- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Sziasztok!
Ha eddig egy adott szöveges változó tartalmából ki akartam nyerni egy-egy részletet, azt a következőképpen tettem:
value.slice(6,-5)
Azonban szeretném a váltózó tartalmából egyetlen karakterre egy lekérdezést. Tehát ha adott egy<div id="valtozo">Kecske</div>
, és nekem ebből kell a második karakter, akkor oda valam ilyesmi:get(valtozo[1]);
. Csak persze működőképesbenIlletve ide tartozó kérdés, amiért egyáltalán kellene ez nekem. Ez egy input változó, amibe be kell másolni egy iratot, amit aztán karakterenként lebontva csinálja azt, amit kell. Csakhogy, a bemásolandó dokumentumok tartalmaznak tabulátort (behúzás) és entert (új sor) is. Ha a szövegben ilyeneket talál, akkor el kell végezie egy mellékes rutint.
Az addig oké, hogy kell rá egy feltételt tenni, plif(character == "") {name = "Kati néni";}
, a kérdés az, hogy mi kerül az idézőjelek közé (vagy helyére) új sor, illetve tabulátor találásakor.Van ezekre (főként utobbira) lehetőség?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest