Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csirkejozsi
tag
válasz wmarci #11667 üzenetére
Szia!
Ha nem vagy annyira besózva, akkor most én is azt mondom, hogy érdemes, mert már nincs messze az iPod Touch 5G.
És az biztos, hogy majd rengetegen váltják le a 4G -t, úgyhogy annak fog zuhanni az ára a használt piacon szerintem. Az újakra nem tom mennyire lesz hatással. -
PredatorNo1
aktív tag
válasz wmarci #11667 üzenetére
Hali
Hát szerintem 30-35-öt megérnek azért, annál többért már nem éri meg venni, annyit viszont simán megér.
Főleg, ha több pénzed nincs, mert az iPod touch 5g majd megint 65 ezer forint lesz újan, ha szerencséd van akkor 60 ezer. Szóval attól függ mennyire vagy tele, mert az 5g-t majd jövő májusban tudsz venni 45 alatt. Ha ki akarod próbálni most, akkor érdemes venni 4g-t.Üdv
-
PierNight
aktív tag
válasz wmarci #11685 üzenetére
szia, az az újra csomagoltat jelenti. szállítmányozás közben esetleg eltört a tok, vagy sérült valami és ilyenkor vissza küldik és újracsomagolják (tudtommal) és szerintem nem éri meg kb 40ezer ft annyiért itthon is kapsz. Én is tervezem a vételt, de már kivárom az új generációt hátha az alap modell 16gb-os lesz és akkor jóval olcsóbban jövök ki mintha most venném meg a 4-es 32gb-ost (nem elég a 8) ha pedig nem, akkor ugyan ennyiért megkapom az új modellt. Szerintem te is várj egy kicsit még
-
Csirkejozsi
tag
válasz wmarci #11697 üzenetére
Ez talán hasznos lehet:
Apple termékek jótállása Magyarországon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest