Hirdetés
- Android szakmai topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kecses és filléres Apple Watch klón a Redmitől
- Magisk
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Értetlenül állok egy probléma előtt.
Készítettem egy témaváltó kapcsolót. A kapcsoló egy JS-t hív be a PHP fájlba, módosítja a szövegszínt, hátteret és a képeket is. Mindezt megfejeltem egy Local.Storage megoldással is, hogy megjegyezze a felhasználó kiválasztását és aszerint töltsön be legközelebb is az oldal.
Mindez remekül is működik, teszi a dolgát. Legalábbis, tesztoldalon.
Miután elkészült, beintegráltam ezt a kapcsolót a fő oldalba is (egyelőre csak Localhost). Ott már nem igazán akar menni a dolog. A váltás megtörténik, kivéve a képekkel. Ezen felül nem írja át a Local.Storage értékét. Ha a tesztfájlal módosítom, akkor a fő oldalon is megtörténik a módosítás, tehát hivatalosan mindent lát és használ is. Éppen ezért nem értem a dolgot.
Mi okozhatja, hogy ugyan az a funkció, ugyan olyan ID alatt lévő képekkel egyik oldalon megy, másikon nem? Illetve, hogy látja és használja is a Local.Storage-t mindkettő, de csak az egyik képes módosítani?
Mindkét oldalon PHP include-al van meghívva a komplett kapcsoló és JS include-al a hozzá tartozó JS.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ui.: JSFiddle elmarad, mert nem ott van a probléma, illetve PHP-t nem futtat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus Zenbook UX3407RA
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Death Stranding Director s Cut
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest