Aktív témák
-
M@te
senior tag
válasz
rolcsibácsi #40563 üzenetére
Hogyne!
most jövök a fotohólból 5k egy átlátszó szilikon. de szerintem olcsóbban is lehet találni.
Du. írtam egy arcnak itt PH-n. apróhirdetésbe láttam 1200ért árulja de azt nem tudom pontosan hogy milyen, csak annyit hogy szilikon.
@Kommy: Köszi
@Org: Nekem sokkal jobb mint a 3g-n. ott ahol eddig nem talált, ott most talál. Pl látja a szomszédét, amit eddig a 3g nem. Nokiáról nem tudok nyilatkozni!
-
Org
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #40557 üzenetére
Hány store-ba vagytok regelve?
Ennyire különböznek más-más store-ba az appok?
Mire jó ez? -
válasz
Nem írtam el, 1000 db sms van benne. A szívatás ott van, hogy hálón belül....
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
olyat nekemis csinált hogy tökmás volt kint.
bár nekem egyszer kb 2 hétig eztcsinálta,mert a macbookom állítgatta magát ilyen 2órával későbbre,és az iphone órájátis úgy syncelte.
rohadtidegesitő volt
egszer eliskéstem suliból.hátnekem asszem az ujraraás volt jó. -
válasz
rolcsibácsi #40552 üzenetére
Nekem olyan volt, hogy mixeket hallgatok, és mindegyiknek ugyanaz a neve, csak egy számmal nagyobb, előadó, minden ugyanaz. Ettől függetlenül, 3 külön albumba rakja őket. Úgy, hogy egyikben van benne a 100-ból 95 db, a másik kettőben meg 2 és 3 db mix. Nem értem. Miért nem rakja egybe az alapján, ahogyan a 95öt tette egybe?
-
válasz
rolcsibácsi #40549 üzenetére
Csak akkor rakja egy albumba, ha az előadó, és az albumcím is ugyanaz. Ez első sor, a name az, ami lehet más, ugye ez a szám címe.
-
tikshow
addikt
válasz
rolcsibácsi #40511 üzenetére
a t mobiltv szolgáltatását akarod kinyomni gépre, vagy streamelni akarsz valamit? mindkettőnél egyszerűbb, ha gépen csinálod, mindenre van oldal, tv2, rtlklub nem megy, de az rtlmost-on tudsz nézni korábbi adásokat, egyébként eléggé adatforgaloméhes
-
manchester85
veterán
válasz
rolcsibácsi #39865 üzenetére
A nagypapád nem akar iPhone-t venni, és feltételezem, az internet használatával sincs igazán tisztában. Aki iPhone-t vesz, az szerintem pár alapfogalommal azért már tisztában lehet, elvégre azért veszünk valamit, mert tudjuk, mire jó, és miért kell nekünk. Ez nem egy gombóc fagyi, amit kipróbál az ember. Én legalább is így vagyok vele. Persze, minden telefonvétel "ismerkedéssel" jár, de ez olyan, mintha úgy vennél windows-os gépet, hogy nem tudnád, hogy az alapértelmezett böngésző rajta az explorer.
-
manchester85
veterán
válasz
rolcsibácsi #39863 üzenetére
Amelyik üzletben nem forgalmaznak 4-et, ott 3GS 8GB van kinn. Szerintem ha kipróbálsz egy akármilyen iPhone-t, abból ki tudod szűrni, ha nem eredetivel állsz szemben. Kötve hiszem, hogy bármelyik klónon lenne safari vagy app store.
-
Krisz79
őstag
válasz
rolcsibácsi #39855 üzenetére
Nincs semmi probléma,igazából már régóta szeretnék telt venni. /2-3 hónapja./
De mivel Nokiás vagyok,de nem találtam számomra megfelelőt.
Ezért elkezdtem ma nézelődni Iphone után.
Találtam is 1et,ezért jött a kérdés,hogy mégis konyitsak valamit hozzá, igy kérdeztem...
Látom nem jól.
Amit találtam az 3G 16GB. 56e-ért.
A tartozékokkal kapcsolatban is érdekelt volna,hogy mi jár hozzá.
Illetve miből lehet levágni,hogy nem Clón,illetve tényleg nem csak a ház 3G 16GB.
Ezt netem keresgélni....hát.
Na mindegy.
Azért köszönöm. -
Krisz79
őstag
válasz
rolcsibácsi #39855 üzenetére
.
-
Szecsy
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #39849 üzenetére
ezt lájkolnámha lehetne
amugy az a baj h van par kerdes amialladoan felmerul ahelyett h visszalapozna par oldalt...
-
Krisz79
őstag
válasz
rolcsibácsi #39852 üzenetére
Igen,megnéztem,köszönöm!
-
a000
őstag
válasz
rolcsibácsi #39840 üzenetére
Nyomass neki network resetet.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #39837 üzenetére
asszem kicsit elszóltam magam mert most gyárilag sem megy a wifim... nemtudom mi a baja, gondolom egy restore segítene rajta..
-
Ati007
őstag
válasz
rolcsibácsi #39833 üzenetére
kipróbáltam és wifin kb azonnal 3gre kb 4-5 másodperc alatt kapcsolódik és lehet használni az mobilnettet
-
Ati007
őstag
válasz
rolcsibácsi #39833 üzenetére
nem, a cydiában megtalálható a remove recents( letöltés után a valóban multitasként futó alkalmazások lesznek csak láthatók nem pedig az eddig megnyitott progik) , nekem nincs ilyen kapcsolódási gondom az sbsettingssel
-
Ati007
őstag
válasz
rolcsibácsi #39831 üzenetére
erre is van megoldás: remove recents és már nincs is ott, nem a program miatt lassú hanem ennyi ideig tart a 3gre kapcsolódás (nálam egyébként pár másodperc)
-
Org
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #39719 üzenetére
Gondolom a Tiéd is JB-s.
Erre is jöhetne valami megoldás. Pls. -
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #39690 üzenetére
ezt most csinaltam par perce... automata beallitassal van... fos
-
Mappa
addikt
válasz
rolcsibácsi #39431 üzenetére
felmész a T oldalára ...és ott bejelentkezel a telefonszámod+jelszóddal
majd ott lesz az oldal közepe/alján "Mobil Tv előfizetése vagy aktiválása" arra katt és kész is
+ ne wifi-el menj fel a webnwalk oldalára mert azzal nem fog működni aktiválás után sem a Mobil tv csomagok rész
Szerk.: és érdemes a webnwalk oldalát pl könyvjelzőbe elmenteni ...ne keljen végig zongorázni ezeket a lépéseket
-
manchester85
veterán
válasz
rolcsibácsi #39433 üzenetére
Akkor passz, én mindig ikonos voltam.
-
manchester85
veterán
válasz
rolcsibácsi #39431 üzenetére
Szerintem még nem aktiválták az új csomagodat.
-
Mappa
addikt
válasz
rolcsibácsi #39422 üzenetére
mobiltv : kiváló, voltaképp nincs vele semmi baj....eurosportot néztem rajta párszor+rtl klub a hármas határ hegyen (mert ott volt kedvem
)
én pont az sms miatt nem választottam az IKON csomagot...mivel majdnem minden ismerősöm voda/telenor-os. viszont adatforgalom kevesebb itt is. de inkább övet szorítok net téren, úgy is csak levelezés+pár oldal meglesése erejéig használnám.
-
Csapi007
veterán
válasz
rolcsibácsi #39422 üzenetére
Hy
TV-t nem tudsz nézni szifonnal, ennek ellenére a nagyobb csomagoknál jobban megéri a MédiaMánia. -
válasz
rolcsibácsi #39252 üzenetére
Sima 490,-Huf/hó
-
RumiTT
tag
válasz
rolcsibácsi #39313 üzenetére
Igen én csak a hangerőre gondolok. Persze szeretném ha szépen szóljanak a számok, de fontosabb, hogy amikor edzésen vagyok akkor berakok pár zenét és azt halljam. Elég nagy teren belül kellene megfelelnie, max hangerőn nem várok túl szép hangzást se, de hangerő nagyon kell
Csak megijedtem ma, Tnél próbáltam egyet és a hangerő gombbal levettem 1es kockára a hangerőt, majd zenékre mentem és lejátszottam egyet. Ott max ra raktam a hangerőt és nagyon halk volt. De akkor gondolom a hangerőgomb szabályozza a hangerőt és nem a zenénél található huzigálós vonal, elég bénán sikerült leírnom. -
válasz
rolcsibácsi #39269 üzenetére
Pedig hidd el, kikapcsol, és átvált 3G, EDGE, vagy GPREÓS-re, ami van épp.
dzsozefo: Push nálam is be van kapcsolva mindenre, e-maileket is a lehető leggyakrabban ellenőrzi. Minden be van rajta kapcsolva mégis csak 3%ot merült ma reggelre (7 óra alatt).
-
Ghosti
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #39269 üzenetére
Elvileg, ha kinyomod a tetején a gombot, a wifi is kikapcsol... Ezt ajánlanám, hogy úgy kapcsold ki, és nem fog merülni, vagy tedd fel a töltőre.
-
Org
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #39264 üzenetére
Nekem siman birni szokta a 3 napot, parszori nyomkodassal. (ejjel nappal megy) Ha nagyon sokat nyomkodom, akkor meg 2 nap.
-
válasz
rolcsibácsi #39267 üzenetére
Nem, szal neked van igazad. Viszont azt nem értem, hogy a wifi is ment... mert ugye, ha nem nyúlsz a telefonhoz, mikor a képernyő kikapcsol, akkor a wifi is... csak ha aktív a screen, és ahomescrenen vagy (nem a lockscreenen), akkor aktív a wifi.
-
válasz
rolcsibácsi #39264 üzenetére
Azt írta, ha végig airpalne-ban van, akkor is lemerül. Olyankor semmi sem megy, így wifi sem.
-
BloodyEddie
őstag
válasz
rolcsibácsi #39228 üzenetére
Elvileg pénzt vissza kéne hogy adjanak 3 napon belül, ha hibás a termék. Régen indok nélkül is visszavihetted, és pár éve ezt a lehetőséget törölték el, de magát a 3 napot nem. Ha felajánlják hogy az árat levásárolhatod, vagy becserélik a terméket, az a bolt jófejségén múlik, de alapból pénzt kell visszaadniuk. Majd kikeresem az erre vonatkozó aktuális törvényt, és belinkelem ha megtalálom.
Btw Edigitallal nekem is volt kellemetlen tapasztalatom, tavaly karácsonykor végigálltam náluk kétszer fél óra sort, és fizetés után nem azt a terméket nyomták a kezembe, amit meg akartam venni. Szóltam hogy nem ezt kértem, erre "hát csak akkor tudunk segíteni, ha újra végigállod a sort"
-
Landon
addikt
válasz
rolcsibácsi #39252 üzenetére
Hát h őszinte legyek én csak a T oldalán néztem!
Még 1 hetet adok a vodának h csináljon vmit. Aztán meveszem t-nél. Csak tegnap néztem h az oldalon épp hozzáférhető volt a cucc ma meg már kinn volt a felirat h előrendelhető. Kissé meglepődtem.
Na most olvastam a voda-s hírt. Hát jó h lesz ez a buli de nyomorgás lesz megint... ha tudnám h tuti jut én ott sátraznék de amilyen szerencsém van ugyse jut. Lefoglalni meg előrendelni meg mittomén, nem lehet.
Csak regisztrálni h majd értesítsenek... :\ Pedig én még előre ki is fizetném a telót meg minden csak jusson biztosan amikor megjelenik...
-
válasz
rolcsibácsi #39253 üzenetére
Ha alapból szar, kötelesek adni másikat. Ha nincs, akkor levásárolhatod az összeget,ha ezt nem akarod, akkor szervíz. Pénzt vissza nem adnak. :S
-
válasz
rolcsibácsi #39228 üzenetére
Nekem az fóliától kezdve minden rajta volt, porszem mentesen, senki nem mondta volna meg, hogy nem épp akkor bontották ki előttem. Jött az üzletvezető, elmondta, mi a helyzet, aztán kedvesen elküldött a p*csába. Akkor kicsit erőlködtem, de ugye, hiába fenyegetőzik az ember fogyasztóvégdelemmel, bármivel, ha a szabályok nem őt támasztják alá, akkor nyeretlen ügye van.
-
lah113
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #39065 üzenetére
Valami szinkronizálási hiba lehet, mert a telón a válaszban benne van a teljes bejövő üzenet, viszont a pc-n csak 2-3 sor. Persze ha pc-ről válaszolok, akkor mindenhol ok.
-
válasz
rolcsibácsi #39024 üzenetére
Nem tudtad, hogy minden kicsi hiba hisztériát kelt, csak mert iPhone-ról van szó? Az baj, hogy túl nagyok az elvárások, de hát ha valaki azt várja is, hogy kinyúljon egy kéz, és még jól le is matyizza a telefon, az ugye csalódni fog...
-
válasz
rolcsibácsi #39020 üzenetére
Nekem fél 7-től 7ig be van állítva 5 percenként, biztos, ami biztos alapon, de nem minden napra, hanem esténként bekapcsolgatom az időpontokat, maik nekem kellenek.
-
Ghosti
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #39020 üzenetére
Próbáld ki másik progival, rengeteg ébresztős progi van. De amúgy, ha tényleg hibázik, akkor írd meg apple-nak, is tuti kijavítják.
-
Ghosti
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #39008 üzenetére
Vegyél hd595-öt, ebben biztos nem fogsz csalódni. Teszteltem már hd515-öst, hát baromi nagy, még ekkora árnál is a különbség, sokkal jobb a hd595.
Majd ha egy ilyet megtudtál hallgatni, sztem nem fogsz csalódni.
Asus xonar is van mellette gépemben, de iphonnal is fasza a hangja. Ja és ez a fejhallgató 12 óráig is lehet a és semmi problémád nem lesz, mivel plüssből van, levegőzik, sőt még mostható is a párnája.N85-2G cserésnek: iphonon nincsen flash támogatás, de sztem ez ne tartson vissza.
-
Ghosti
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #39000 üzenetére
Ha zenét akarsz, és jó minőségben hallgatni, már nem azért, de akármilyen jó agydugós, sennheiser fülest veszel, vagy akármilyen márkát is, életben nem lesz olyan, mint egy dj, vagy akár egy igazi fejhallgató.
-
madarasz92
őstag
válasz
rolcsibácsi #38998 üzenetére
Igen jól megy eddig vagy 20telefonal hibátlanul megy vagy 1.5éve elemet nem kell benne gyakran cserélni.
Igen a Sennheiser az nagyon jó márka..
Az a fejhallgató elég nagy darab nekem is van de azt utcán nem hordom az ilyen [link]
Szóval fej és fűllhalgatókkal jól el vagyok látva..
A gyári Apple fűles amugy hogy szól?
Na én megyek aludni jó éjszakát iPhone-s kollégák!
Takargassátok be a kedvenceket nehogy megfázzanak a tőltőn.. -
madarasz92
őstag
válasz
rolcsibácsi #38996 üzenetére
Hehe nekem bejőn a kinézete van hozzá egy farankó tok is és ha rárakom a fejemre szinte észre se veszem annyira kényelmes..
És milyen jól szól..
Az A4Tech is szintén úgy szól hogy álom hallgatni..
Van még egy Nokia BH-103 is haszálatban.. -
Landon
addikt
válasz
rolcsibácsi #38991 üzenetére
Értem, hát nem tudom, mondjuk kb mindegy mert ha akkor jóval drágább lesz akkor megint ugyanott tartok. Jó lenne erről vmi biztosat meg tudni mert olvastam h úgy is nov4én jön újabb szállítmány állítólag és akkor t-nél megvenném.
-
Csapi007
veterán
válasz
rolcsibácsi #38934 üzenetére
Hy
Ha a settingsben kikapcsolod akkor mindegy mit állítgatsz a progiban, nem veszi figyelembe. Viszont a settingsben az általános működést tudod állítani, ezt azt ki-be kapcsolni. Mélyebb dolgokat általában a programban lehet.
A mail push ettől totál más. Azt a mail fióknál tudod beállítani ha támogatja a szolgáltató.Kétlem hogy ilyet tud bármyelyik szifon progi.
-
szinyoka
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #38981 üzenetére
akkor azt hiszem erről lemondok, tényleg nem tudom mi történhetett, pedig rákattintottam, hogy mentsen..de nem találom, szóval ezek szerint nem sikerült neki valami. Köszi még egyszer!
-
szinyoka
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #38976 üzenetére
na ez szép...valamiért nem menetette le, nem tudom mi történhetett..szóval akkor semmi esély ezután..azért köszi
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #38966 üzenetére
ez csak terv még..
LINK -
CHIPman
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #38963 üzenetére
Azért, mert a hét 30%-ában vagyok csak gépnél, és nincs notebookom.
szerk.: Érdeklődésképpen: DLNA esetleg működik a készülékek között? Tudom, hogy akkuidő szempontjából nem megoldás, csak érdekelne. -
válasz
rolcsibácsi #38963 üzenetére
Pont ezért raktam be az image macrót, ha már egyszer ott a tárhely és a gép, lényegesen egyszerűbb kapásból az iPodra tenni az anyagot. Nem igazán tudok jó megoldást erre a problémára közvetlenül a két eszköz között... Talán az AllShare-rel lehetne varázsolni, de annak pláne nincs értelme.
Mellesleg a wifi tethering is teljesen jogos kérdés lett volna - én nagyon sokáig használtam az ex-iPod Touchomat a mobilom leosztott netjével, különösen a Wave mellett.
-
Gordiann
őstag
válasz
rolcsibácsi #38956 üzenetére
Bele lehetne foglalni az ilyeneket az #1 hozzászólásba....
-
ficere
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #38707 üzenetére
jól láttad,de csak addig használnám így,még nem jön meg az új kijelzőm.
-
Kommy
veterán
válasz
rolcsibácsi #38693 üzenetére
a legújabb iTunes van fenn, mert szerinte nem .
-
kispéé
senior tag
válasz
rolcsibácsi #38573 üzenetére
Sajnos min. 3GS kell a konvertálás nélküli xvid filmnézéshez. Ezt az Oplayer készítője is írta a honlapján, sajnos 3G-seknek marad a konvertálás.
-
sirarcheer
senior tag
válasz
Hát az Oplayerrel nekem dvd rippek simán mennek.
720p mkv akadt néhol. -
Ghosti
aktív tag
válasz
Engem is érdekelne nagyon 3G-re.
-
válasz
rolcsibácsi #38361 üzenetére
Mindegy, ez megint egy megoldatlan rejtély nálam, majd rájövök akkor.
-
válasz
rolcsibácsi #38359 üzenetére
Pont nem. Nimbuzzon beléptem, ugye akkor a nimbuzzos alap képet mutatta, eltűnt a feliratom, mindenem a nevem mellől. Aztán számítógépen visszaléptem, és nem a számítógépen beállítottakat mutatta, hanem amit a nimbuzz is...
-
madarasz92
őstag
válasz
rolcsibácsi #38351 üzenetére
Ja én is kb igy vagyok a telefonokkal..
De azt is nagyon nyuztam minden nap megnéztem 1-2filmet zene 4-5óra naponta pár telefon,gps-ezés,stb
Ja kezdek ráébredni hogy ez elég éhes fajta
icecave: Igen ez igy van kiváncsi vagyok még meddig birja most 35% van.. -
madarasz92
őstag
válasz
rolcsibácsi #38349 üzenetére
Ja de meguntam pedig jó kis készűlék mondjuk az elment 1hetet simán..
icecave: Jó majd figyelgetem hogy mennyit megy ma dél óta nem tettem le most is nyomatom a zenét de most már csak 40% van! -
dabgergo
őstag
válasz
rolcsibácsi #38306 üzenetére
Áhh sikerült, nem tudtam a jelszavam, erre kiküldtek smsben vmi jelszót de abban betük is voltak szal azt nem is engedte beírni, aztán beugrott az eredeti szal sikerült belépni
És itt kellett aktiválni a hívószámkijelzést is! Kösz!
-
Ghosti
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #38303 üzenetére
Köszönöm a segítséget
-
Ghosti
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #38301 üzenetére
Kössz, már teszem is föl rá, beszámolok az eredményről.
-
Ghosti
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #38299 üzenetére
Merre tudom megnézni ilyen állapotban pontosan? T-mobilos kártyával használnám...
-
válasz
rolcsibácsi #38292 üzenetére
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #38292 üzenetére
felvettem újra nimbuzzban az accountjaimat és most látok mindenkit...
-
válasz
rolcsibácsi #38290 üzenetére
Nimbuzzban nekem az nem tetszik, hogy nem tudom lementetni vele az accountomat, illetve hogy belül nincs invisible/offline állapot. Vagy legalábbis nem találtam meg... Szóval nem tökéletes.
A háttér nekem nem probléma, IM+-ban is mindig feketére állítom az első lépések között. Konkrétan amikor bevezették idegbajt kaptam, mert olvashatatlan lett minden
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #38289 üzenetére
nemértem hogy miért de nem is látom a kontaktlistámon a srácot.., a progi ujrainditasa utan sem.. most látható pedig de úgy sem..
még annyi a különbség hogy nimbuzzban ha egyik accountról le akarsz kapcsolódni akkor csak úgy lehet ha elfelejteted vele a felhaszn. és jelszót, im+ban van egy kapcsoló amivel ki be tudod jelentkeztetni maga.. továbbá im+ban ha több accod van mondjuk egy msn hez akkor mindkettővel be tudsz lépni..
nimbuzzban előbb megkapom az üzeneteitcsak ha nem lenne csetlistában akkor nem is tudnék írni neki...
-
válasz
rolcsibácsi #38285 üzenetére
IM+ rajongó voltam, de az i4-en eléggé leszerepelt.
-
válasz
rolcsibácsi #38283 üzenetére
Leszedtem a US accountommal és boldogan használom. Csak a magyar Storeból vették ki, az amerikaiban még mindig ott figyel (majd rákérdezek WTF). Tökéletesen megy a háttérben, függetlenül attól, hogy csak lezártam a telefont, vagy átváltottam másik alkalmazásra, a local notificationök és a push notificationök is tökéletesen működnek.
Nem lehet, hogy elavultak az információid, nem kicsit?
Hogy számszerűsítsem: a 2.0.2-es verzióról beszélek. -
Stifler93
tag
válasz
rolcsibácsi #38275 üzenetére
eBuddy Pro, Windows Live Messenger... Kapásból ezt a két multitaskosat tudom, de biztos van még
-
gaborh
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #38248 üzenetére
szép képet csinál a 4
-
FecoGee
őstag
válasz
rolcsibácsi #38248 üzenetére
Nekem bejön az alma logó a vázon
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #38244 üzenetére
enyém, nem tetszik senkinek?
amúgy iphone4el lett csinálva a kép
-
manchester85
veterán
válasz
rolcsibácsi #38242 üzenetére
Bocs az offért, de hallottad, hogy a starking és az iStyle is foglalkozik már iPhone szervizeléssel? Bepróbálkozok náluk is, tudod, amit meséltem.
-
gaborh
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #38133 üzenetére
ezerbe benne van a posta is?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #38128 üzenetére
ezt egy ezresért odaadom bárkinek
-
DeepDish
őstag
válasz
rolcsibácsi #38026 üzenetére
Koszonom..
T-Pot plugin el meg Total Commanderhez?
-
Ghosti
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #38069 üzenetére
-
a000
őstag
válasz
rolcsibácsi #38038 üzenetére
Nem inkább portolást? Nem kötekedni akarok, de nem így mondják? Lehet,hogy rosszul tudom.
-
sirarcheer
senior tag
válasz
rolcsibácsi #38030 üzenetére
Format Factoryt szoktam használni csak kipróbáltam hátha nem kell konvertálgatni.
Mondjuk FF-ben pont nincs az Iphone résznél 4-es felbontásához való beállítás. Majd este létrehozok eggyet.
Thx. -
DeepDish
őstag
válasz
rolcsibácsi #38021 üzenetére
Nagy meretu fajlt ketlem,h ugy lenne a legjobb!
-
DeepDish
őstag
válasz
rolcsibácsi #37963 üzenetére
Igen nekem is kiirta,h 5 szam, aztan fizetos!
-
válasz
rolcsibácsi #37879 üzenetére
Közben Kommy-val csinálgatjuk az iPHUpper-t, csináltam új ikonokat, Kommy berakta, és leprogramozta a töltőképernyőt is. A tesztereknek nemsokára elérhető a frissítés, az Appstore-ban csak később.
Akinek kell az újabb "dizájnosabb" változat, Kommynál jelentkezhet teszternek!u.i.: Aki nem tudná, az iPHUpper prohardveres hirdetés előrehozó (uppoló) App iPhone-ra.
rolibácsi: Pont vagy egy szett, csak oldalra, keress priviben
-
válasz
rolcsibácsi #37868 üzenetére
Már nem, szept. 30-ig volt az akció. Nekem lesz majd egy bontatlan eladó, mert nem fogom használni
Az árát majd kitalálom még
-
JarrekStar
tag
válasz
rolcsibácsi #37872 üzenetére
Az igaz de pl idojaras lekeresnel vagy level fetchnel wifire megy es nem 3gre. Mondjuk a wifi kevesebbet is fogyaszt. Na mindegy
-
Kommy
veterán
válasz
rolcsibácsi #37873 üzenetére
Eza program is azt támasztja alá csak, hogy kikapcsolt állapotból nem lehet csak úgy programmal felébrekszteni, mivel ez is csak hibernálásból és sleep módból tudja feléleszteni az meg nem negy kunkszt.
-
Kommy
veterán
válasz
rolcsibácsi #37868 üzenetére
Akkor most gondolj bele a számítógéped tud kikapcsolva ébreszteni szerintem nem és éppen azért mert operációs rendszer fut rajta, amit amikor kikapcsolsz akkor vehetjük úgy hogy nincs is. tehát nincs mi ami ébresszen.
Valaki linkelt egy videót róla, azt hiszem itt a topikban néhány oldallal előrébb
Meg is találtam tessék itt a hsz
-
manchester85
veterán
válasz
rolcsibácsi #37804 üzenetére
Nem kaució, kötbér. Én nem előlegre gondolok, hanem "büntetésre", amiért 2 évnél előbb akarsz aláírni. Nekem azt mondták, erre azért van szükség, mert 24 hónapos tarifahűség van, és habár a sima előfizetés 1,5 év után meghosszabbító, a tarifahűség miatt kötbérre van szükség. Nekem ezt mondták. És ez nem a lebeszélhető kötbérek közé tartozik.
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
rolcsibácsi #37806 üzenetére
Erősen off:
Rolcsibá
Van egy B megoldás is !T-Mobilnál dolgozó barátnő?
....sokmindenre jóó (Azon felül is
) ..pl ha függetleníteni akarnál
Asszem nekem ez lenne a járható út a T gazdaságos függetlenítéshez
ON: elvileg szakadt ruhában is ugyanannyiba kéne kerüljön a mutatvány
....Jóó az Armani zakó kissé meggyorsítja az ügymenetet..és ha van hozzá MV Agusta kulcs is akkor főőleg
-
válasz
rolcsibácsi #37804 üzenetére
Nincs semmi logika benne, szóval majd kiderül! Volt, hogy új előfizetőink semmit nem kértek, egy évek óta hűségestől meg 50-et... Pedig ha belegondolsz, az új ember mindig nagyobb rizikó, mint az, aki évek óta rendesen fizet.
-
manchester85
veterán
válasz
rolcsibácsi #37797 üzenetére
Kötbért nem kell fizetned? Én úgy tudom kell, hisz nem járt le a 24 hónap. Én mikor érdeklődtem, nekem 15 ezret mondtak, ha 18 hónap után akarok aláírni.
-
Sdmv8
tag
válasz
rolcsibácsi #37795 üzenetére
Húúú
Akkor Neked is gratula.
Igen az eléggé elvárható egy ilyen árkategóriás telefontól, hogy ne legyen benne röccenés, engem nagyon zavar, ha már veszek legyen gyors és mindig tudja a dolgát. Meglehet nézni az "Ájdzsó4-et" böngészés közben és a GalaxyS-t hát a Galaxy elég döcögősen teszi a dolgát...
A menüben jelentkező laggok pedig már iPhone2-es készülékben sincsenek. Szóval sztem. ezért lesz iPhone4. Várok Vodára mostmár, de a T-mobilos részlet fizetéses megoldás is meggyőzött. -
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #37724 üzenetére
amúgy az egy vicc hogy nincs egy ingyenes rádió program amiben benne vannak a magyar adók, és nem hozzá kéne adogatni az url-eket. az allradió helyett is simán használnám én az ingyenes FStream-et amivel még felvenni is lehet ha benne lennének a magyar adók, vagy országonként lehetne keresni...
leszedtem egy progit ami 23,99€ lett volna ha megveszem, de annyi az egész hogy videókat mutatnak benne: Lets Parkour ez a neve. elhiszem hogy vkinek fel kellett venni a videókat, fizetni a sportolókat stb de nekem ez sehol nem ért volna meg ennyit.. síhatnék a pénzem után.. (mostmár létezik free verziója, de mikor leszedtem még nem volt) ennyi erővel youtube-ra is felmehetek ha ilyen videók érdekelnek- mi kerül ezen a progin ennyibe?? na mindegy nem vagyok értékbecslőcsak a magam szakállát nézem.. igazán jó lenne ha lenne vmi refund rendszer az appstoreban.. tuti h nem menne ennyire a warez sem- így szinte kell hogy legyen..
Kalandor: ez nem bug, elárulom a zene is szól ha benyomod! ne ébressz fel senkit!
-
válasz
rolcsibácsi #37722 üzenetére
A legtöbb programból van lite verzió. A másik meg, ha már warezolsz és azt használod, akkor miért nem veszed meg utána? Leszedte, kipróbáltad, tetszik támogasd már annyival a fejlesztőt, hogy megveszed. Nehogy már 150k+ pénzért veszel telefont, aztán meg a 200 ft-os appot fukar vagy kifizetni... Telóra költesz, nem telefonra? Mondjuk 10 app 2000 ft, egy telefon meg 100ezres nagyságrendű tétel...
Mondjuk,ha pék vagy, akkor meg majd nem veszek tőled kenyeret, mert máshonnan ingyen beszerezhetem. Ja, hogy nem lesz a családodnak miből enni adni? "Bocsi".Tudom, hiába papolok, még én leszek leb*szva, hogy mekkora egy hülye vagyok, mert megveszem az Appokat.
Ez amúgy is egy hálátlan téma és véget nem érő viták szoktak kialakulni belőle, részemről annyi, hogy ezen gondolkozzon el, akire vonatkozik, egyébként meg mindenki azt csinál, amit akar, nem én vagyok a megváltó, úgysem tudok változtatni rajta.
"Namostaztán jólmegaszontam"
-
válasz
rolcsibácsi #37720 üzenetére
Nézd, ha sosem lett volna iPhone-od, akkor jó lesz a Galaxy S, de mivel volt, így ha veszel is, vissza fogsz térni az iPhone-hoz. Ez biztos.
Android marketben nem lehet fizetni itthonról még, szóval ott ha akarsz bármi fizetős programot, marad a warez. Szóval, még én is szívtam, mivel minden Appom megvettem eddig iPhone-ra és becsületes akartam lenni Marketnél is, de ott nem tehettem meg.
NAgyj átékokról fogalmam sincs, mekkorák, nem szoktam játszani nagyon telefonon (meg hát játékfejlesztő grafikus vagyok,elég nekem belőlük napi 10-12 óra).
Market Appsore-hoz képest nagyon igénytelen, valamint az ikonok nem egységes mivolta engem kiakasztott a Galaxy-n. -
válasz
rolcsibácsi #37718 üzenetére
-
Everman
addikt
válasz
rolcsibácsi #37535 üzenetére
Max lesz a dobozba csomagolva egy microUSB-re átalakító kábel.
Hülye lenne az Apple, ha megszüntetné az iPod konnektort, mikor gyakorlatilag több eszköz használ ilyet, mint microUSB-t. Nincs olyan szórakoztatóelektronikai gyártó, amelyiknek ne lenne iPod kompatibilis hangrendszere, vagy eszköze, amihez ezen a porton keresztül illeszthető lenne, egy egész iparág épült köré.
Aktív témák
Hirdetés
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest