- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
baliii
senior tag
igaz, én sem formattáltam, de azt hittem csak azért van mert használtan vettem és már megtették
amugy nem értem ezt az 1 library-s dolgot, hogy miért kell ilyen badarságokkal (mod) elrontani dolgokatnem lehet valami regisrty file-t átmásolni h menjen már windows alatt is? esetleg JB-elve lehetséges?
-
robinka89
csendes tag
van e hangszórója v nincs?
hát ennek a hátulján, a bal felső sarokban van vmi fekte izé!!de nem hasonlít hangszóróra.de viszont ha nincs rajt a fülhallgató és elhúzom a zárat rajta akkor kattanik,ugyh vmi tuti h van benne!de olvastam vmi olyat h az első generációsnak krómozott a hátulja, a másodiké pedig polírozott..hát ennek króm...vagy lehet h hülyeség ez?? -
AloeVera
tag
A Chronic Dev Team. De hogy lesz-e belőle valaha jailbreak, azt senki sem tudja.
Egyébként kár, hogy az iPhone Dev Teamet nem érdekli a touch. Tegnap Berlinben, a Chaos Communication Congress rendezvényen három iPhone Dev Team tag (planetbeing, MuscleNerd, és pytey) tartott egy előadást iPhone hacking témában, és hát igen, ott kiderült, ők profi módon csinálják ezt a műfajt.
-
Krasz7
csendes tag
Köszi, lenne még egy kérésem/kérdésem. Regelni akartam az apple honlapján (www.apple.com) h talán innen rendelnék touchot mert jóval olcsóbb, de egyszerűen nem tudom helyesen kitölteni az adatokat (mármint amikor a rendeléshez szükséges adatokat kell megadni: utca,házszám,telefon stb...) --> Billing And Shipping Information Szóval ha valaki lenne olyan kedves és segítene, hogy pl mi a frászt kell írni a "State" -hez megköszönném
(Bocs, h ilyen hülyeséget kérek, gyenge az angolom)
-
baliii
senior tag
de alapbol sem syncelek mert van vagy 30GB zeném, hanem csak ráhuzogatom ami kell, és olyanok is vannka rajta amik nincsenke fennt a gépen :S elvileg van egy program mi automatikusan kitölti a hiányos részeket a zsámoknál, beleértve a borítókat is de nem jut eszembe a neve
-
Barett 50cal
senior tag
értem,okkksi,bár ha ezekkel próbálkozok:0036202622777
vagy:+360202622777egyik sem jó,lehet van vmi más azügyben??mert ez mobil szám(saját) és nem csinál semmit a mobilom,5csörgés után determined lesz,ugyh nem tom mi van itt,wifi az az van itthon.....
vhogy kikéne deriteniüdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest