Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
addikt
Nos, hozzám került a Philips MP3-mam, és az elég komoly alapzajt produkált már akkor, mikor bekapcsoltam! Szóval az iPoddal nincs semmi probléma (legalábbis e téren)! Most azt nem tudom, hogy a számok generálják-e, vagy a füles?!
Igaz kipróbáltam a philipses fülessemmel (valamilyen alapkategóriás), és azon nem jön át a sistergés. Bár maga a zeneszám is alig... (Szóval ez nem mérvadó!)
Van egy haveromnak cx 500-a, lehet, hogy azzal is kipróbálom, és ha azon is átjön sistergés, akkor betudom normális jelenségnek! (Bár nem tudom, hogy az övé mennyire eredeti, mivel ebayen vette...no comment!
)
Egyébként CD-ről bemásolt szám nem sistergett nálad, vagy egy normál MP3 formátumu szám?
Előre is köszönöm véleményed/válaszod!ui.: Kösz, hogy maxon is kipróbáltad!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali médialejátszót?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Last Epoch
- Luck Dragon: Óraátállítás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Cyberpunk 2077
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igaz kipróbáltam a philipses fülessemmel (valamilyen alapkategóriás), és azon nem jön át a sistergés. Bár maga a zeneszám is alig... (Szóval ez nem mérvadó!)
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)