Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Gear S3 - második kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- Mobil flották
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
K1nG HuNp
őstag
jap, aztan a csak JShez erto code monkeyek miatt ilyen szar a magyar weboldalak tulnyomo tobbsege

nincs semmi bajom a programozni vagyok emberekkel es nem akarok gatekeepelni sem, szimplan csak nem ertem mit varunk ettol a hozzaallastol, persze kezdj csak high level nyelven, a tobbit ugysem kell ertened... ja

-
lanszelot
addikt
Ezt a srácot kezdtem el, de nagyon rossz a videói.
Kapkod, nem lehet átlátni mit csinál.
Beír egy rakat kódot, vágással, hogy ne is legyen idő elmonani mit ír, gyere rá magadtól mit akar. Kapott érték is katyvasz....mintha gépikód lenne, abból se lehet rájönni.
Ezért abba hagytam.Mielőtt vki el kezdené vakon védeni, nézze mag az első 3 videóját, csak utána
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Káprázatos űremléket állított Jeff Bezos az édesanyjának
- OTP Bank topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- E-book olvasók
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Kompakt vízhűtés
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest