- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #10347 üzenetére
Ugye a performance.now-al próbálkozol?
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #10248 üzenetére
Elolvastam az agresszív zárójelezés eszmefuttatásodat. Egyre hülyébb vagy, ráadásul ebben semmi újdonság nincs, előtted már kitalálták a delegáltakat de sebaj. Végülis tölthetnéd rosszabbul is a túl sok szabadidődet, mintsem újra feltalálni a kereket, csak egyre hülyébb formákban.
Csak légyszi minket kímélj meg ettől! -
martonx
veterán
válasz
Bzozoo #10154 üzenetére
Ennek a javascripthez nulla köze van, de mivel végre egy értelmes kérdés, igyekszek bővebben válaszolni.
Gitlab CI/CD-n bekonfigolnék egy MailHog-ot (van belőle docker image verzió is, szóval GitLab imádni fogja).
Az emailt a MailHog SMTP szerverén keresztül továbbítanám, azaz a MailHog elkapja, és megtartja magának.
Majd MailHog API-ján keresztül már csak le kell kérni, ellenőrizni kell, hogy az email olyan lett-e, mint elképzeltük.Ez az egyik út, amin elindulhatsz.
Másik megoldás, amit szintén használtam már:10 Minute Mail API - Mail.gw API Documentation
3rd party email API:
API-n keresztül lekérsz tőlük egy új kamu email címet.
Normál email providereden keresztül erre az email címre küldöd el a tesztelendő emailt.
Végül szintén az API-n keresztül lekéred az email címhez tartozó bejövő üzeneteket, és már csak össze kell vetned az elvárt eredménnyel.Ha túl sok teszt eseted van, akkor a MailHog-os verziót javaslom. 1-2 teszt esethez viszont a második verziót szerintem (hacsak nem vagy nagy GitLab CI/CD illetve docker szakértő) könnyebb beüzemelni.
A második verziónak van fizetős változata is a RapidApi-n.
-
martonx
veterán
Nézd a falfestés is ezeréves történet, mégis vannak erre szakosodott emberek. És azért a webfejlesztés jóval bonyolultabb dolog, mint a falfestés...
Ez egy fórum. A jellegéből fakadóan egészen konkrét apró elakadásoknál tudunk segíteni, pláne annak, akinek már van valami alap tudása.
De ilyen általános kérdésre, mint hogy nem értek hozzá, de légyszi segítsetek már ingyen berakni egy képgalériát a weboldalamra (de vajon konkrétan milyen weboldalról, milyen keretrendszer, milyen programnyelven, hol van hostolva, milyen a frontend, milyen frontend keretrendszer van használva stb...) ja és tegnapra kellene, mert unom már, hogy mennyi ideje szarakodok vele, na hát az ilyen kérdésekkel őszintén nem tudunk mást kezdeni, mint sok sikert kívánni hozzá, vagy valaki felajánlja, hogy jó pénzért ránéz.
Esetedben a második megtörtént, szóval azért nem volt hiábavaló, hogy írtál ide. -
martonx
veterán
Az a baj, hogy ebbe bele kellene állni, pár órát rászánni. Nekem nincs erre rászánni való pár órám.
Ez egy topik, ahol pár percet bárki szívesen rászán egy probléma megoldására, pl. küldesz egy működő, de finomítandó kódot pl. jsfiddle-ben, akkor biztos lesz aki ráugrik, és rászánja azt a pár percet, hogy javítson rajta.
De nulláról sajnos nem valószínű, hogy ezt itt jófejségből lefejlesztik neked. -
martonx
veterán
"Lehetőleg sima js vagy css megoldás érdekel, külső könyvtárak nélkül.
Nem vagyok programozó, ezért lehet hogy nem foglak fél szavakból megérteni titeket."Akkor most mégis mit vársz tőlünk? Abban meg tudlak erősíteni, hogy meg lehet oldani, jól látod js és css felhasználásával.
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #9918 üzenetére
gombnyomást javascripttel is tudsz figyelni.
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #9908 üzenetére
Örülünk, hogy elkezdted használni a keresőt.
-
martonx
veterán
Kérdés, hogy hova rakod a console-t?
Egyébként továbbra is így jsfiddle-el kellene szemléltetni a kérdést. -
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #9888 üzenetére
Kezded már kapizsgálni, miért erőltetem az olvasható kód írást?
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #9882 üzenetére
Sajnos nem tudunk jobb linket, bármit is jelentsen a link a te szóhasználatodban.
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #9860 üzenetére
Ezeket mi magunk írjuk ilyenkor.
-
martonx
veterán
És ha kiderül, hogy az egy halva született nyelvhez méltóan egy halott topik?
Szerintem ilyen esetben a legbiztosabb módszer, ha hiperfizikus magával vitázna, és magával beszélné meg ezeket a dolgokat, mint egy átlag szanatórium körüli sétánál szokta. Külön javaslom a hangos vitát, azok sokkal eredményesebbek, ne csak úgy fejben, esetleg magában motyogva játszódjon le a vita. -
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #9784 üzenetére
Szerintem kevered az elitet és a normalitást. Te nem az elittel mész szembe, hanem a józan ésszel. Ettől függetlenül jópofa, amit művelsz.
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #9768 üzenetére
Jópofa vagy, de nem hiszem, hogy tömegek fognak ráugrani a hogyan tegyük olvashatatlanabbá, és bonyolultabbá azt, amit olvashatóan, egyszerűen is lehet megközelítésedre.
Azért sok sikert hozzá! -
martonx
veterán
válasz
magortaltos #9752 üzenetére
Erre való a websocket kommunikáció.
Javaslom erre guglizz rá: php websocket chat -
martonx
veterán
Hopsz megtaláltam a hivatalos doksit: https://chromium.googlesource.com/chromium/src/+/main/docs/process_model_and_site_isolation.md
Eszerint régen volt igaz a process per site isolation (Azaz egy domain akárhány tabban futott, azokat egy szál process szolgálta ki). Mostanra desktopon full site isolation van, ami ha jól értem minden tabnak külön process-t szentel.
De nem esküdnék meg rá, hogy a doksiban taglalt eltéréseket tökéletesen értem. -
martonx
veterán
válasz
nevemfel #9679 üzenetére
Én se vagyok v8 expert, de szerintem a tabok simán futhatnak külön szálon. Mai sok magos processzorok esetében fura is lenne, ha tényleg az egész böngésző egy szálat használna, biztos, ami biztos alapon.
Egyébként miért is baj, ha egy domain több tabon van nyitva és tabonként egy saját thread fut? -
martonx
veterán
válasz
arcoskönyv #9674 üzenetére
Jó kérdés. Mivel a localstorage egy faék key-value tároló, ez őrült sérült nem tud lenni.
Ráadásul a javascript csak egy szálon tud futni, szóval ne keverjük össze az aszinkron futást a párhuzamos futással.
Ergo szerintem olyan versenyhelyzet elő tud fordulni, hogy több böngészőfül felülírja egymás adatát, de ettől még nem lesz sérült az adatbázisod.
Azaz egyedül a felülírásra kellhet odafigyelned, már ha erre is tényleg oda kell figyelned, vagy pedig elfogadjuk természetesnek, hogy ha A kulcsot az egyik fül B-vel, a másik meg C-vel akarja feltölteni, akkor az fog nyerni, amelyik utoljára módosította. -
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #9634 üzenetére
nemzeti_kozponti_bizottsag - jó változó név, mert beszédes, olvasható. By the way javascriptben ez a, de facto változó nevezéktan szabvány: nemzetiKozpontiBizottság
nkb - szar változónév, mert rajtad kívül senkinek nem mond semmitCase Styles in Coding (camelCase, snake_case, and more) (codingem.com)
No persze, ha csak és kizárólag magadnak kódolsz, akkor bármilyen szar változó neveket használhatsz. Ha tőlünk is vársz segítséget, akkor légyszi legyél ránk is tekintettel.
-
martonx
veterán
válasz
nevemfel #9629 üzenetére
Légyszi, ha már konkrét lib-et javasolsz, legalább jót (modern és kicsi, ellentétben az elavult, és hatalmas momentjs-el).
Direkt ezért se akartam konkrét lib-et javasolni, mert csomó alternatíva van. Egy van, amit így 2023-ban már nem szabad használni, az a momentjsDe ha már belementünk, akkor itt van néhány jó alternatíva:
1. Day.js · 2kB JavaScript date utility library - nekem ez jön be legjobban, de kinek melyik.
2. date-fns - modern JavaScript date utility library
3. GitHub - moment/luxon: ⏱ A library for working with dates and times in JS -
martonx
veterán
válasz
lanszelot #9617 üzenetére
Szerintem erre nem a getTimezoneOffset kell neked, hanem csak egy sima kivonás
A getTimezoneOffset azt adja meg, hogy adott lokál dátum hány perccel tér el UTC időtől.
A példámban pl. magyar gépen futtatva, magyar időzónára 60 percet ad meg, ami korrekt.
Csak ennyit tud, nincsenek paraméterei.
Csináltam egy js fiddle-t: JSFiddle - Code Playground -
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #9599 üzenetére
Nem csak ennyi, mert veled ellentétben nekünk fingunk sincs, hogy mit jelent az a, b, e1, mfb stb változó név. Megláttam a kódodat, és csak legyintettem...
De majd egyszer rájössz, hogy csak magaddal szúrsz ki az idióta nevezéktanoddal. -
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #9582 üzenetére
Biztos, de egyelőre a problémád nem értem. Tudod: példa kód jsfiddle vagy valami ilyesmiben, és segítünk.
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #9572 üzenetére
Zseniális vagy!
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #9570 üzenetére
Számomra a kérdés továbbra is a miért? Értem én, hogy másként, meg szabadabban gondolkodás. De ha mindez kontra produktív, akkor miért?
Mondok egy példát: az ember általában ülve, guggolva kakil. Évezredek alatt kialakult jó gyakorlat ez. Majd jön egy szabad gondolkodó, és addig erőlködik, míg sikerül neki fejen állva szarni, ráadásul jó hígat. Ezzel akkor ő most mit ért el, mit bizonyított be? -
martonx
veterán
A svelte-t én is említettem feljebb. A svelte nem is keretrendszer, inkább csak egy minimalista lib, amivel szuperül lehet kisebb dinamikus részeket, web komponenseket összerakni és viccesen alacsony lesz az elkészült komponens mérete.
Az a vicc, hogy önmagában a react is kb. csak ennyire jó, csak önmagában a react elég fos volt (manapság már egyre élhetőbb), így óhatatlanul kialakult az emberekben, hogy behúztak mellé valami state kezelő szart, plusz routingot, meg ha már react, akkor már fiszem-faszomokat (és ha már rengeteg fiszem-faszom akkor minimum hogy typescriptelünk, hiszen a kismillió boilerplate kód különben átláthatatlan, és kezelhetetlen), és hoppá az üres page-ünk máris 200 kbyte javascriptet tölt be, miközben csak azt írja ki, hogy helló world, és fél percig buildeljük a semmit. -
martonx
veterán
Na, kezd végre érdemi beszélgetés kialakulni. Nagy respekt!
Azt előre szögezzük le, hogy PHP-ról régen tovább fejlődtem Asp.Net Core C#-ra
Beszélhetünk backendről és frontendről, de ezt a PHP-zást kérlek felejtsd el. Egy aranyos script nyelv, ami mindenre IS jó, de a PHP és a webfejlesztés története olyan, mint hogy mindenki rendőrnek születik (PHP használata), csak van aki tovább tanul (kb. bármelyik más nyelvet hozhatnám).
Igen, a webshopnál egyetértünk, hogy miért lett ilyen, és ott csak a legszükségesebb dinamikus dolgok vannak js-ezve. Ahol a nagy terhelés + gyors renderelés a lényeg az SSR megkerülhetetlen, a js dolgok többsége is lazy load-olva van.A folkloradatbázist nem akarom védeni, csak elmesélem, hogy miért lett ilyen, amilyen.
Magát az adatbázist és a fölötte lévő API-t (ami ismét meglepetés, de nem PHP-ben, hanem Java-ban készült) a múzeumosok kezelik, fejlesztik. Én (nem egyedül persze) csak a frontendet kellett, hogy elkészítsem, aminél a lényeg, hogy minél interaktívabb legyen.
Tudom, állami megrendeléseknél szokás a pénz lenyúlás, de mi potom pénzből csináljuk, ergo fontos volt, hogy ne évekig pöcsöljön rajta papíron létező 20 fős programozó csapat tíz milliárdokért, hanem szuper gyorsan, nagyon gazdaságosan, határidőkre elkészüljünk (nem vagyunk NER-esek) .
Így adta magát a vuejs használata. Nem kell mindent nulláról megírni, hanem a lényegre tudunk koncentrálni (API kapcsolatok, bonyolult UI megvalósítások, UX minél barátibb legyen). Ettől még 100%-ig saját produktum az egész. Ha megnézed pl. az egyes eseményeket, ott a szegmens térképet, esemény térképet, szerintem látni fogod, hogy miről beszélek (az API néhol bűn lassú, erről mi nem tehetünk).
Ráadásul azért 2022-t írunk, az SPA-k is egyre SEO barátabbak tudnak lenni (nézd meg, hogy vannak meta tagjeink pl. illetve egészen kicsi js, css méretekkel dolgozunk), illetve sitemap-et be lehet küldeni google-nek az API-ról is. -
martonx
veterán
Jelenleg is van olyan rendszerem, ami pure js-re alapoz.
Miközben van egy rakás olyan rendszerem, amik meg vuejs-t használnak.
Szerintem kategorikusan kijelenteni, hogy a keretrendszerek használata rossz, és kerülendő, és aki ezeket használja, az már nem is lesz a saját munkája, butaság.
Nyilván írod ezt, mert fogalmad sincs, hogy mi is az, és mire jó egy angular / react / vuejs és mikor mit érdemes használni.Abszolút eset függő, hogy mikor érdemes valamelyiket alkalmazni a fentiek közül, és mikor érdemes pure js-el menni. Kategorikusan kijelenteni, hogy csak ez vagy csak az butaság.
Amivel nem is lenne baj, ha nem pont kezdőket vinnél ezzel félre, szóval sajnálom, de ezúttal muszáj volt beleszólnom.Kettő példa mindkét esetre:
1. Orvostechnikai Eszközök - Orvosi Eszközök Boltja - Medimarket.hu - pure js, kivétel a kosár (knockoutjs), checkout (knockoutjs), és a termék oldali képnézegető (sveltejs). SEO és pagespeed miatt webshopoknál általában kerülendő a nagy frontend keretrendszerek használata, itt többnyire server side rendering van használatban.
2. Folklóradatbázis | Folklóradatbázis (azureedge.net) - teljes egészében vuejs-el készül, egészen sokat tudó komplex rendszer, maximálisan saját kód, leszámítva a vuejs-t. Néprajzi múzeum folklor adatbázisának kutatók felé szánt publikus adatbázisa, nem kritikus a SEO, és a pagespeed. -
martonx
veterán
válasz
lanszelot #9536 üzenetére
Ezt most minden rosszindulat nélkül kérdezem, kérlek ne vedd támadásnak, de ahhoz, hogy hová tudjuk tenni a kérdéseidet muszáj tudnunk:
Angollal van problémád, vagy olvasási, szövegértési nehézségeid vannak, vagy más szellemi fogyatékosságod?
Mert ha ezt tudjuk, és tisztázzuk, akkor nyilván megpróbálunk ennek megfelelően hozzádállni, nem pedig simán hülyének nézni.A Set-et fogd fel egy tömbként, azzal a különbséggel, hogy nem tudod ugyanazt többször beletenni.
const myArray = [1, 2, 3];
myArray.push(1);
[1, 2, 3, 1] - et fog eredményezni.Míg ugyanez Set-el nem fog menni, ha már benne van az 1, akkor nem fog újra belekerülni.
Remélem így kielégítő volt a magyarázat? -
martonx
veterán
-
martonx
veterán
válasz
lanszelot #9510 üzenetére
PHP -> szerver oldal, érted a PHP egy szerveren fut, még ha az történetesen localhost is, azaz a te géped a szerver.
Ajax -> kliens oldal, a js böngészőben fut, bárkinek a gépén, ne zavarjon meg, hogy ez a bárki éppen te magad is lehetsz a saját gépeden, ami egyben PHP szerverként is funkcionál a fejlesztés idején.Szerver és kliens oldal, két egymásról semmit sem tudó, tökéletesen független dolog, amik HTTP-n keresztül kommunikálnak.
HTTP request: bármelyik oldal tud http requestet indítani és válasz json-t fogadni.
Api-hoz ez úgy jön, hogy a böngészőben futó kliens oldal Ajax-al (régen, most már Fetch-el) tud http requestet indítani a szerver oldal felé.
És dehogynem kellett, amikor a kártyákat lekérted a js kódodban, a 4-dik sor fetch parancsa egy HTTP GET hívást indít az api felé.
De nyugi, aggodalomra semmi ok a belinkelt dokumentumok pont erről magyaráznak hosszan, és mi is megpróbálunk a magunk szerény módján segíteni. -
martonx
veterán
válasz
lanszelot #9506 üzenetére
1. Az megvan, hogy mit csinál a Fetch? Http hívást indít a szerver felé. No, és milyen HTTP hívási metódusok vannak? Hát ilyenek: HTTP request methods - HTTP | MDN (mozilla.org) ejnye, hogy ez is dokumentálva van, ráadásul ugyanazon a dokumentációs oldalon
Javaslom ezt is elolvasni.
2. ez esetben azt a részt, hogy miben tér el a jquery.ajax-tól ugord át, hiszen esetedben leszarós, ha sosem használtál jquery-t.
Várom a további konkrét kérdéseket, hogy mi nem érthető a Fetch Api dokumentációja alapján! Látod, ha normálisan leírod, hogy mi a bajod, akkor normális választ kapsz. Sajnos így működik a világ.
-
martonx
veterán
válasz
lanszelot #9504 üzenetére
Elküldtem a tisztán javascriptes dokumentációt. Erre ezt írtad vissza: "A link nem jó, mert jquery, php ..stb, és emiett érthetetlen. Engem csak js alatt érdekelne."
Szóval, ha téged csak js alatt érdekel a fetch api, ami egyébként egy js api, és a küldött dokumentáció csak js dokumentáció, akkor mégis mi az isten nem érthető rajta, és hogy jön ide jquery, php stb... ???
Nem nézlek le, csak hülyeségeket írszés tippre jóval hamarabb írsz, kérdezel hülyeséget, minthogy elolvasnád, amit küldtem, illetve átgondolnád, hogy hányadikán is van elseje.
-
martonx
veterán
válasz
lanszelot #9495 üzenetére
Tényleg nem kell queryselector, a kolléga hibásan mondta.
Class nem erre való. Persze azzal is meg lehet oldani, de ebben az esetben az id tényleg szebb megoldás."fletch" api-ra nem kereshettél valami túl erősen.
Vagy már akkor is hibásan írtad a nevét
Fetch API - Web APIs | MDN (mozilla.org) - itt ami inkább érdekes lehet neked, az a Related topics alatt a using Fetch API, az tele van példákkal. -
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #9468 üzenetére
Ó, ez pont egy jó cikk ehhez a témához: A JavaScript "elengedésére" kéri az Oracle-t a Node.js kitalálója - Prog.Hu
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #9468 üzenetére
Az Ecmascript a javascript mögött álló szabvány. Mondhatni egy api gyűjtemény, amit a javascript valósít meg.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/ECMAScript
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #9442 üzenetére
"1. A logikai kifejezés kiértékelése mohó módon történik, azaz ha már biztos a végeredmény, akkor nem folytatja a kifejezés kiértékelését a végéig ! Hogyan lehet, melyik kulcsszót kell használnom, hogy megszakítás nélkül végig értékelje ki ?"
A javascript (C# és szvsz más nyelvek is) így működik. Hiszen ha már biztos, hogy mi lesz a logikai kifejezés értéke, minek pazaroljunk erőforrást a többi feltétel kiértékelésére.
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #9383 üzenetére
Szlovákiában nincsenek lányok?
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #9379 üzenetére
Abba ne hagyd! Ráadásul nem vagy egyedül, van itt még jó pár hasonszőrű kolléga. Engem nagyon szórakoztattok, ráadásul ki tudja, hátha más nagy zsenik is így kezdték.
Azért a helyedben lehet elgondolkoznék egy barátnő beszerzésén inkább. -
martonx
veterán
Nem azt írtam, hogy a ts-nek semmi előnye, csak hátránya, hanem azt írtam, hogy a nyakló nélküli használata kontraproduktív is tud lenni (hangsúlyozom, kisebb projekteken), azaz van olyan eset, ahol az előnyei már nem tudják ellensúlyozni a hátrányait.
És igen, nyilván van csomó eset, ahol az előnyei vannak túlsúlyban. -
martonx
veterán
Sőt nem 1-2 olyan kisebb frontend projektet láttam, ahol totál kontraproduktív a ts erőltetése.
Végy egy kis frontend projektet szórd meg react + readux + rxjs + typescripttel (hm, így nézve már hirtelen nem is kicsi a projekt), máris hónapokig 4-5-en fognak dolgozni rajta, és a végeredmény is röhej szar lesz, végül mindenki elmenekül a karbantarthatatlan foskupacról, amibe belement 1-2 fejlesztői év, de amúgy 2 fejlesztő max 1 hónap alatt röhej lazán (és a legfontosabb, hog jól, karbantarthatóan), össze tudta volna rakni. -
martonx
veterán
https://javascript.info/fetch-api
Ez jó kérdés. Tudtommal redirectkor a payload csak az eredeti url-re megy, a redirektelt címre nem fog, fel is vetne biztonsági problémákat. Mivel írtad, hogy a szerver oldalt te vezérled, miért ne tudnád a payloadot tovább passzolni mondjuk az urlben.
-
martonx
veterán
De érted (vagy nem, akkor is megpróbálom, légyszi ne szívd mellre). Ezt két lépésben kell megcsinálni.
1. lépés: eltünteted a számokatbármilyen hihetetlen is, amíg nem tünteted el őket, addig sosem lesz egyenlő az inp51ort és az inport21 (juhú, már ezen is mekkorát röhögtem, mert az import lenne a helyes, de ne legyünk nyelvtan nácik, elsőre sikerült megállnom, másodikra elbuktam, my bad).
2. lépés: összehasonlítod a maradék stringeket, és yaaaay pont azt az eredményt fogod kapni, amit elvársz.
Nyugi értette itt mindenki a problémád
Amúgy meg számomra addig nem igazi probléma a probléma, amíg jsfiddle, codepen link nincs benne, addig csak beszélgetek, szórakozok, élcelődök. De ezt tudhatnád.
-
martonx
veterán
-
martonx
veterán
Nézd, a misztikus módszer, amit javasoltam, hogy id helyett class-al hogy tudsz js-el hivatkozni egy div-re, működik: JSFiddle - Code Playground
Tudom hihetetlen, hogy ilyen félelmetesen bonyolult fekete mágiák vannak js-ben. Sebaj, fel a fejjel, jó tanulást!A példa kódot igyekeztem minél egyszerűbben, olvasmányosan megírni, hogy még azok is megértsék, akik profik, de eddig csak a js speciálisan miniatűr szeletét használták. Remélem nem lett átláthatatlanul bonyolult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.