- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
xenonn
csendes tag
barinőm szintén 32gigás touch készüléke (u.a. mint enyém) eladóvá vált, ha valakit érdekelne:
[link] -
xenonn
csendes tag
arról nem tudtok valamit, hogy a ketyerében levő garvitációs érzékelőt mivel lehet újra karibrálni? Nem tudom milyen elven működik benne de tapasztaltam némi nővérem gyereke féle taposás után, hogy pl pecás progiban már némileg 10 fokkal jobbra döntött állapotban lesz egyenes a bot azaz vízszintben a kép, tehát picit félre mér. Lehet rá szedni szögmérő programot, ott pl lehet nullázni a dolgokat de csak a programon belül, nem az egész készülék működésére vonatkozóan. Erről valaki valamit?
-
xenonn
csendes tag
van ötlet rá mitől akad ki néha a hangerő gomb? előfordúl, hogy megfogom a csúszkát és bárhova húzom mindig ugyan oda visszaugrik. Nincsen semmi korlátozás aktiválva, simán némi használat után ha zenét hallgatok felugrik maxra a csúszka és istennek nem tom lehúzni. Újraindítás segít csak...
új 32 gigás 3.1.2-ről van szó -
xenonn
csendes tag
válasz
AloeVera #5504 üzenetére
semmi. az új szoftvert kapta meg, de egyéb technikai plussz nincsen.
amúgy újabb élménnyel lettem gazdagabb. fogd meg az touchodat, add testvéred gyereke kezébe, kérd meg csavarja meg, és a szarszemét ipod csavarodik....asztalra leteszem bal felső sarok le jobb felső fel. még csak nem is kell erőlködni. milyen szarhulladék anyagból vannak ezek?
nem merem megmarkolni már...
ja és 3.1.2......ez is egy nagy szemét
hangerő csúszka megőrül egy kis wifi után és visszaugrik oda ahova volt előtte, független attól fel vagy le húzom.
-
xenonn
csendes tag
nah tutira minden stimmel, ezerszeresen visszaigazolva, 3g touchom van
jupeee
nekem nem volt 2.gen. Volt 1 és most 3, igen nagy külömbséget érzek......kis segítség másoknak is:
iPod Touch "1G", iPhone "2G"/3G
Samsung S3C6400
S5L8900
ARM 11 (1176JZ(F)-S), ARM 7 (Jazelle)
412MHz (Underclocked from 620MHz)
16KB L1 cache
SIMD, 8 Stage Pipeline
90nm manufacturing processiPod Touch "2G"
Samsung
S5L8720
ARM 11, ARM 7 (Jazelle)
532MHz (Underclocked from 620MHz)iPod Touch "3G"
"Samsung" APL0298C05
S5L8922
ARM Cortex-A8
600MHz (Underclocked fom 833MHz)
32KB L1 cache
13 Stage Pipeline
65nm manufacturing processiPhone 3GS
"Samsung" APL0298C05
S5L8920
ARM Cortex-A8
600MHz (Underclocked fom 833MHz)
32KB L1 cache
13 Stage Pipeline
65nm manufacturing processiPod Touch "1G"/"2G", iPhone "2G"/3G
PowerVR MBX-Lite
OpenGL ES 1.1
iPod Touch "3G", iPhone 3GS
PowerVR SGX 535 (speculated)
OpenGL ES 2.0 -
xenonn
csendes tag
megoldottam magamnak
de nézzétek ti is meg mitek van a típus szám alapján, itt egy lista
http://www.edepot.com/iphone.html -
xenonn
csendes tag
hi
ilyen készülék hátulján található paraméterek alapján kideríthető új touchról van e szó?
Egy 32 gigás készülékről lenne szó, hátulján ezek:
9c942rzp6k2
model: a1318 -
xenonn
csendes tag
hát nekem inkább tűnne szarszemét márketingnek. Mondjunk el sokat a nagyokról, kistesókról semmit se. Terjessznük el pár pletyit és vegyen mindenki több pénzért 32 vagy 64 gigásat. Persze sosem tudni mi van és ezért disznóság nem leközölni pontosan minden információt, a vége pedig úgy is az lesz, hogy mint mindig most is belenyúlok egy selejtes példányba és tököm lerohangálom mire kiderül, hogy nem tudnak mit tenni avval a csak 15 pixelhibámmal vagy 2 órás aksimmal. Én így jártam még 1g-nél....lehet pihenni 2 hetet mire elfolyik minden nyálam és rájövök értelmesebb lenne elzabálni 80 ezret. Húúú, az mennyi jó kaja
-
xenonn
csendes tag
Ezek szerint, ha én most teljesítmény buzi vagyok akkor jobban teszem míg kiforr ez a téma és kiderül, hogy lehet otthonilag is orvosolni a 8gigás új generácios touchokat, alapból ugyan olyanok mint a 32 és 64 gigás társaik, avagy esetleg kénytelen leszek a 32 gigás vételére fanyalodni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest