- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATish0
tag
Hangoskönyveket, és a szöveges fájlokat (nem tudom pontosan milyen kiterjesztésűeket) is kezeli.
Az első dologgal nem tudok mit kezdeni. Gondolm ugyan olyan formátumúak a zenék (legalább albumonként), így nem értem, hogy miért nem rakja be az összes számot. Automatikusan kessted őket, vagy te adtad hozzá a listához?
Az albumokat viszont sajnos egyenként kell rendezni, ha csak nincs mindegyik tökéletesen megcsinálva. Ha megvannak akkor is az albumképet kézzel kell hozzáadni, ami nem rossz meló főleg ilyen mennyiségű zenénél. Ez sokat dob a dolgon, szerintem érdemes megcsinálni.Alap hiba pl. hogy a feat.-es számoknál, ha az artisthoz írja be, hogy ki működött közre, akkor az életben nem fogja egy albumba rendezni őket. Ezt a szám címébe kell beleírni. A sorszámokat sokszor a szám címébe írják,ehhez külön van megfelelő részleg, oda kell írni, hogy hányadik a szám. A covert meg mintmár modntam albumonként kell hozzárendelni. Én ezekkel szoktam elleni órákat. De ha egyszer meg van csinálva mindegyik, onnantól kezdve már könnyű lesz egy-egy új albumot hozzáadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi hangfal építés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest