- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
-
-
máyköl
veterán
-
Kashim
őstag
-
zack
nagyúr
válasz
máyköl #43958 üzenetére
15k-ért? Hol? Milyet? Jöhet egy link is, mert akkor veszek gyorsan.
Az a szint amit érdemes megvenni, és tényleg a segítségedre van, nem pedig akadályoz, az olyan 30-40k-tól kezdődőan kapható. Ezért kérdezem hogy te milyen példányról tudsz ami 15k...
trobi28: Eszközfüggő, van ami 2 BT kapcsolatot is kezel egyszerre.
-
BossBoss
őstag
válasz
máyköl #43893 üzenetére
Hat ezt cafolni tudom. Kint eltem londonban es folyamatosan hasznaltam a 3G/3GS gps-et. Mindig gyorsan talalt jelet es meg a sima maps is siman es pontosan elnavigalt. Legtobbszor gyalogos, de sokszor autoban es buszon is hasznaltam. Megmondom oszinten amiota itthon vagyok meg be sem kapcsoltam a gps-t. Mondjuk azota egy uj keszulek van nalam. De ki fogom probalni, ha mar ilyen sokan panaszkodnak ra.
-
zack
nagyúr
válasz
máyköl #43870 üzenetére
Ki tudja addigra lesz olyan progi az app store-on, hogy tudod használni hűtőként is.
Amíg hideg van, addig is tudja hűteni a kaját kint a szabad ég alatt.
Óriási történet!Legközelebb valamit kitalál a kislány sztem mennek a híd alá, de meg fogja venni neki.
rakloo
Nem véletlen, hogy a réti négerek rá vannak állva, és van nekik külön továbbképzés, "hogyan ismerhető fel az iPhone". Vannak kifejezetten erre szakosodott csoportok akik erre vadásznak, mert tudják hogy sokat ér, és olyanoknál is van, akiktől könnyű elvenni, mert gyerekek. Bezzeg tőlem még egyik se akarta elvenni, pedig még csak magas, nagydarab se vagyok.
Azt csinálnám vele mint az araboknál. Édes fiam melyik kezeddel akartál rabolni? Vipera elő...Ezzel? Akkor ezzel már nem fogsz többet. Súlyos esetleg életveszélyt okozó testi sértésért biztos csúnyán megmérnének, ha találnának tanút, de remélhetőleg mindenki azt mondaná, "nem láttunk semmit".
-
válasz
máyköl #43778 üzenetére
Régebben én is ingyen feltettem, aki kérte, amíg nem jött egy "kedves" ember, aki egy mikroszkópikus szösz miatt (ami nem is a képernyőnél volt,hanem a fekete részen) elhordott mindenféle tetűnek, és kérte a cserét azonnal (holott előtte mondtam, hogy felteszem, de nekem ne rinyáljon,ha nem tetszik). Soha, senkinek nem volt baja, mindenkinek a lehető legnagyobb gondoskodással tettem fel, az ő indokát is elviseltem volna, ha jogosnak ítéltem volna meg. Ez van, el kell fogadni, hogy mindig jön egy fa*ssz*pó, akinek kicsit agyára ment az élet.
-
válasz
máyköl #43683 üzenetére
Igen, régebben mindenki a tartósságra ment, de rájöttek, hogy az nem business, különben senki sem veszi meg az újat.
Ez legfőképp kocsiknál tapasztalható. 20 éves autóval nincs annyi baj, mint egy mostanival.Nem véletlen az a pletyka, hogy Steve az irodájából kontrollálja, hogy épp mi történjen az iPhoneokkal
Most ne ébresszen, most romoljon el, most csináljon random hülyeséget
-
Kashim
őstag
válasz
máyköl #43679 üzenetére
Szerintem csak egyszerűen volt egy széria amibe vagy szar, vagy olcsóbb chipeket tettek és 1-2 év alatt megbosszulta magát. Mondjuk az a példa elég durva, hogy valakinek kicserélték és az alaplap pár hét múlva megint tönkre vágta. Már-már szándékosnak hangzik, elég mocsokság lenne.
-
válasz
máyköl #43679 üzenetére
Több, mint 2 éves modell. Az Apple úgy tervezte az alkatrészeket, hogy ennyit bírjanak ki. Ennyi.
Meg állítólag volt panasz a 3G-nél a WiFi teljesítményre. Ezt is szoftveresen próbálták javítani úgy, hogy nagyobb kakaót adtak a WiFi modulnak, ezzel drasztikusan csökkentve az élettartamát.
-
manchester85
veterán
válasz
máyköl #43551 üzenetére
Igen, a skype-ról...A skype videóhívásról. Érdekes, akinek írtam, az értette, erre te most félinformációk alapján vitatkozol megint, amiben nincs igazad. Attól, hogy nem írtam ki a teljes szókapcsolatot "skype videóhívás" attól még nyilvánvaló, hogy arról beszéltem.
Vagy neked nem elég nyilvánvaló? [link] Ne akarj már megint a hülyeségben a legokosabb lenni, nincs se kedvem se energiám óvodás szintű vitákhoz.
-
manchester85
veterán
válasz
máyköl #43401 üzenetére
Mindenki beír egy számot, meg egy tippet, mintha bármi alapja is lenne ezeknek a koncepció modelleknek. Nincs bajom semmivel, csak szeretném, ha a topik megmaradna annak, aminek eddig is működött: az emberek hasznos információkkal, kérdésekkel, válaszokkal lássák el egymást, amibe nyilván befér 1-2 off. Viszont ilyen bulvárszarságokkal felborítani a topikot szerintem eléggé értelmetlen dolog. 0 ténytartalom, 100% marhaság: kb ez a levonható konklúziója a linkelt oldalt követő hozzászólásoknak.
Ilyen fantáziamodellek meg már több éve vannak, sőt, ugyanezek.
-
madarasz92
őstag
válasz
máyköl #42946 üzenetére
Sok progi alatt ott vannak a magyar kommentek..
Csodálom hogy még nem láttál..
Pl: Nézd meg az NFS Hot Pursuit-ot..
zack:Igen itt nagyon ki van találva minden és az iTunes-t is marhára szeretem azon hallgatom a zenéimet is ..
Az egyik haveromnak mondjuk furcsa módon néha megfagy nem tudom miért lehet.. -
zack
nagyúr
válasz
máyköl #42833 üzenetére
Fél év alatt sok minden lefolyik a Dunán.
Én is lenulláztam magam ezzel a vásárlással, pont a legjobbkor. Január előtt pár nappal.
Aztán hogy Januárban mi lesz, az még kérdéses. Ilyenkor minden város olyan, mintha Silent Hill lenne. Ilyen kételyekkel bárki meg tudná venni, csak nem mindenki vállalná be.
-
válasz
máyköl #42820 üzenetére
Jövő júliusban jön.
Pletyka szintjén tudok nyilatkozni:
- Thinner! With shiny glass back piece - 9.3 mm thick.
- A new, sleeker body design.
- OLED screen.
- 32G (basic) and 64G of memory. You're sure to never run out.
- Hi Definition audio.
- 1080p HDMI Output
- Messaging indicator light.
- 4G Network
- Wireless sync with iTunes
- Extended battery life
- Face Recognition Security
- Face Time (Video Chat) over 3G and 4G
- Custom E-mail alerts with ability to assign different tones to email address
- True GPS built in.
- Flash SupportHa ez mind benne, akkor álom lenne
Persze kell valamit hagyni az iPhone 6-nak is.
Nyilván ezek egy része szoftveres, így majd elérhető lesz a korábbi generációkra is.
Az állapotjelző LED-nek én nagyon örülnék. E szériás Nokiákban nagyon jó volt, azt nagyon hiányolom. -
-
manchester85
veterán
válasz
máyköl #42202 üzenetére
Pedig a minőségi kialakítása elvitathatatlan. A 3G egy gagyi műanyag, még ha az illesztések rendben is vannak, a 4 pedig egy hűvös, elegáns, minimalista kialakítású, szögletes, de sokkal igényesebb cucc. Az lehet szubjektív kérdés, hogy hogy simul a kézbe, és esetleg enyhén az élei vágják-e a tenyered, de az szerintem nem vita tárgya, hogy az edzett üveg borítás és a rozsdamentes acélkeret egy sokkal minőségibb, igényesebb kialakítást képvisel, mint az ömlesztett, ragasztott műanyag a krómkerettel, amibe egybe van drótozva az összes alkatrész.
A TV-k is voltak gömbölydedek, aztán kezdetben a képernyő lett sík, utána pedig már a TV többi része is ezt követte. Azt felejtsd el, hogy visszatérnek erre a formára, gömbölyű alakzatoknak semmi helye egy érintőkijelzős mobilban, főleg nem egy ömlesztett műanyag hátlap formájában.
-
válasz
máyköl #42187 üzenetére
Ezentúl minden nap meggyőzöd itt magad előttünk, hogy mennyire jobb a 3G fogása?
Igen, ez az iPhone 4 már annyira nem áll kézre, hogy én is csodálkozom, hogy tudom használni ezzel a "3G-telenített" design-alEgyébként most ismét faluban vagyok szülőket látogatni, és bár vígan mutatja az iPhone 4, hogy van térerő, kapom az sms-eket, hogy nem fogadott hívásom volt (tehát a hívó félnek besípolt a cucc). Ettől függetlenül több hívás befut, mint annó 3G/3GS-en, de azok legalább nem csaptak be, ha nem volt térerő, akkor nem mutatták azt, hogy van...
-
D@niel
addikt
válasz
máyköl #41842 üzenetére
Én inkább azt mondom, hogy ezért nem kell i4-et venni. Tutira mondom, hogy az i5 nem lesz tükrös.
Kissé marketing...
manchester85: Nekem is csak mesélték
Az a gond, hogy ennek az lenne a lényege, hogy jobban bírja a gyűrődést. Szerintem a 3G-d nem törne be ennyire, ha leejtenéd.
-
akos_1984
tag
válasz
máyköl #41679 üzenetére
Nem tudom, utana akartam meg olvasni, mivel januarra igertek telefonos ugyfelszolgalaton es most kicsit hirtelen jott, hogy mas ugyben beugrottam egy T-be es talaltam.
Elvileg tudom, hogy nem szabadna gondnak lenni vele, de ha mar kiadok igy hirtelen 120k HUF-ot, akkor biztosra akarok menni.
-
mexicanraven
senior tag
-
manchester85
veterán
válasz
máyköl #41342 üzenetére
"Hol írtam én olyat, hogy te azt állítod, hogy tok nélkül reped az iPhone?"
Ott, hogy arra reagáltál, amiben én azt taglaltam, hogy nekem azóta reped, mióta tokban van. Mivel engem címeztél meg, így nekem szólt a kommented. Mivel én azt írtam, hogy a tok óta reped, így mi logika van abban, hogy te ezt megcáfolod azzal, hogy a tied nem reped, pedig nincs is tokban. Ez aztán baromi logikus.
Ha pedig arra reagáltál, amit NewL kérdésére válaszoltam (vagyis, hogy minden iPhone reped-e) akkor ugyancsak nincs igazad, mert NewL kérdése arra irányult, hogy esetleg kijavították-e már a repedési hibát a 3GS-eknél, tehát valamilyen konstrukciós, anyaghasználati változás történt-e. A válasz nem, amit igazol az is, hogy a repedés 3GS-eknél ugyanúgy tapasztalható, ami konstrukciós tekintetben teljesen megegyezik a 3G-vel, tehát a tiednél újabb modelleknél is ugyanúgy jelen van a repedés. Erről több tucat ember megkérdezhetsz itt a fórumon, akinek már cserélték a készülékét. Szerintem bizonyos használatból eredően reped a hátlap, a tippjeim a következők: feszes nadrágban hordás, tokban hordás, zsebben sokat némítva tartani, hirtelen kiráncigálás a csatlakozóból, erősebb rányomás különféle dokkolók, stb. Hisz közismert, hogy a töltőcsatinál és a némítógombnál jelennek meg a repedések. De az, hogy nálad nem jelentkezett, az egyéni felhasználás eredménye, és nem a fólia fogja megakadályozni a repedést, mert semmi köze hozzá, szerintem a toknak se (inkább növeli az esélyét). De pl. egy puha szilikontoktól nyilván nem fog repedni...
-
manchester85
veterán
válasz
máyköl #41339 üzenetére
Nekem, amíg nem volt tokom, nem volt repedés se, majd érdekes mód, egyből megjelent a töltő csatlakozónál egy. Egyébként a csatlakozó se tudott olyan simán belepasszolni, hisz a tok némiképp akadályozta, mindig volt egy nem túl természetes kattanása a dolognak. Ráadásul én egy régi iPod töltővel használom, ami két oldalt összenyomható pöcökkel rendelkezik, sokkal finomabb a gyárinál, könnyebb be- és kihelyezni. A tok amúgy egy Incase slider.
Egyébként most hogy a hülyeség vagy nem hülyeség, ebbe ne menjünk bele, mindenki eldöntheti magának. Ettől függetlenül, amit írtál, az mindenképp hülyeség volt, mert nekem címezve írtál egy tök irreleváns dolgot, mintha én azt állítottam volna, hogy tok nélkül reped az iPhone.
Holott én ilyen nem írtam, így semmi értelme nem volt a hozzászólásodnak, főleg, hogy nekem címezted, az az igazság.
Ha pedig az "ugyanúgy reped"re gondoltál, akkor azt értsd úgy, hogy egyéni felhasználástól függ. Az, hogy nálad nem jelentkezett, az nem azért van, mert a tied más anyagból készült volna.
De semmilyen gyártástechnológia változás nem történt, vagyis de... kiadták az iPhone 4-et, hogy véget érjen ez a mizéria. Szerinted a te 3G-d olyan speciális anyagból készült, amit az újabb 3GS-nél nem tudott megoldani az Apple?
-
zack
nagyúr
válasz
máyköl #41302 üzenetére
Alapvetően jogos a felháborodás a többiek részéről, mert mindenki látja hogy a környező országokban "szaréé-hugyéé" szinte utánad hajítják a premium kategóriás telcsiket előfizuval. Szóval elég nehéz feldolgozni lelkileg, hogy egy olyan országban ahol 2 havi kereset egy független I4, miért kell ilyen árakat generálniuk a szolgáltatóknak. Főleg úgy hogy az előző iPhone generécióknál megszokott üzletpolitikánál jóval drasztikusabb árképzést alkalmaznak...
Vagy nem erre céloztál? Másról van szó? -
D@niel
addikt
válasz
máyköl #41302 üzenetére
Mondasz valamit ;D Itt csak az i5 lesz a megoldás. Vagy iPhone 4 S? Ugye nem...?
horn3t: Frissítened kell az OS-t. iBooks-hoz legalább 4.0 kell. Kapásból nem tudok mondani neked pfd olvasót (pdf reader? - azért keress rá
), mivel nekem anno amikor kellett, egyszerűen csak átküldtem magamnak e-mailben a fájlokat, és megnyitottam. Ennyi volt.
-
biker
nagyúr
-
manchester85
veterán
válasz
máyköl #41254 üzenetére
Én még itt vagyok, de lehet, hogy már csak az 5-be újítok be.
Netezésre, alap programokra bőven elég. Egyébként amennyiért a két szolgáltató jelenleg adja, egyszerűen rablás... Ez nálam elvi kérdés. 60k volt anno ikon 200-ban, most majdnem a duplája az i4. Arról nem is beszélve, hogy folyamatos készlethiány van, gyakorlatilag már az i4 is fél éves modell, és nem ér annyit, amennyiért adják, ez tény. Ezt nyugodtan kijelenthetem az előző két modell árának folyamatos figyelemmel követése után, meg hát az Apple se nagyon hiszem, hogy emelt volna árat. Azért az, hogy nyáron 30k-ért kiselejtezték a 3G--t a T-nél, most meg 120 az i4, az nagyon meredek.
Eddig minden modell drágábban nyitott az előzőnél, remélem ezt nem gondolják komolyan a továbbiakban, mert mint tudjuk, műszaki cuccokról beszélünk.
Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Trollok komolyan
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Napelem
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest