- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Épp a napokban futottam bele az esetbe. Amikor valami garázs cégtől egy direkt dedikáltan ideiglenes megoldást kértem, mert rövid időn belül mindenestől ki fogjuk dobni.
4 oldalból áll, ebből az első kettőn egy szál form van, submit-ra ajaxolnak, a maradék kettőn némi animáció, és 1-1 gomb, amikre routing, illetve ani8máció történik. És ennyi.
Na, most ezt a szerencsétlenek react-tal oldották meg, typescripttel, és napokig fejlesztett ezen 2 ember.
Szóval én látom, hogy mi az az eset, amikre te gondolsz. Viszont te nem látod a másik oldalt, amikor valaki egy tényleg komplex weboldalt készít (akár csak gondolj egy webshopra, checkout-tal, vagy bármi komolyabb web app pl. Slack, Skype webes kliens).
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Crimson Desert
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- PlayStation 5
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest