- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Sziasztok!
Ha eddig egy adott szöveges változó tartalmából ki akartam nyerni egy-egy részletet, azt a következőképpen tettem:
value.slice(6,-5)
Azonban szeretném a váltózó tartalmából egyetlen karakterre egy lekérdezést. Tehát ha adott egy<div id="valtozo">Kecske</div>, és nekem ebből kell a második karakter, akkor oda valam ilyesmi:get(valtozo[1]);. Csak persze működőképesben
Illetve ide tartozó kérdés, amiért egyáltalán kellene ez nekem. Ez egy input változó, amibe be kell másolni egy iratot, amit aztán karakterenként lebontva csinálja azt, amit kell. Csakhogy, a bemásolandó dokumentumok tartalmaznak tabulátort (behúzás) és entert (új sor) is. Ha a szövegben ilyeneket talál, akkor el kell végezie egy mellékes rutint.
Az addig oké, hogy kell rá egy feltételt tenni, plif(character == "") {name = "Kati néni";}, a kérdés az, hogy mi kerül az idézőjelek közé (vagy helyére) új sor, illetve tabulátor találásakor.Van ezekre (főként utobbira) lehetőség?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen monitort vegyek?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Autós kamerák
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Intel i7 13700kf Asus Dual Rtx 5070 oc
- Philips Evnia 32M2N8900/00 4k 240 Hz QDOLED monitor eladó, nagyobbra cserélhető
- Abit Siluro Geforce 4 ( Nvidia Geforce 4 Ti4600) -- RITKA --
- Canopus Spectra X20 ( Nvidia Geforce 3 ) -- RITKA --
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs