Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blunt
aktív tag
válasz
szatocs
üzenetére

Integra: ja, hát rég lemondtam róluk már
volt szerencsém kipróbálni a dízel outbacket amikor bejött az országba, hát engem nagyon meggyőzött! Ha asszony szeretne pakolható autót (lawl), akkor sztm outback lenne. Vagy az új tribeca, csak abból még nincs dízel sajnos. (igazából nem is tudom, hogy lesz-e, de szerintem igen)szigetet kár kihagyni, isteni csokis rúd van ott (valami csipo csapi vagy "mittomén" mi volt a neve, de fincsi volt), meg jó a lávaköves hawt dawg

bár ezért a két kajáért 8k-t kiadni, valóban felesleges
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Szerviz topik
- Telefonjavítás, szerviz
- Hardcore café
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

volt szerencsém kipróbálni a dízel outbacket amikor bejött az országba, hát engem nagyon meggyőzött! Ha asszony szeretne pakolható autót (lawl), akkor sztm outback lenne. Vagy az új tribeca, csak abból még nincs dízel sajnos. (igazából nem is tudom, hogy lesz-e, de szerintem igen)