Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Ha eddig egy adott szöveges változó tartalmából ki akartam nyerni egy-egy részletet, azt a következőképpen tettem:
value.slice(6,-5)
Azonban szeretném a váltózó tartalmából egyetlen karakterre egy lekérdezést. Tehát ha adott egy<div id="valtozo">Kecske</div>, és nekem ebből kell a második karakter, akkor oda valam ilyesmi:get(valtozo[1]);. Csak persze működőképesben
Illetve ide tartozó kérdés, amiért egyáltalán kellene ez nekem. Ez egy input változó, amibe be kell másolni egy iratot, amit aztán karakterenként lebontva csinálja azt, amit kell. Csakhogy, a bemásolandó dokumentumok tartalmaznak tabulátort (behúzás) és entert (új sor) is. Ha a szövegben ilyeneket talál, akkor el kell végezie egy mellékes rutint.
Az addig oké, hogy kell rá egy feltételt tenni, plif(character == "") {name = "Kati néni";}, a kérdés az, hogy mi kerül az idézőjelek közé (vagy helyére) új sor, illetve tabulátor találásakor.Van ezekre (főként utobbira) lehetőség?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest