- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Aktív témák
-
BossBoss
őstag
Catlakozok! Nekem is 4.1 (3GS) jött be nagyon. Stabil JB mellett is. Eddig egyszer sem produkált furcsa dolgokat. Mindig vártam, hogy hol hasal el, de nem sikerült. Szerintem atomstabil a 4.1. Feljebb egyenlőre nem is szeretnék menni, nincs semmi olyan plussz a 4.2 .1 illetve a 4.3-s rendszerbe ami nekem nélkülözhetetlen. Ez persze az én egyéni szubjectív véleményem.
-
rolcsibácsi
őstag
bemész az appok fülére a bol oldali oszlopban ahol vannak a lejátszási listák, fölötte a telód, fölötte a gépeden lévő tartalom- itt az appokra katt és látod mik vannak a gépeden. fogd és vidd módszerrel simán ráhúzod a bal oszlopban a telódra, ennyi..
most kiűrítettem az appjaimat az itunes könyvtárból és manuálisan kivágtam beillesztettem őket a C:/-ről a D:/re.. mindenképpen a c-n kell lennie ahhoz hogy az itunesban benne lehessenek? kevés tőlük mindig a hely a rendszerpartíciómon...
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest