Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- MWC 2026: Vitrinben itt a Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
addikt
Nos, hozzám került a Philips MP3-mam, és az elég komoly alapzajt produkált már akkor, mikor bekapcsoltam! Szóval az iPoddal nincs semmi probléma (legalábbis e téren)! Most azt nem tudom, hogy a számok generálják-e, vagy a füles?!
Igaz kipróbáltam a philipses fülessemmel (valamilyen alapkategóriás), és azon nem jön át a sistergés. Bár maga a zeneszám is alig... (Szóval ez nem mérvadó!)
Van egy haveromnak cx 500-a, lehet, hogy azzal is kipróbálom, és ha azon is átjön sistergés, akkor betudom normális jelenségnek! (Bár nem tudom, hogy az övé mennyire eredeti, mivel ebayen vette...no comment!
)
Egyébként CD-ről bemásolt szám nem sistergett nálad, vagy egy normál MP3 formátumu szám?
Előre is köszönöm véleményed/válaszod!ui.: Kösz, hogy maxon is kipróbáltad!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen autót vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igaz kipróbáltam a philipses fülessemmel (valamilyen alapkategóriás), és azon nem jön át a sistergés. Bár maga a zeneszám is alig... (Szóval ez nem mérvadó!)
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)