- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
válasz
mandleee
üzenetére
Nem maradtál le sok mindenről, lényegében megfogalmaztad, mik íródtak ott le. Csak némi kiegészítés:
1. pont: Tökéletesen egyetértek.
2. pont: Ez attól függ. Ha ugyan olyan a projekt, csak a köntös más / vagy egyes egyedül vagy a saját rendszered használatára, akkor probléma nélkül újra felhasználható, amennyiben hozzáad és nem elvesz az értékéből (vagyis nem lesz az adott projekt hibás a régi rendszertől). Lehet, ezt nem tudtam megfogalmazni pont úgy, ahogyan a fejemben hangzik, de remélem átment a szövegen keresztül a gondolat
3. pont: Ezzel is egyetértek.
4. pont: Ezt viszont átfogalmaznám. "Ha keretrendszert használsz" helyett szerintem "Ha tudsz keretrendszert használni" jobb megoldás. Fentebb ugyanis írtam róla, hogy a használat nem feltétlen egyenlő a tudom azt is, hogyan működik-el. Anélkül meg ugye sokat nem ér.Én magam nem dolgoztam még külső keretrendszerrel önálló projektnél, dolgoztam azonban csapatban olyan oldalon, ahol az alapokat keretrendszerekre építették. Megjegyzem, ez éppen egy Webshop volt. Én dolgoztam az oldal blog részén, és kimondottan probléma volt, hogy az alapokhoz nem szabadott hozzányúlni, a végeredmény pedig pont emiatt nem nyerte el a tetszésemet. Ez főként a megjelenésre vonatkozott. Itt jött képbe a saját kis turpisság, ugyanis a blog megnyitásakor lefutott egy kis scriptem, ami hatástalanította az összes többi, nekem nem kellőt

-
Bzozoo
tag
válasz
mandleee
üzenetére
Pont a mai webfejlesztő meetup-on volt szó a React negatívumairól és Svelte-ről, mint alternatíva.
Tehát attól, hogy valami keretrendszer, még nem egyenlő azzal, hogy egy csomó haszontalan kód behúzására van szükség.
https://youtu.be/6MwUv6lvK4w?t=2088
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 128 GB kártyafüggetlen 91% akku
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 5070 Ti O16G
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dobozos, függetelen Redmi note 13 pro 5G telefon kifpgástalan állapotban!
- Workstation 4K ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

).