Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Hét évig frissül az új iQOO
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mandleee
üzenetére
Nem maradtál le sok mindenről, lényegében megfogalmaztad, mik íródtak ott le. Csak némi kiegészítés:
1. pont: Tökéletesen egyetértek.
2. pont: Ez attól függ. Ha ugyan olyan a projekt, csak a köntös más / vagy egyes egyedül vagy a saját rendszered használatára, akkor probléma nélkül újra felhasználható, amennyiben hozzáad és nem elvesz az értékéből (vagyis nem lesz az adott projekt hibás a régi rendszertől). Lehet, ezt nem tudtam megfogalmazni pont úgy, ahogyan a fejemben hangzik, de remélem átment a szövegen keresztül a gondolat
3. pont: Ezzel is egyetértek.
4. pont: Ezt viszont átfogalmaznám. "Ha keretrendszert használsz" helyett szerintem "Ha tudsz keretrendszert használni" jobb megoldás. Fentebb ugyanis írtam róla, hogy a használat nem feltétlen egyenlő a tudom azt is, hogyan működik-el. Anélkül meg ugye sokat nem ér.Én magam nem dolgoztam még külső keretrendszerrel önálló projektnél, dolgoztam azonban csapatban olyan oldalon, ahol az alapokat keretrendszerekre építették. Megjegyzem, ez éppen egy Webshop volt. Én dolgoztam az oldal blog részén, és kimondottan probléma volt, hogy az alapokhoz nem szabadott hozzányúlni, a végeredmény pedig pont emiatt nem nyerte el a tetszésemet. Ez főként a megjelenésre vonatkozott. Itt jött képbe a saját kis turpisság, ugyanis a blog megnyitásakor lefutott egy kis scriptem, ami hatástalanította az összes többi, nekem nem kellőt

-
Bzozoo
tag
válasz
mandleee
üzenetére
Pont a mai webfejlesztő meetup-on volt szó a React negatívumairól és Svelte-ről, mint alternatíva.
Tehát attól, hogy valami keretrendszer, még nem egyenlő azzal, hogy egy csomó haszontalan kód behúzására van szükség.
https://youtu.be/6MwUv6lvK4w?t=2088 -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Robogó, kismotor
- Automata kávégépek
- DUNE médialejátszók topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 5-7535H/16GB RAM/512GB SSD/RTX3050VGA/15,6" 144Hz kijelző
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB fekete 3 év garanciával
- Iphone 13 128gb Midnight 81% + töltő + füles + tok
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) (GL) (Bontatlan)
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus iStyle Garancia 2028. 10. 19-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

).