Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Google Pixel topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Sziasztok!
Böngésző console ad vissza nekem egy hibát, egészen pontosan nem is egyszer az alábbit:
The service worker navigation preload request was cancelled before 'preloadResponse' settled. If you intend to use 'preloadResponse', use waitUntil() or respondWith() to wait for the promise to settle.
És ami azt illeti, fogalmam sincsen, hogy ezt mire írja, mit töröl és azt miért. Van valakinek ötlete rá? Mit nézzek meg, ha ez írja?
A másik, amit ír és nem egészen értem:
Refused to display 'https://www.youtube.com/' in a frame because it set 'X-Frame-Options' to 'sameorigin'.
Namost egyfelől azt nem értem, hogy miért írja 5x, ha csak 4 videó van berakva, másfelől nem állítottam neki semmi paramétert, sőt, a gyártiakat is kivettem.
Előre is köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest