Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hehehehe
tag
hali
nekem van egy icipici problemam az ipodommal...nemtom talalkozott e mar valaki ilyennel.szal fenn van a gepen itunes manualis frissites van belove mer a gepen nem tarolom a zeneket csak az ipodon.fenn van mellette winamp es inkabb azon birizgalom az ipodom mer gyorsabb kenyelmesebb meg ilyenek...na tortent hogy hallgattam a zenet hazafele..idertem radugtam a gepre es lass csodat winamp nem latja...hmm...itunes sem latta...leveszem nezem mi lehet es azt jelzi hogy nincsenek rajta zenek.semmi.kicsit megijedtem hogy ugy 12 giga zenet elszort ugyhogy visszadugtam megneztem windows intezoben de ott siman fenn voltak a zenek...restart nem segitett le kellett szednem manualisan a zeneket, ujrainstallalni a szoftvert es visszatolteni a zeneket...
na ez tortent 3-4 honapja, 2 honapja es most.most volt a 3.
mitol lehet ilyen hiba?van valakienk valami otlete?
jah ez egy 30 gigas ipod photo...es altalaban tele van...nem a legjobb esti program 30 gigat ide oda masolgatni usbvel...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest