- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Most barátkozom a JS-el, egy pofon egyszerű dologgal elakadtam, és nem tudok rájönni, hogy hol a hiba. Neten keresések alapján nem kaptam választ.
DOM manipulation a téma, van egy button egy HTML dokumentumban, amire kattintást akarom "mérni".
const button = document.getElementsByTagName("button");button.addEventListener("click", function() {console.log("Cliked!");})Ezt a hibaüzenetet kapom:
Uncaught TypeError: button.addEventListener is not a functionItt a JSFiddle
Szerk: közben megvan, hiányzik a [0] a végéről
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Mint írtam nemrég, most ismerkedem a JS-el. Egy tutorialban látható kis játékot szerettem volna továbbvinni, de elakadtam. Eredetileg három kör, kattra eltűnik. Most van 6 kör, pirosra és sárgára kattintva azok eltűnnek, a kékre alertet dob böngésző. Kis segítséggel összeraktam eddig, viszont most megy az alert része. A kód így nézne ki:
let redAndYellowElements = document.getElementsByClassName("red-and-yellow");for (let i = 0; i < redAndYellowElements.length; i++) {redAndYellowElements[i].onclick = () => {
redAndYellowElements[i].style.display = "none";}}let blueElements = document.getElementsByClassName("blue");for (let i = 0; i < blueElements.length; i++) {blueElements.onclick = () => {alert("Nono!");}} -
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Most kezdetem JS-t tanulni, ehhez szeretnék segítséget kérni. Olyan dokumentációt keresek, ami a nyelv alapfogalmait röviden elmagyarázza (pl arrays, function, equality operators, etc).
Néztem az összefoglalót, de kimondottan ilyet nem találtam és a legtöbb linkre 404-et dob.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Vírusirtó topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- MÉG TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs