- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
már megen nem lesz számla róla? M7es mellett laksz és hullanak a dolgok a kamionokról?
amúgy majd meghallgatnám mi a különbség egy 60-80k-s meg egy normál agybadugós füles közt. sztem egy fejhallgató sem tud úgy szűrni mint az agyasok, nekem mindegyiknek doboz hangja van.. -
Igen, ezért is mondtam, hogy nem érdemes ezen vitázni. Egyébként meg adok mások véleményére, és elismerem,ha hibáztam, és ez ki is derül, sokakkal ellentétben (itt nem rád célzok). Erre (is) való a fórum, vitázni, és meggyőzni egymást, bizonyítani a saját igazad és ez így is van jól.
-
FefeeX
veterán
Lehet magyarázni, csak nem érdemes. Általában az ilyen esetekben amúgy a kognizív disszonancia, ami a kemény, erős túlmagyarázatokat erőlteti, különösebb ismertetőjegye a gyakrabb személyeskedés és a kényesebb hangvitel
Lehet kétmilliós hangrendszerrel mp3mat hallgatni, csak nem érdemes. Sőt talán még a Sokol-t is rá lehet kötni valahogy...
És valószínűleg jobb lesz a hangzása... xD
-
Vaktában lövöldözést nem csak nekem lehet felróni (egyébként meg mérje le valaki, illessze ide, máris kiderül, hogy igazam van-e, vagy nincs), hiszen pl. Te vetted annó a cx300-amat? Végignézted az ország összes boltját, ahol lehet kapni, és azután állapítottad meg, hogy sosem volt annyi az ára boltban, amit mondtam (most tekintsünk el, hogy cx500ra mondtad, mert gondolom, ugyanúgy nem jártál végig minden boltot)?
Mondanám, hogy részemről befejeztem, mert így semmi értelme, hisz mindenbe bele lehet kötni, a dolgok túlmagyarázása, és végletekig elemezgetése meg nem az én műfajom, viszont nem tudod véletlenül, hogy kié igen? -
Ahogy FefeeX is említette, cx300ról volt szó. Igen, most cx500-am van, csak az épp fekete... nem is arról írtam, mim van most...
Ezért említettem a cx300-at, ami évek óta megvan, és egy éve áll már a tokban.
Szép az ie8-as, csak egy ilyen szintű fülesnél már az iPhone a szűk keresztmetszet. Ugyanis ezt nem fogja kihajtani egy mobiltelefon neked, legalábbis az iPhone biztosan nem. -
Mondjuk ez az általam említett is 12k volt annó, hivatalos boltban, nem az ilyen 4k-s hardveraprós "'100% eredeti"-t vettem, mert az kb. annyira eredeti, mint a te Vapor tokod
Persze, ez a 12k még mindig csak fele az általad említettnek, viszont szívesen megnéznék egy 25k-s meg egy 12k-s FEHÉR fülest, hogy ugyan, mondjuk 3 év múlva hány árnyalatnyi különbség lesz a kettő sárgasága között ugyanolyan használati körülmények között. Nem hiszem, hogy a drága feleannyira lesz besárgulva, mint a másik. Persze, cáfoljon aki tud, hiszen tapasztalatom nincs, csak az olcsóbbikkal. -
Igen, én is, egyszer nem csináltam mentést, be is szívattam magam. Siettem, és ez lett a vesztem. A tanulság, hogy még egy ilyen elővigyázatos, iPhone téren sokat tapasztal ember, mint én is beszívathatja magát. (Aztaaa, ez kicsit volt csak öntömjénezés
)
Más: sokat kerssgéltem tokokat, vékonyat, vastagot, mind valami miatt nem tetszett, vagy a Sennheiser agybadugósom nem fért bele, stb. Úgy döntöttem, marad tok nélkül a kicsike, ahogy eddig. Most jöhetnek majd a fikázások, hogy "jajj, mi lesz ha leesik". Persze, de nem frizbizni vettem a telefont. Véletlenek ugyan mindig vannak, de ezt bevállalom. A lézeres szemműtétet is bevállaltam, mégsem dobok vonalkódot a boxeralsóba nap, mint nap, hogy mi lesz, ha autóbalesetet szenvedek és szétfejelve a kormányt leválik a szaruhártyám (attól még van esélye).
Szóval maradt a Crystal fólia elöl, oldat és hátul meg egy Lucky Labs-os silver matrica, remélem, senkinek nem szúrja a szemét,ha megosztom a képeket (nagyobb mérethet klikk a képekre, bár nem lesznek sokkal nagyobbak, de élesebbek igen): -
manchester85
veterán
Oké, csak az a gáz, hogy a smart csomagok elég szarok. Tök ugyanaz, mint az ikon. 31ft-os percdíj 10k-s csomagokban, WTF? Szal ha meg télleg megvan 16k a számlája, akkor meg mehetne a MM XL, kedvezmény ide vagy oda. Hisz egyszerűen jobbak a feltételei. Az "egyedüli" szar feltétel, hogy mindenképp megvan a 16k. Persze ez eléggé kizáró ok lehetne, de ha ennyire lesz*ja, legyen is már valami haszna, hogy ennyit fizet.
Na mind1, meglátom még mi lesz. Jah, kb. félúton van az 5, pont határeset. A vodás hívást mindenképp megvárom, ha még ez az ajánlat se él, amit én kikalkuláltam, akkor felvilágosítom őket, hogy azon túl, hogy minden telefonjuk csak rohadt drágán érhető el, még a smart csomagjaik is szarok. Egy kis leosztásért már megéri a beszélgetés.
Sorry az offért!
-
-
manchester85
veterán
Egyébként nem hiszem, hogy bármi gond lenne gari idő alatt. Kiindulva abból, hogy milyen hibák voltak a korábbi modelleknél.
Némítógomb letörés (ez iPhone 4-nél kizárt)
Világító subpixel (retina display, ha igaz Jobs papa kijelentése, ez nem következhet be
)
Hátlaprepedés (ha megreped, az nem garis gond lesz, és nem is magától fog bekövetkezni...)
Elszürkülő no wifi felirat (kb 2 év után jött elő 2G/3G-knél, reméljük a 4-nél már nem lesz ilyen)
Én egyedül a hőtágulásból eredő esetleges buborék megjelenésétől tartanék, (személyes tapasztalat 3G-vel) szóval ügyelj rá, hogy szikrázó napsütés ne érje. Ha az üveggel vagy az LCD-vel gáz van, mindkettőt cserélni kell, 40k.
-
_ak_
addikt
Bár már voltak említve, de én is megemlítem az Appsolute-ot. Ígéretük szerint, úgy javítanak, h a garancia megmarad. Csak azért írom, mert az elsőre elméletileg ez még megoldás lehet. Bár ha 4-esem lenne akkor nem félnék attól, h refurbished készüléket kapok vissza. 3G/GS esetén már más a szitu. Vagyis csal részben, mert újra indul a gari. Elismerem, nekem sem tetszett a dolog elsőre, de belegondolva végül is mi károm származik? Semmi, de semmi, külsőre zsír új készülékem lesz, a belsőre, meg ott egy újabb év garancia, ha addig nem hibásodik meg, akkor legalább tudom, h jó konstrukció.
-
manchester85
veterán
"Komolyabb műszaki hiba miatt, vagy ha tudom hogy már nem hibátlan külsőleg, és belsőleg is egyaránt, ilyen esetekben jó lehet a "refurbished" megoldás."
Na de fizetnél ezért 70 ezret? Tegyük fel, 1 év múlva pont ebben az esetben lennél, megérne egy 1,5 éves modell ennyit? Holott eladhatnád a hibás ütött-kopottat 20-ért, és ha hozzáteszed a 70-et, megveheted az iPhone 6-ot (vagy bármi mást, ami a legjobb lesz) MM L csomaggal. Oké, a refurb-hez nem kell aláírni semmit, és 1 év gari is lesz rá, de egy kifutó modellért fizetnél ennyit?
A némítógomb miatt már nem kell aggódni, iPhone 4-en ez már nem tényező.
"Én inkább ki fogom cseréltetni a gombot, akksit és minden egyéb apróságot egy hozzáértővel"
Oké, csak mi igazolja, hogy ki a hozzáértő?
Mi igazolja, hogy nem bontott cuccokkal dolgozik az i-doki meg a többi? Bár tény, hogy akkor csak az adott komponens eredete lesz kérdés, a többi nem. Csak franc tudja mit babrál össze. Viszont ha ezt gari időn belül gondoltad, akkor ezzel a garanciát is bebukhatod. Bár ezzel gyakorlatilag önként le is mondtál a gariról, hisz a gari egy az egyben egy másik készüléket jelent. Vagy hogy értetted? Mert gari lejárta után meg evidens, hogy hülye lesz bárki 70k-t fizetni egy másik ugyanolyan, addigra elavult telóért egy specifikus hiba miatt.
-
Solar_Wind
senior tag
Most próbálgatom. Beállítottam Total Commander-ben, mint új hálózati kapcsolat, így gyakorlatilag ugyanúgy tudsz másolgatni file-okat az iphone és a gép között, mintha két meghajtó között másolgatnál.
Természetesen web browser-ből is el lehet érni. Wifi-n keresztül tudsz megosztani file-okat. Nálam az elérés csak akkor működik, ha az iFiles fut az iPhone-on (és nem háttérben). Legalábbis ezt vettem észre.Azt még nem tudom, hogy iTunes-zal hogy fér össze, de majd kipróbálom, viszont többen írják, hogy már csak ezt használják filemegosztásra.
-
vadászcsiga
félisten
Amúgy mi a best of maker telóra?
Ja ja szerintem elírták azt a 16 eurót, a Create Ringtones! vagy a Ringtone Maker vagy a Ringtone Designer szebbek és jobbak is. Én néha használok ilyet.
-
manchester85
veterán
Erre csak annyit, hogy előbb próbáltam ki az i4-et, mint a fórumozók 99%-a
(július elején, annyiszor, ahányszor csak akarhattam)
Nem kérdés, hogy a legjobb teló jelenleg. De akinek nem az az első iPhone-ja, annak már nem lesz akkora wow érzés (ezt meg te nem tudod reálisan megítélni
).
A rendszerekről annyit, hogy a 3-as szoftveren annyira gördülékeny az OS, hogy az ikonok görgetése 4-es szoft alatt a mai napig nem olyan természetes, még iPhone 4 esetében se. Egyszerűen más a dinamikája, ez egyébként szinte senkinek nem tűnt fel. Apróság, de nekem ez is számít. A 3-as szoft 100x jobban van optimalizálva, persze butább is, ez tény.
Az, hogy mit hoz a jövő, valóban kérdőjel. De nekem nem kell más, mint egy kényelmesen használható rendszer, meg azok a progik, amiket jelenleg is használok (én 2 év alatt nem használtam annyi progit, mint te az első héten
). Az android tudja, amit az iPhone, csak nem elég felhasználóbarát módon. A WP7 még nem tudja, de a rendszer legalább annyira gördülékeny, a live tile-okról pedig simán kijelenthető, hogy előremutatóbb, mint a jelenlegi iOS (wazz, ikonok az ősrégi nokiákon is voltak). De le is egyszerűsíthetjük a hsz-emet: amint eléri a WP7 az iOS 3-as szintjén (navi, voip, skype, meg még 1-2 progi) nekem teljesen meg fog felelni az is. A multitaskingot óriási marhaságnak találom egy mobilon (gps-től, voip-tól eltekintve) a kikapcsolhatatlansága pedig egyenesen marhaság. Jó dolog, hogy fejlődik a mobilipar, de nekem webböngészésen, hírek, cikkek olvasásán, skype-on és pár alkalmazáson kívül semmi másra nem kell a mobil. 2007-ben megteremtette Apple, 2008-ban elhozta Magyarországra, 2011-ben pedig majd azt veszem meg, amelyik leginkább megéri a pénzét.
Az android túl akadós, a WP7 még nincs kész, de a felár már most is irreálisan sok a konkurenciához képest. És hogy miért? Mert az i4 ugyanazt a koncepciót képviseli, mint a legelső iPhone (messze nem annyival jobb, mint amennyivel a média beléd pumpálta
) viszont hasonlítsd össze a 2007-es érintős mobilokat a maiakkal. Na, ennyi lett volna a lényeg.
-
(ÉN)közPONT
őstag
Értem...drukkolok neki nehogy úgy járjon mint én azzal a telóval amit az apróban cseréltem ...az rendessen meg lett áztatva ...talán részt vett egy Balatoni átúszás Contestben
Jövőkori fejlesztésként érdekes lehetne egy vízhatlan tartó bár nemtudom ,hogy lehetne kivitelezni a gyakoratban.
Off. keresek 4 est cserével
...hátha akad olyan ember akinek van egy fölös
-
rolcsibácsi
őstag
én nem vagyok ilyen borúlátó, nem volt bent túl sokat a vízben, kivettem a simkártyát is de azon semmi víz nem látszott. az indikátorok télleg fehérek még mindig ugyh a gari megvan elvileg
eladni biztos nem fogom, meg az aláírásomban szereplő linknek is hiszek
azért ezentúl jobban fogok rá vigyázni a fürdőben -
Sziasztok!
Köszi az infókat.
Szerencsére nem vagyok ilyen agyontelepítgetős, ésszel használom.
Ma vidéki útra mentem, csak a céges levelezés, és a Navigon navigáció futott.
Elakartam indítani a Camera+-t, és az már ezt produkálta
Mint látjátok, a Safari is működik, a restore-t majd csak este tudom kipróbálni.
3éve használok Iphone-t, de ilyennel még nem találkoztam
Üdv. -
rolcsibácsi
őstag
jól tudom hogy ez ilyen 20k körül van?
ennyit sztem egy tok sem ér de jól néz ki sztem is
ezt 2000ért vettem de sztem ez is drága voltamúgy ezt is féltem megvenni mert igazából a tokokat vhogy mindig meguntam és leszedtem egy két hét után, egyenlőre ezzel semmi bajom mert észre se veszem hogy rajta van.. nem sokkal nagyobb tőle a teló
-
rolcsibácsi
őstag
az hogy én tudok nevetni hasonló dolgokon is és nem úgy fogom fel a világot mint a nagymamám az még nem azt jelenti hogy nem kaptam rendes neveltetést szerintem, de ahogy érzed.. mondhatod az okosságokat, engem nem zavar, ha vkinek erre van pénze és kedve felőlem az összeset elégetheti
-
elado2009
csendes tag
Sajnos nem. Ez a proggi "csak" vezetéknélküli-usb-kamerát csinál az iPhoneból, tehát kell mellé számítógép.
"A WiFi connection is required to connect the Mobiola® WebCamera app to the desktop computer; iPhone and computer should be in the same network."
Nekem olyan kellene ami a "mező közepén" is megy 3Gvel vagy ha van WIFI akkor arról...
__ak__:
Igen, de más platform sem teljesít mindent és most azt kutatom, "melyikkel jutnék a legmesszebb"
Az az N5 elég nagy és nehéz azért a zsebben hordáshoz... -
D@niel
addikt
Engem félre értesz, és ez az utolsó kommentem a témával kapcsolatban. Egy online újságíró oldal csinálta a videót. Mivel egy státusz szimbólumról van szó, és ugye mindenki tudja mennyire téma az iPhone minden egyes mm²-e, engem nem lep meg ez a video. '07-ben is volt a will it blend? téma, azóta eltelt 3 év, én fél éve láttam ezt a videót, nem lepődtem meg.
Ne értsd félre, én sem tartom normális dolognak, de hogy 9mm-essel szembe lőni, már egy fokkal durvább. Itt meg az összehasonlítás volt a lényeg, ez egy fontos szempont, hisz nem csak úgy porrá égették az i4-et, hanem egyfajta terhelést prezentáltak mi mennyire bírja a hőt. Nem a lángokat, hanem a hőt. Mert van kép, ahol fagyott vízbe teszik, mivel az az igazi hideg, az igazi meleg pedig a lángok. Vagyis nem a porrá égetés volt a lényeg.
Még egyszer hangsúlyozom: eszement hülyeségnek tartom én is az ötletet, és lezártam
-
rolcsibácsi
őstag
-hamm hamm, nyami nyami, ok koszi anya eleg volt..
-nade kisfiam edd meg az egeszet, valahol eheznek..
-de anya, ha megeszem akkor nem fognak ehezni??(ha igy nezzuk, amennyi penzt foloslegesen kidobalsz mindenfele hulye appokra, azt a penzt a szegenyeknek is adhatnad..)
jajj ugyanmar ne legyel ilyen alszent.. sztem tok poen ez a video, es igen azert raktam be 20.000x-re is mert latod vki meg mindig nem tudja hogy kijelzi ha melege van... -
Coyote2000
őstag
félreértettél: a voodoo control app oldja meg a gondot androidon, szerintem alapból azok sem jobbak (amúgy 3GS-sel próbálkoztam).
Feltételezem, hogy egy erre a célra készitett app megoldaná az iProblémát is
Ami a képet illeti, nem elvárás, hogy le tudja kezelni a stroboszkóp okozta gondokat (bár ez is csak képfrissités-függő), de azért a stroboszkópnál lassabban változó fények ne okozzanak már katasztrofális eredményeket ("ferde" kép, pillanatnyi fagyás, stb)
-
rolcsibácsi
őstag
köszi, jó ez a cucc
azt tök jó lenne ha megoldható lenne, akár jb-vel ha a gyári helyett ezt lehetne írányítani a multitask bar-ból vagy a mikrofongombbal vagy bárhogy.. (vagy ha menne hozzá a glovepod) de ígyis tök jó, nem értem a gyáriba miért nem lehet egy ilyet.. meg a menüje is állat sztem..Scooby- ez engem is érdekelne úgyh jöhet ide is, ha jb ha nem..
-
vadászcsiga
félisten
Facebook HD verziója, de nem váltja ki az ingyenest véleményem szerint. Valami nem oké, mert eddig kaptam push üznetben az új eseményeket, de most már nem kapom, bármelyiket használom. Nem tudom mi történhetett. Ti kapjátok? Nektek működik?
Szifonon olvastam a mai cikket abban említenek egy Boxcar nevű ingyenes appot, kipróbáltam Twitterrel és eddig jól működik a push üzenet. Facebookon még nem frissített senki az ismerőseim közül úgyhogy azt nem tudom.
-
Solar_Wind
senior tag
Pedig simán elképzelhető, hogy lesz kisebb iPhone. A NOkia és a Win7 együttműködéséig (első telefonig) még van egy szűk évük, és itt az idő megelőző csapást mérni. Ez egyébként az Androidra is igaz, bár nekik van alsóbb árszegmensű rengeteg készülékük, szóval az Apple szerintem lépni fog valamit.
-
D@niel
addikt
Tehát az iTunes-ba nem tudtam berakni az albumot, nem az iPhone-ra. Bepipáltam, próbáltam azt is, hogy a mappából az egész albumot ráhúzom iPhone-ra, de semmi. Először ugye az iTunes-ba kellene valahogy betrükköznöm...
Google fiók, jó hogy mondod, múltkor nagy nehezen én is ráraktam az összes kontaktom, de az volt, hogy mivel nekem windows kontaktba van az összes szám, és az ottani formátumot a gmail nem ismeri, ill. nem is tudtam kijelölni az összeset, hogy rakja be gmailbe, ezért ha jól emlékszem úgy csináltam, hogy először a windows névjegyeket átküldtem magamnak hotmailra, ott átrakta a formátumba amit a gmail is ismer, majd innen számonként beraktam gmailbe. Ez kicsit kényelmetlen így...
Valami olyasmit szeretnék, hogy persze beírom az új számot a mobilra, egyből sync a windows névjegyzékbe, és valamilyen progival pár kattintás alatt mindig rakja hozzá nekem az újakat a gmailbe.
-
sigmoid
tag
Tényleg nem értem a problémát.
Az iTunes az appokat is a media folderbe szinkronizálja. Direkt megnéztem, ott vannak a {home}/Music/iTunes/Apps alatt az .ipa fájlok. Nem világos milyen defaultról beszélsz. Nincs tudomásom semmilyen "defaultról", egy media folder van, aminek megadhatod a helyét.
Elképzelésem nincs hogy hogy jutsz el odáig hogy az appokat egyenként húzogasd.Amúgy ha minden kötél szakad, én uninstallálnám az iTunest, és újra felraknám, ezúttal még az első szinkronizálás előtt átpakolnám a media foldert a jó helyre.
Aktív témák
Hirdetés
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest