Hirdetés
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Mobil flották
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Apple iPhone 17 - alap
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Böngésző console ad vissza nekem egy hibát, egészen pontosan nem is egyszer az alábbit:
The service worker navigation preload request was cancelled before 'preloadResponse' settled. If you intend to use 'preloadResponse', use waitUntil() or respondWith() to wait for the promise to settle.
És ami azt illeti, fogalmam sincsen, hogy ezt mire írja, mit töröl és azt miért. Van valakinek ötlete rá? Mit nézzek meg, ha ez írja?
A másik, amit ír és nem egészen értem:
Refused to display 'https://www.youtube.com/' in a frame because it set 'X-Frame-Options' to 'sameorigin'.
Namost egyfelől azt nem értem, hogy miért írja 5x, ha csak 4 videó van berakva, másfelől nem állítottam neki semmi paramétert, sőt, a gyártiakat is kivettem.
Előre is köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Mobil flották
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest