem ugyan az" esete. Mikrokód-hibás-ez-a-vacak-CPU-filozofálás helyett már rég teleszórhattad volna az egész kódot console.log()-al orrvérzésig, és első nekifutásra kiderülne, mi sikerül félre.
-
martonx
veterán
A localStorage írás nem tud hibázni. Ráadásul faék könnyen ellenőrizheted, hogy mi van éppen a localstorage-ban, sikerült-e az írás.
Mivel semmit nem tudunk a rendszeredről, ezért azt sem tudhatjuk, hogy esetleg van-e valami ultraspéci jogosultsági probléma. Vagy hehe, a kódod el sem jut az írásig, csak te azt hiszed, hogy eljut. De ezt is csak te tudod ellenőriznilocalStorage.setItem('myKey', 'myValue');
Ha ez mindenkinél működik, csak éppen te vagy az egyetlen, akinél nem, akkor szerinted ebben ki tud neked segíteni?
-
coco2
őstag
Ahogy @martonx említette, az ilyesmivel már mindenki maga szenved. Valami elírás lesz.
Az írás áll abból, hogy ráhívsz a local storage függvényre kulcs és adat párossal. Azokat logba tudod dobni. Debug jelleggel beraksz oda azonnal egy visszaolvasást is. Ha nem egyezik a kimenet a bemenettel, akkor elírtad a függvény nevet
Ha egyezik, de a bemenet nem stimmel, akkor a programot írtad el.
-
-
-
martonx
veterán
-
martonx
veterán
Az én javaslatom, ami szerintem A megoldás, még ha elsőre komplexnek is hathat a js-es barkácsmódszerekhez képest:
Egyrészt, ha mindent jól csináltál, akkor css media query-ket használtál, azaz tisztán css-ben dől el, hogy ez a div block vagy flex (ezen kicsit elmosolyodtam, hiszen a flex pont erre való, hogy ne kelljen media query-ket se használni, de te tudod, hogy miért jó hol block, hol flex-ként használni, szóval nekem már eleve itt bűzlik valami
).
A tisztán css-es megoldásból kiindulva, csak annyit kell tenned, hogy csinálsz egy css class-t, amit hívj mondjuk .hidden-nek, amiben egyetlen egy rule van: display: none !important;
Alapból oldal betöltésnél ezen a div-en legyen rajta ez a hidden class. Ezzel elérve, hogy betöltéskor ez az elemed nem fog látszódni. Ha minden igaz, akkor ezt eddig is így csináltad, ha viszont nem, akkor máris nem hiába koptattam a billentyűzetet.És amikor gombnyomásra vissza akarod hozni láthatóvá, akkor elég lesz csak ezt a class-t leszedni róla
document.getElementById("bazinga").addEventListener('click', event => {
document.getElementById("walami").classList.remove('hidden'); // fejből írtam, nem biztos, hogy hibátlan...
});és voilá, ekkor máris a tisztán css-ben, az adott szabályoknak megfelelő display lesz rá érvényes
és így nem kell js-ben találgatni, hiszen a js nem erre való (függetlenül attól, hogy js-ben is meg lehet oldani). Separation of Concerns.
-
nevemfel
senior tag
Én így oldanám meg a mező elrejtését, és az eredeti display visszaállítását, legyen az block vagy flex, vagy bármi más:
<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
<head>
<meta charset="UTF-8">
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
<title>Document</title>
<style>
#walami {
display: flex;
}
</style>
</head>
<body>
<form>
<input type="text" id="walami">
</form>
<script>
document.getElementById("walami").style.display = "none";
</script>
<input type="button" id="bazinga" value="Bazinga!">
<script>
document.getElementById("bazinga").addEventListener("click", function(event) {
document.getElementById("walami").style.display = "";
});
</script>
</body>
</html>Remélem, érthető a példa.
-
Taci
addikt
Én a mobilos dolgokra egészen egyszerűen ezt használom:
if (screen.width < 600){
}
Aztán persze ezt az értéket (szélesség pixelben) finomhangolhatod magadnak, de én is csak találtam, és nekem tökéletesen működik chrome dev tools-ban a különböző előre beállított képernyőfelbontásokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged