- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Aktív témák
-
BossBoss
őstag
Tegnap en is feltoltam a 4.3.1-t +JB! Ugyan ugy voltam mint te, hogy SBSettings instabil. Nos jelentem tokeletesen mukodik! Semmi bugot nem tapasztaltam. Eddig tokeletes! Szerintem sokat nem veszitesz ha kiprobalod. Lehet csak szerencses vagyok de nekem meg soha nem dobott hibauzit az iTunes. Sot meg a telonal sem volt soha WTF szitu, pedig nyuzom a cydiat rendesen...
-
rolcsibácsi
őstag
nekem jol mukodik azis.. biztos jo telot fogtam ki
amugy semmit nem veszthetsz, max ha nem tetszik vmi vagy nemtudom, igazabol nem tudom mi hatranyod lehet belole, de akkor is visszateszed a gyarit meg a backupodat oszt kesz.. mondjuk 2nap alatt nem lehet minden jb cuccot kiprobalni, es az igaz hogy egyes dolgok bezavarhatnak hasonlo csak mondjuk mashogy kinezo appoknak. ilyenkor uninstall az egyiket es kesz. nem kell minden szart felrakni az tuti. iphoneclub.hu oldalon szinte minden nap van valami uj progi a cydiabol. olvasgasd es ha vmi otlet megtetszik akkor azt tedd fel, ne sorba az osszes appot, temat, kiegeszitot mer akkor elobb utobb meg az i4is belassul sztem..amugy a 4.3.1hez annyit hogy ma del ota van hasznalatban 100 rol most van 64 %nal. sztem ez eddig nem volt ilyen jo de lehet h placebom van
-
Megérősítem. Elvből nem használok semmilyen védőt, fix fokot. Az első este azzal töltöttem, hogy megpróbáljam reprodukálni az 'antenna gondot', mivel sok, egymásnak ellentmondó infó forog közszájon erről a jelenségről. Szal fogdostam, taperoltam össze-vissza, takartam minden érintkezési ponton az antennák között, de sehogysem tudtam kimutható térerő-csökkenést elérnem.
-
goodwill
tag
megtettem, ("térerő", "térerő probléma" vagy bármi hasonló kulcsszót) és ezért kérdeztem hogy akkor ezek szerint ez még van...(mert a problémáról írtok, de a megoldásra a tokon kívül, nem jött hsz, se az hogy esetleg Steve bácsi javított rajta valamit, vagy esetleg a "2." szériás i4-nél már ezt javították, ilyeneket kerestem de nem igazán volt konkrét válasz) nem gond, csak szeretnék tudni minden "lehetséges" dologról.
még 2 munkanap és megjön a box
azt jól számoltam hogy kb 3-4 havonta jön ki komolyabb frissítés? (azt eleget olvastam hogy egy-egy frissítés milyen gubancokat okoz)a te telefonod gyári állapotú?
köszi
-
koveradam
tag
Jó reggelt!
Az antenna problémához kapcsolódóan. Az iroda ahol dolgozok olyan helyen van ahol pl: Nokia E52, Motorola XT720, Iphone 3GS, Nokia N8 nak a térereje haldoklott teljesen.
Az Iphone 4-nek egy pálcikára megy le legkevesebbre de ott is lehet vele beszélni! Másol meg foghatom én akár hogy beszáégetés közben sosem dobta még el a hívást.
Egyedül a Samsung Galaxy S volt még ilyen jó mostanában nekem térerő ügyileg. Csak hát az a teló ment a levesbe
ugyan is az IOS az IOS
))
-
Azért ha olyan helyen lennél, ahol amúgy sem túl sok a térerő, ott bizony le tudnád fogni bal lent úgy, hogy elmenjen a térerő. Emlékezz, mikor írtam, hogy a szülőfalumban való látogatáskor eléggé gondot jelent, hogy bal kézben tartva ha alul is fogom, akkor nehezen telefonálok. Más is panaszkodott már erre.
-
vadászcsiga
félisten
Azért a jelenség létezik.
Még télen voltam a parndorfi outletben amikor még friss volt az i4, oda a környék összes népcsoportja jár, sőt még messzebbről is Albániából is voltak érdekes fazonok, mindegy ott láttam egy csomó embert akik csak tartották kezükben a telefont és látható volt hogy nem csinálnak semmit vele mert a főképernyő volt a kijelzőn. Nevetséges volt. Gondolom neked nem kell történetekkel szolgálnom erről látsz te ennél különbeket is.Ja, én önszántamból nem megyek ilyen helyre a feleségem akart
-
manchester85
veterán
latyak17!
Mit, azt, hogy ez a legjobb telefon, és aki teheti, ezt használja. De semmi olyat nem jelent, amit az emberi kapcsolatok/értékek, előítéletek vagy első benyomások alapján le kéne vonni valakivel kapcsolatban. Ez mind a pozitív mind a negatív előítéletekre igaz. Nem tudom, miért kell már megint ilyen irányba elmenni... Többről szól ez a telefon, és pont azokkal van a baj, akik csak eddig a szintig jutnak...
-
Solar_Wind
senior tag
Nyilván nem adnak még el elég telefont, de Nokia házasság fordulat lehet ebben, ha az alsóbb szegmensekbe is el tudják juttatni a telefonokat (nem csak a mostani high-end-be).
Másrészről, én inkább úgy értelmeztem, hogy a WinPhone7 pont a magánszemélyekre kifejlesztett rendszer, hiszen a 6.5 nem felhasználóbarát megoldásait gyökeresen átgondolta. Az üzleti szféra a 6.5-tel teljesen jól megvolt, viszont a WinPhone7-tel problémái vannak, pont az iOS-sel hasonlóságot mutató zártsága miatt. Példa, hogy nálunk még mindig Android-os HTC HD2-t kellett venni, mert nem fut a Win7-en egy csomó céges alkalmazás. Vannak persze HD7-es telefonjaink is, de még csak tesztként.
Btw, a HTC HD7-et sikerült megnyomkodnom, nagyon tetszett a gyorsasága, és hogy mennyire smooth, a felhasználói felület számomra unalmasabb, mint az iOS, a böngészés szintén nagyon gyors, és nagy élmény. A virtuális billentyűzet is kimagasló szvsz. Persze nekem túl nagy a 4.3-as kijelző, a felbontás, képernyő közel sincs az iPhone-hoz képest, szóval összességében tetszett, de sosem adnám oda az iPhone-omat érte
-
goodwill
tag
-
goodwill
tag
igazából ha már 3mpx-es kamera van rajta az már elég lehet, mert mint vagyonértékelő nem kell tűéles kép a 40 éves vagonokról és íróasztalokról, nyomtatásba megy, ott meg elveszik a lényeg...
navi nagyon kell mert a világ végére járok sokszor, legyen képes IGO-t vagy valami hasonlót üzemeltetni,
wifi-t tudja, mert az van otthon,
naptár legyen jó,
2 féle céges levelezést tudjon kezelniericssonról egyébként mennyire nehéz átvinni az adatokat? (k660i) van erre valami "optimalizáló/konvertáló"??? nem van kedvem 800 telószámot egyesével átnyálazni... meg 300sms-500naptárbejegyzést...
köszi
-
-
manchester85
veterán
Én úgy tudom, hogy a két fizikai gombbal történő újraindítást hard resetnek hívják. Igen, valóban, ez csak egy reboot, és nem módosít semmit a készüléken, mármint nem gyalulja le, stb, de attól még iPhone-on hard resetnek hívják.
Amúgy köszi
a megnyugtató választ neked is, és a többieknek is. Kicsit aggódtam, főleg, mikor már itt laggolások, GPS vételi problémák jöttek elő, (ez a két dolog a legfontosabb nálam amúgy
) hogy esetleg máris elkezdődött valami Apple féle hadviselés a júzerre, hogy twice as amazing legyen ismét majd az új, de ha ugyanolyan smooth minden, mint a 4.2-nél, akkor megnyugodtam. (Ugyanis downgrade-re már nincs lehetőség ugyebár, csak SHSH-val, tehát ha vennék egyet valamikor, akkor annak megfelelően kell döntenem, amilyen az aktuális szoftver.) Még egyszer
mindenkinek!
-
cigam
titán
Azt nem értem, hogy milyen honlap kódot küld, ugyanis nekem ez az 1 levél jött:
Thanks for downloading Wondershare iMate. Below is your registration information of this software.Product name: Wondershare iMate
Version: 1.0.0.0
Licensed e-mail: szekitom@gmail.com
Registration code: 81D6191CC9009B1362FCF20BA6488
License type: Single-User Personal License (Giveaway)**Both licensed e-mail and registration code are case sensitive.**
***PLEASE DO NOT REPLY TO THIS E-MAIL***If you have any problem with our software, please sign in our Customer Support Center to submit a ticket. Our support team will reply to you as soon as possible (usually within 48 hours).
The following is your account information on our Support Center.Support URL:http://support.wondershare.com
E-mail: szeki@gmail.com
Password: 5f2d2 -
kacsaesokos
tag
Elvileg 3 e-mailt kellett, hogy kapjál! 1 hírlevélre való feliratkozás, 1 amit említettél, hogy a honalpra betudsz lépni, valamint még 1 amivel regelni tudod a programot, 5 perce csináltam és műkődik!
Esetleg emiatt késhet: "BTW, to get keycode with yahoo email may have some delay"
-
cigam
titán
Pedig nem olyan bonyolult.
- A download linkről letöltöd magát a progit.
- A get keycode link átdob a fb oldalukra. Ott értelemszerüen kitöltöd a firstname, lastname, e-mail mezőket. Vagy ráhagyod, hogy küldjön hírlevelet, vagy kiveszed a pipát. Ráböksz a get keycode linkre, és máris kapsz egy nyugtázó üzenetet:
The keycode will be sent to your mailbox in 30 seconds!
Ha jó címet adtál meg, rövid időn belül megkapod azt a levelet, amiben a regisztrációs kód van.
- A program első indításakor megadod a regisztrációnál megadott e-mail címet, és a kapott kódot.Ennyi.
Maga a program feltételezi, hogy van iTunes a gépen, mivel annak az adatbázisát (zene, videó,szöveg) használja.
-
Solar_Wind
senior tag
Hát ja, ismerek olyat, aki még sosem dugta rá iTunes-ra iPhone 3GS telefonját az aktiválás óta, amit a szolgáltatónál megcsináltak.
Mivel nekem nincs sok zeném, nekem eddig megfelelt az automata sync a húzogatós módszerrel szemben, de ha bűvészkednék, akkor nekem is kellene.
-
hemaka
nagyúr
jaja, ipodom óta megtanultam, hogy úgy a legegyszerűbb. Van egy Mp3 mappa, azon belül mappákban a zenék. Aztán manual-ba csak ráhúzom az iTunes-ra az MP3 mappát, aztán felteszi.
A sync-et mindig próbálom elkerülni, mert annak sosincs jó vége iTunes-nál.Más...
Facebook kliensnél mennyi ideig maradsz online még akkor is, ha kinyomtad a programot(kilőttem teljesen). Mert kb. 11 körül léptem fel, aztán most meg jövö haza 12:47-es üzenetek itt várnak a gépemen a chatben. -
rolcsibácsi
őstag
gondolom azért nincs ilyen gondod mert nem használod azt hogy az itunes rendezze, és másolja át a saját folderébe (nekem ez a D:/zene mappámra van beállítva), de mondom a fura az hogy nem minden zenével csinálja ezt, pedig ugyanúgy csak belehúzom a zenéket valahonnan, majd a forrást kitörlöm mert úgyis bemásolta már őket a zenék mappába..
de hogy egyes számokat, szetteket miért kettőz az rejtély..persze úgy törlöm őket hogy file-find duplicates majd egyesével ráklikkelgetek minden másodikra miközben nyomom a kontrollt majd a végén egy delete.. de mondom 5-600 zenénél ez tök idegesítő. számcímek alapján soroltam őket először de van aminek a címe ugyanaz így időhossz szerint rendeztem és úgy csináltam.. persze azokból is kettőt csinált ami ugyanolyan hosszú, még mielőtt vki azzal jönne hogy hát persze h kettőt látok ha egyszer ugyanaz a címe, de nem erről van szó hanem minden fájlból kettőt másol(volt amiből 3at..)
az a megoldás sem jó hogy úgy rendezem őket hozzáadás szerint mert hát az egész mappát ami volt behúztam, így mind egyszerre lett hozzáadva..
a megoldás gondolom az lenne hogy a letöltött mappából áttanném a zenék mappába őket majd onnan itunesba ezzel kihagyva azt hogy az itunes másolja át nekem, de ha jól emléxem régen így csináltam de akkor is kettőzött.. gondolom csak windowson ilyen, de megcsinálhatnák már.. ráguglizva nem én vagyok a pancser mert sok ember tépi a haját ettől...
-
Igen, köszi, azt már sikerült összelőnöm, PUSH-on van mindkét fiók. Még a megfelelő formátumot keresem az export-importhoz.
#48614: egyetértek, engem az iPhone-októl eddig pont a legömbölyített forma tartott távol, de amikor láttam, hogy a 4 kellően sarkos és szögletes, már meg is nyert magának az Apple. Nem használok tokot hozzá, mert szeretem érezni a hűvös üveg és alumínium tapintását, egy ilyenben tartom, ha nincs az asztalomon:
-
Igen, nekem is volt olyan, "neoprém", vagy mi a kín, úgy ragadt a zsebembe, hogy mire kivettem, már rég letette a hívó fél. Persze, korántsem biztos, hogy pont te is olyat szereztél a vateráról. Igazából teljesen mindegy, mindenki olyat vegyen, ami az ő igényeinek megfelel, én is csak mutattam, milyenem van, hátha másnak is megtetszik. Itt az a bibi, hogy vannak olyanok, akik leteszik a voksukat egy tok mellett, a többit meg kikáltják sz*rnak. Pedig minden embernek más az ízlése/igénye.
-
JamesHun
addikt
4-esem van, de tuti nem cserélem le idén 5 re
a proci erősítés meg hát .....
most se használják ki a 4-es tudását, akkor meg minek
amíg mennie kell egy játéknak, proginak 3-as készüléken is, addig értelme nagyon nem lesz
3-asról persze megéri váltani, mert azok kezdenek kiöregedni, és érettek a cserére -
Newyorker
addikt
én anno sokat vacilláltam a galaxy s és i4 között, de döntő volt nagyon, hogy ez kisebb, még zsebben pont elmegy, illetve strapabíróbb is anyagok terén, mert én megvallom, hogy nem kímélem, vigyázok rá, ahogy lehet, nem dobálom, de tokban nem hordom és ha poros asztaléra kell letennem, hát leteszem, nem fújom a port alatt
de ha kevés változtatás lesz, akkor nekem az i5 kimarad az életemből és várom az i6-ot
-
zsambek
aktív tag
Szia,
Hogyha Almás vagy annak van rengeteg pozitív, illetve negatív oldala is. Ezekkel számolni kellett volna, amikor almás lettél. Véleményem szerint is az, amit az Apple csinál nem a legfairplayebb, de azt a javukra írhatjuk, hogy nem véletlenül egy letöltött App-ot állítanak be alapméretezett böngészőnek, az már biztosan bevált, minek cserélje?
zsambek`
-
Sdmv8
tag
Szia(sztok)!
Nekem is problémám van a zene átmásolásával, tegnap próbáltam egy db mp3 számot behúzni, mivel még nem tudtam, hogy kell (eddig albumokat synceltem fel) beírtam a keresőbe, hogy "fogd és vidd" zack fórumtárs decemberi hsz-ben meg is leltem, hogy hogy kéne, bepipálok a kezdő oldalon vmit nevére nem emlékszem, de bepipáltam és akkor a zenét most végül is hova kéne "behúznom"? Mert behúztam a zene fülre kiírja hogy +másolás de a telefonon nincs meg :/
A másik az természetes, hogy amikor az M7-esen netezem egyik pillanatban van 3G 4es térerővel utána pedig csak GPRS kapcsolat van, de ez pár másodperc leforgása alatt változik kb. 1-2 szer Budapest-Szfvár vonalon van ez.
Meg bemegyek az egyetemre 8. ker és nincs térerő és folyamatosan dobálja fel, hogy a hálózat megszakadt, ez van a földszinten, 1 szintet felmegyek akkor meg van 3G hálózat 3-as térerővel a másodikon meg már általában fullos a térerőm. Fehérváron még egyszer sem dobott le a hálózatról.
Most akkor ez a telefon is hibás?
-
Telegdy
aktív tag
Igen, ezért eladom.
Nincs kedvem kanadába költözni, hogy használhassam a telefonom, iPod Touchnak meg kicsit drága számomra. Már 3-4 hónapja várok egy függetlenítésre. Nem eladom, hanem iPad-re cserélek.Ha jól tudom a függetlenítési módszerek taglalása, illetve az eljárásokról tilos itt beszélni, magáról a fogalomról nem. De tényleg nem akarok én itt senkivel vitatkozni, elnézést kérek ha ezzel bármilyen szabályt megsértettem. Legyetek szivesek törölni a problémás hozzászólást, és remélem nem haragszik rám senki, nem akartam senkinek sem rosszat.
-
manchester85
veterán
Ez elég kamugyanús. Nem hinném, hogy a T szétszedné/szétszedhetné az iPhone-okat. Mivel nem tudom, 4-nél mi a menete a dolognak, így nem állíthatom biztosra, hogy kamu, de 3G/3GS-nél ez tuti nincs így, és hát akkor 4-nél miért lenne így. (Bár annak könnyebb levenni a hátlapját, ennek ellenére nem hinném, hogy az Apple engedné, hogy hozzányúljanak...) Mivel i4-nél is a teljes készülékcsere jelenti a javítást, így eléggé valótlan ez a történet, persze nem kizárt, hogy a hátlapot ők is levehetik. Ha megérdeklődöd, hogy vállalnak-e hátlapcserét, kiderül, igaz-e a történet.
-
A legnagyobb ok a JB ellen az, hogy a sok hülye még sms-t is alig tud küldeni vele, de már szanaszéjjel akarja hekkelni a telefont. Az ilyen meg is érdemli, hogy gallyra vágja.
Nem beszélve arról, hogy nem a warez cuccok miatt kell JB-zni, és akkor nem is lesz gond. a csak JB-s, de ugyanúgy megvásárolgató programok nem fogják kinyírni a telefont.
Azok a "zsé" katergóriás krekkel megáldott warez progik nyírják ki, amiket vérpistike talált a nevenincs "torrentáruházban". -
_ak_
addikt
3G-vel nem igazán tudok fancy dolgokkal játszani, meg amúgy is jobban kedvelem a logikai játékokat. No offense, de én pl az általad fentebb linkelt játékkal elképzelni sem tudom, h képes lennék 2 percnél tovább játszani. Ok nem próbáltam ki, de már a címe is sokkol, végtelen alagút? alapból nyomasztó
Anno a Final Fantasyt nyomtam sokat a telón, csak egy update után elkezdett kilépegetni és ez bár semmiben sem vicces, rpgben különösen gáz. Most még az Unblock Me-vel szórakozok, igaz még az elején vagyok.
Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Hálózati / IP kamera
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby rádiós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest