- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
K1nG HuNp
őstag
jap, aztan a csak JShez erto code monkeyek miatt ilyen szar a magyar weboldalak tulnyomo tobbsege

nincs semmi bajom a programozni vagyok emberekkel es nem akarok gatekeepelni sem, szimplan csak nem ertem mit varunk ettol a hozzaallastol, persze kezdj csak high level nyelven, a tobbit ugysem kell ertened... ja

-
lanszelot
addikt
Ezt a srácot kezdtem el, de nagyon rossz a videói.
Kapkod, nem lehet átlátni mit csinál.
Beír egy rakat kódot, vágással, hogy ne is legyen idő elmonani mit ír, gyere rá magadtól mit akar. Kapott érték is katyvasz....mintha gépikód lenne, abból se lehet rájönni.
Ezért abba hagytam.Mielőtt vki el kezdené vakon védeni, nézze mag az első 3 videóját, csak utána
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- Gyúrósok ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface PRO 10, Ultra 7 165U 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Lenovo ThinkStation P330 Tower,Core i7-9700(9.gen),16GB DDR4,500GB NVMe SSD,Win 10/11 Pro,Fekete
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256/12GB Green 1év garancia!
- JPW hangfal , jo állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs