- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Ghosti #49064 üzenetére
látom vágod a témát
LMH:
ha verbose boottal fut az elején akkor alap h jb-elve van.. NE nyomj visszaállítást mert elkúrod, bár ahogy látom amugysem ártana annak a telónak egy restore..jah és az summerboard bammeg nem silverboard...
próbáld meg azt hogy elindítod a cydiát és a manage-packages alól kitörölsz mindent (rányomsz a listában a neveikre majd ott lesz egy uninstall opció..) vmelyik progi okozza a hibát így ha kitörlöd azt akkor valszeg megszűnik a hiba. olyanokat ne törölj amire besír hogy ezt nem kéne- akkor azt ne erőltesd! -
manchester85
veterán
válasz
Ghosti #45131 üzenetére
Szerintem mindenképp van igazság abban, amit mond. Megvenni egy iPhone-t (2G, 3G) sokkal nagyobb ugrás volt a korábbi csúcstelefonokhoz képest, (N95, samsung innov) mint mondjuk egy i4 egy 3G-hez képest. Persze, gyorsabb, jobb felbontás, szebb, de mindenben csak egy kicsivel jobb. Arról nem is beszélve, hogy a UI semmit nem változott, gyakorlatilag tök ugyanaz. Appstore, iTunes ugyanúgy van, tehát szinte a teljes koncepciót megkapja egy régebbi modell használója is. Minden fontos program ugyanúgy elérhető 3G-re. Ahol meg edge vagy gprs van, ott az i4 se gyors.
Szóval amennyivel többet ad a legújabb iPhone modell a legrégebbinél, az töredéke annak, amit a legrégebbi ad az összes korábbi telefonhoz képest. Én a következőket használom: facebook, skype, windows live, pushme.to, ipicasso, atp live és egy egynyelvű oxford szótárt. Mind fut a 3G-men... Akkor most milyen forradalmi újításért is kéne fizetnem rá 100k-t? Persze, idővel újítani fogok, de a forradalom már megtörtént, és akinek az i4 nem az első iPhone-ja, arról nem tudom elképzelni, hogy jobban örülne neki, mint anno az első iPhone-jának.
-
zack
nagyúr
válasz
Ghosti #44694 üzenetére
Áthidalható. Majd jobban figyelek, mit állítok be szinkronizációs mappának.
Az első negatívumot megtaláltam a telóval kapcsoloatban. Bár mindenre elég, a fényképező része illetve ezen belül a vakku, nem hozza beltérben azt a minőséget amit a konkurencia. Ez nem is lehet vita alap, ezt tényként közlöm.
Persze utómunkálatokkal minden megoldható, de ez már más kérdés.
A LED gyenguska, a Wave fényerejének kb. a harmada (mint ahogy a LED mérete is kb.), és még közelről sem kielégítő a vakku fényereje (0,5-1m). 2m-ről esélytelen bármit is lekapni megfelelő megvilágítással.
Persze ettől még nagyon jó képeket lő, csak ezt be kell kalkulálni. -
zack
nagyúr
válasz
Ghosti #44660 üzenetére
A 3G a hívásokra vonatkozik, és a mobilnet sebességére. De ha a mobilnet tiltva van, akkor nem kellene adatforgalmat generálnia, sehogy sem, bárhová van állítva.
3G off = GSM 900MHz / Edge, 3G on = GSM 1800MHz / 3G.
Pl. a videóhívás csak 3G rendszeren működik, mivel nagy sávszélesség kell neki. Tehát ha használni akarod, akkor csak 3G-t tudsz használni. -
zack
nagyúr
válasz
Ghosti #44516 üzenetére
Megmondom őszintén, nagyon nem értek egyet.
Én elvileg tehetősebb vagyok, hiszen i4-et használok megvásárolt progikkal, mégis őszintén bevallom, 2-3 EUR-nál nem költöttem többet egyik alkalmazásra sem. Nem azért mert nem lenne olyan amit szeretnék, hanem mert nem fér bele a költségvetésembe. Van 10-30 EUR között is progi ami jól jönne, de ráér majd akkor, ha jobban állok. Nem kell mindent megvenni egyszerre, simán be lehet osztani. Havonta mindenkinek van 2-3k amit elqúr hülyeségekre, azt a pénzt meg ha minden hónapban átutalja a credit kártyájára, 3-4 hónap alatt szinte mindent beszerez amire szüksége van. Ez nem akkora áldozat, hogy krokodil könnyeket potyogtassunk azok anyagi helyzetéért akiknek nem tellik csak 3G-re ill. tört progikra. Havi 10 EUR mindenkinek van, akinek nincs, annak tényleg nem való iPhone. 3G se!manchester85 hozzászólásával is 100%-ban egyetértek. Annyi az ingyenes cucc, hogy sosem unod meg. Persze a jailbreakes mentalitással az a gond, hogy nekik ezek nem jók, hanem egyből a 8-10 EUR játék kell törve, és a legdrágább programok.
-
manchester85
veterán
válasz
Ghosti #44516 üzenetére
A "nincs" és a "nem akar" két külön dolog. Van egy rakás ingyenes app, ami már eleve exkluzivitást ad ennek a készüléknek, és én azt mondom, hogy fizetős app-ek nélkül is teljes értékűen kihasználható egy iPhone, és gyakran azok a leghasznosabbak. Ezenkívül van egy csomó app, ami időszakosan ingyenes, valamint a többi fizetős app 90%-a egy csomag chips árával vetekszik. Pár 100ft-ért kalózkodni elég szánalmas dolog szerintem, főleg, hogy a megvásárolt app vihető tovább a következő készülékre is.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Ghosti #44146 üzenetére
Milyen barbár nyelven beszél a figura?
Peti567
Linkeld be neki ezt az oldalt: Samsung Galaxy S vs iPhone ettől biztos kinyílik a bicska zsebében. Enyhén szolva is elfogult teszt de vitaindítónak jó lesz -
manchester85
veterán
válasz
Ghosti #44018 üzenetére
"Nem utángyártott, minőségi cucc"
Pedig ez alapján nem úgy tűnik, hogy tudnád. A minőségi és az utángyártott nem feltétlenül egymás ellentettjei,... illetve attól, hogy valami minőségi, még lehet utángyártott. Amíg értelmetlenül írsz és fogalmazol, elég nehéz kitalálni, mire gondolsz.
-
válasz
Ghosti #44013 üzenetére
Akkor valami utángyártottat vettél...
Nekem eredeti Bumperem van, amit az Apple küldött még a Free Case akcióban, de kicsit unom. Ettől függetlenül még mindig ez a legjobb tok, ami véd is szerintem. Ha meg leveszem, akkor be a Crumpler tokba és kész. Egy hibája azért van a Bumpernek, ha rajta van a telefonon, nem fér bele a Sennheiser cx500-am jack dugója (szélesebb a nyakánál, mint egy ipod füles). -
vadászcsiga
félisten
válasz
Ghosti #43968 üzenetére
Tessék: Fehér iPhone 4 kicsomagolás
-
e30st
tag
válasz
Ghosti #43199 üzenetére
ha független0ted, attól még marad rá gari, mert most már az istyle szervize kezel külföldön vett iPhoneokat is, csak kérik hozzá az eredeti angol vodás SIM-et. nekem is onnan van az iPhoneom és bevittem gariért, aztán ott őket nem érdekelte hogy jailbreakelve volt, meg függetlenítve, nekik csak az eredeti kártya kell ilyenkor, mert úgy tudják elvégezni az ilyen service-teszteket.
am függetlenítést bármely GSM vállalja 2-3ezer forintért. -
e30st
tag
válasz
Ghosti #43183 üzenetére
hát az már igaz. amúgy ezek a manchesteri ajánlatok igazából orosz IP-kről érkeznek, a másik véglet meg az, hogyha hirdetsz valamit expresszen, aproneten, stb akkor meg elárasztanak a szintén ilyen fordított, vagy angol nyelvű levelek, hogy "a fiam nigériában él, nászúton van, meg akarom ajándékozni a feleségét, küldd el nekik, és küldöm a pénzt postaköltséggel együtt". Intek mindenkit, hogyha ilyet lát, akkor be ne dőljön, és írja vissza nekik, hogy "f_ck it up!"
-
-
MALK
tag
válasz
Ghosti #43171 üzenetére
párszor vásároltam már ebay-en amint látok képet a termékröl meg normális kontakt van azonnal fizetni szoktam (pay-pal) egyszer fordult elö hogy a csomag nem jött meg. a srác meg nem akarta önként visszafizetni a pénzt. akkor itam egy-két levelet az ebay buyer protection-nek és voáláá meg is jött a pénz
remélem ráléptek a tökeire
-
csdm
senior tag
válasz
Ghosti #42914 üzenetére
Persze a kijelző nagyon ott van de sebessegbe nem akkora előrelépés. Az igazi frissítés majd az M5 tel fog jönni. I4 inkább csak csiszolasa volt no meg A kijelző " tesztje" is.
Nox1
En azt vallom hogy pont hogy az i5 lesz az erősebb frissítés, marha lehet ilyenről beszelni -
válasz
Ghosti #42914 üzenetére
Nem, most azon megy a találgatás, hogy nagy előre lépés lesz-e az iPhone 5, vagy sem. Természetesen a 4-eshez viszonyítva.
Erre írtuk, hogy a kétévenkénti modellváltás nagyon erős változásokat hoz. Tehát az 5-ös elvileg nem lesz az... Kinézet szinte biztos marad, max. némi belső átalakítás + szoftveres újdonságok, amit megkapnak a korábbi generációk is.
-
manchester85
veterán
válasz
Ghosti #42537 üzenetére
Istenem.
Elvileg, ha Apple Store-ban gyári függetlent veszel, akkor az bárhol gariztatható a világon, bármely hivatalos Apple szervizben. Ha T-mobile-osat veszel, az csak a T-nél, de a Starkingnál azt mondták nekem, az se baj, ha T-s, az iStyle ellenben viszont kiemelte, hogy T-s-re náluk nem érvényes a szerviz. Ha gyári független, akkor tök mind1, hogy 3GS vagy 4, mert arra világgarancia van, és azt az iStyle és a Starking is egyaránt vállalja. Egyébként meg nekem nyáron az USA-ban szó nélkül javították a T-s 3G-met, úgy, hogy már 2 hónapja a gari is lejárt, ráadásul akkor még ez a rendelet érvényben sem volt, úgyhogy szerintem üzletenként változhat. Ami gyári független, az a világon bárhol gariztatható, amelyik nem, szerintem az is többnyire, és üzlettől függ.
szerk: semmi bajod nem lesz, ha magaddal viszed a számláját is, de elvileg serial number alapján csak a készülékkel is tudnod kell érvényesíteni a garanciát.
-
czanga
őstag
válasz
Ghosti #42342 üzenetére
Némi alumínium, egy esztergagép, menetvágó készlet, ipari felhazsnálású 7cm átrérővel rendelkező tapadó korong, valami flexibilis cső, csavarok, és méretre vágott puha szilikonlapok kérdése.
Egyelőre veszek asszem olyat amit kinéztem, és amint egyikünk se dolgozik, ráhaladunk a témára, és csinálunk valami okosat.
-
manchester85
veterán
-
czanga
őstag
válasz
Ghosti #42288 üzenetére
Nos ez cseppetsem győzött meg, tekintve, hogy az ilyen töltők hagynak "némi" kívánni valót maguk után, szóval hamár autós töltő, akkor belkin, ami pedig a tartó szerkezetet illeti ez csak a dock-ban pihen, ahogy nézem semmi más nem fogja.
Továbbra is várom az ötletetek!
-
czanga
őstag
válasz
Ghosti #42285 üzenetére
Nos uraim, akkor várom az ajánlásokat.
Az tuti, hogy a tokjából nem veszem ki azért, hogy bepattinthassam egy tartóba.
"ha beleteszed a telót, akkor kitakar rengeteget, és kb nem látsz semmit."
Már úgy érted szemből nézve azok a puha ujj szerű szivacs izék lógnak be a képbe? Mert másról nem nagyon tudom elképzelni, hogy túlzóan takarna bármit is...
-
mexicanraven
senior tag
-
Enjoy
addikt
válasz
Ghosti #42170 üzenetére
"Hifi-t" kezelni (számváltás, szüneteltetés..stb)
Egyszerűbb-gyorsabb, mint feloldani a billzárt, s iPod-ban turkálni
A sima dock szerintem gagyi.. (meg nem kelt túl biztonságos látványt)
Az iPig, meg hasonlók viszont nem valami elegánsak, nem is szólnak úgy, mint a Hifim.
Arról nem is beszélve, hogy engem zavarna, hogy mindig feldobja azt az ablakot, hogy nem kompatibilis.
60-70 ezret meg nem adok egy épkézláb dock-kihangosítóért. -
zack
nagyúr
válasz
Ghosti #42156 üzenetére
"De nem tudom mi baja van vkinek azzal ha ph-n vesz úgymond használtat..."
Mindenki ott vesz ahol akar. Túl nagy érték számomra, hogy használtan vegyek. Egyébként meg a 16Gb változat megy 150k környékén a PH-n, szóval tényleg nem értem az érvelésedet, hogy 32Gb kapok olcsóbban. Remélem megmutatod hol kapok 146k alatt 32Gb változatot használtban...
"De amúgy külföldről lazán ezerszer olcsóbb!"
Ezt is szeretném ha megmutatnád, hátha okosodom egy kicsit. Én 860-1000 USD között találtam független 32gb verziót. Ami én veszek átszámítva 711 dodó 5k előfizuval...150-300 dollár + pósta nekem nagy pénz, bár lehet hogy te jobban állsz anyagilag és te inkább kintről vennéd.
"De amúgy kibírható igen a számla, csak minek?"
Ezt meg aztán végképp nem értem.
Kicsit azt érzem, hogy keresed a "kákán a csomót", csak nem értem miért. Egy infót közöltem örömömben, de ha tudom hogy irígységet generál, akkor biztos nem írom be.
-
zack
nagyúr
válasz
Ghosti #42149 üzenetére
Még annyi lemaradt, hogy hiába látod vicces árnak, ennyiért tudod megvenni Magyarországon előfizu ill. hűségidő nélkül függetlenül.
Akinek nincs lehetősége előfizura mert már van, 2 lehetősége marad. Vagy megveszi itthon 220k környékén, vagy berendeli kintről kicsit olcsóbban.
Bár amennyiért én veszem, kétlem hogy lenne 32Gb változat külföldön.
Előfizu pedig kell, tehát így is úgy is használnám. A hűség meg csak egy formaság, a havi 5-7k számla pedig simán kibírható. Sosem buktam még bele a hűségbe, pedig nem 1-2 telefont vettem így kedvezményesen, remélem ezek után sem fogok belebukni. -
zack
nagyúr
válasz
Ghosti #42146 üzenetére
[link] Ez az egyik legolcsóbb hely, és itt 218k. Igaz, hogy ez független, de ennek nem túl sok jelentősége van ha T-s vagyok.
Azt még hozzátenném hogy nem túl sok 32Gb változat rohangál Magyarországon...Nem a "felvágósdi" miatt lesz 32Gb, hanem mert tényleg megtartós telefonként kezelem, amit 1-1,5 évig nem szeretnék eladni. Hozzá tudnék jutni a 16gb verzióhoz 80k-ért is de akkor 2 évig 11k az előfizum. -
StLui
veterán
válasz
Ghosti #42118 üzenetére
Ezt honnan vetted? Pontosan ugyanannyi, mi is így vettünk:
iPhone árlistaMM_L=IKON400
MM_XL=IKON600
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Filmvilág
- Autós topik
- Célegyenesben az Ultimate Newcomer!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest