Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hehehehe
tag
hali
nekem van egy icipici problemam az ipodommal...nemtom talalkozott e mar valaki ilyennel.szal fenn van a gepen itunes manualis frissites van belove mer a gepen nem tarolom a zeneket csak az ipodon.fenn van mellette winamp es inkabb azon birizgalom az ipodom mer gyorsabb kenyelmesebb meg ilyenek...na tortent hogy hallgattam a zenet hazafele..idertem radugtam a gepre es lass csodat winamp nem latja...hmm...itunes sem latta...leveszem nezem mi lehet es azt jelzi hogy nincsenek rajta zenek.semmi.kicsit megijedtem hogy ugy 12 giga zenet elszort ugyhogy visszadugtam megneztem windows intezoben de ott siman fenn voltak a zenek...restart nem segitett le kellett szednem manualisan a zeneket, ujrainstallalni a szoftvert es visszatolteni a zeneket...
na ez tortent 3-4 honapja, 2 honapja es most.most volt a 3.
mitol lehet ilyen hiba?van valakienk valami otlete?
jah ez egy 30 gigas ipod photo...es altalaban tele van...nem a legjobb esti program 30 gigat ide oda masolgatni usbvel...
[Szerkesztve] -
hehehehe
tag
hali
most hogy bebizonyosodott hogy lesznek videot lejaccani kepes ipodok vajon az apple kiad frissitest a regebbi photo es az uj szineskijelzos ipodokhoz is?nmetud errol valaki valami infot?mer szivesen vennem ha meg videot is jaccana a kis 30 gigas fotom
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest