Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz ficere #45954 üzenetére

    Be van pipálva az app fülön a sync?
    Bal oldalon középen katt. az iPhone-od ikonjára, majd a fenti menüsoron az app fülre kattints, és ott lesz két pipa lehetőség. App sync, és az új telepítések szinkronizálása.
    Mind a kettőnek be kell legyen pipálva. Ha bepipáltad, jobbra lent "apply". Így egyből eelkezd szinkronizálni, de ha valamiért mégse, akkor az iPhone ikonon jobb oldalon nyomj egy jobb egér gombot és szinkronizáld manuálisan.

    D@niel:
    Látom te sem érted. :U Nem a durva vagy a még ennél is durvábról van szó. Hanem a gondolkodásmódról.
    Bízom abban, hogy csak azért nem értitek, mert még ifjú titánok vagytok nem teljesen kialakult és önálló gondolkodásmóddal.
    Bár volt, hogy a mostani anyagi helyzetemnél sokkal jobban álltam, de fizikai fájdalom volt összetörnöm egy Logitech G-15-ös billentyűzetet gariztatás céljából. Ugyanis csak így garizta a Logi, ha a szériaszámot és az összetört billentyűzetet lefotóztam. De még így is nehezemre esett rombolni, de nem volt mit tenni, ez volt a garanciális ügymenet.

    De ha jól értem, ti azt mondjátok, ha úgy fogok állni, és megunom az iPhone 4-et, akkor inkább vegyem fel videóra ahogy 20x falhoz vágom, mint hogy felajánljam a PH! iPhone topik részére, mert ez sokkal szórakoztatóbb. Kíváncsi vagyok hányan gondolják ezt másképp... :U

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Aktív témák