- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mandleee #9562 üzenetére
Nem maradtál le sok mindenről, lényegében megfogalmaztad, mik íródtak ott le. Csak némi kiegészítés:
1. pont: Tökéletesen egyetértek.
2. pont: Ez attól függ. Ha ugyan olyan a projekt, csak a köntös más / vagy egyes egyedül vagy a saját rendszered használatára, akkor probléma nélkül újra felhasználható, amennyiben hozzáad és nem elvesz az értékéből (vagyis nem lesz az adott projekt hibás a régi rendszertől). Lehet, ezt nem tudtam megfogalmazni pont úgy, ahogyan a fejemben hangzik, de remélem átment a szövegen keresztül a gondolat
3. pont: Ezzel is egyetértek.
4. pont: Ezt viszont átfogalmaznám. "Ha keretrendszert használsz" helyett szerintem "Ha tudsz keretrendszert használni" jobb megoldás. Fentebb ugyanis írtam róla, hogy a használat nem feltétlen egyenlő a tudom azt is, hogyan működik-el. Anélkül meg ugye sokat nem ér.Én magam nem dolgoztam még külső keretrendszerrel önálló projektnél, dolgoztam azonban csapatban olyan oldalon, ahol az alapokat keretrendszerekre építették. Megjegyzem, ez éppen egy Webshop volt. Én dolgoztam az oldal blog részén, és kimondottan probléma volt, hogy az alapokhoz nem szabadott hozzányúlni, a végeredmény pedig pont emiatt nem nyerte el a tetszésemet. Ez főként a megjelenésre vonatkozott. Itt jött képbe a saját kis turpisság, ugyanis a blog megnyitásakor lefutott egy kis scriptem, ami hatástalanította az összes többi, nekem nem kellőt
-
Bzozoo
tag
válasz
mandleee #9562 üzenetére
Pont a mai webfejlesztő meetup-on volt szó a React negatívumairól és Svelte-ről, mint alternatíva.
Tehát attól, hogy valami keretrendszer, még nem egyenlő azzal, hogy egy csomó haszontalan kód behúzására van szükség.
https://youtu.be/6MwUv6lvK4w?t=2088 -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- League of Legends
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- Posta, csomagküldés
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- GTA V
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged