Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Havi előfizetéses csomagot kínál az Apple kreatív munkákhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
hehehehe
tag
hali
nekem van egy icipici problemam az ipodommal...nemtom talalkozott e mar valaki ilyennel.szal fenn van a gepen itunes manualis frissites van belove mer a gepen nem tarolom a zeneket csak az ipodon.fenn van mellette winamp es inkabb azon birizgalom az ipodom mer gyorsabb kenyelmesebb meg ilyenek...na tortent hogy hallgattam a zenet hazafele..idertem radugtam a gepre es lass csodat winamp nem latja...hmm...itunes sem latta...leveszem nezem mi lehet es azt jelzi hogy nincsenek rajta zenek.semmi.kicsit megijedtem hogy ugy 12 giga zenet elszort ugyhogy visszadugtam megneztem windows intezoben de ott siman fenn voltak a zenek...restart nem segitett le kellett szednem manualisan a zeneket, ujrainstallalni a szoftvert es visszatolteni a zeneket...
na ez tortent 3-4 honapja, 2 honapja es most.most volt a 3.
mitol lehet ilyen hiba?van valakienk valami otlete?
jah ez egy 30 gigas ipod photo...es altalaban tele van...nem a legjobb esti program 30 gigat ide oda masolgatni usbvel...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest