Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Nekem az oldal tartalmát 99%-ban JS generálja (JS --> PHP --> SQL --> PHP --> JS --> HTML), és ha háttérben is nyitom (pl. linkjére középső egérgomb), akkor is betölt mindent.
Ezt a részt már elég rég csináltam, nem emlékeztem elsőre, hogy hogyan tölt be, de most megnéztem, az index.html-ben van egy
<script>elsoBetoltes();</script>rész (más néven persze), az indít el minden mást. Animációt is hoz magával (betöltő), felteszem, az is gond nélkül lefut, legalábbis se logban se konzolban nem látok hibát.Viszont a külső plugineket (pl. CookieBot banner-e) tényleg csak akkor, ha aktív lesz a böngésző tabja.
Nem tudom, csak egy tipp, de nem lehet, hogy "rossz helyen" (időben) van hívva az animáció, az oldal betöltése után?
Logold, hol tölt be az oldal, és azt is, hol indul el az animáció, és nézd meg, nincs-e ez utóbbi a teljes betöltés után indítva.window.onload = function() {console.log('The page has fully loaded');}Jobb ötletem nincs erre sajnos most, nálam ilyen még nem fordult elő (ezek szerint talán csak szerencsém volt).
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen TV-t vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest