Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
RenegadeC2
aktív tag
#9688: Nem lesz netes rendelés, annyira korlátozott a raktárkészlet, hogy rögtön elkapkodnák... a vidékiek megszívták.
Szerk.: nem tűnt el a link, nekem most is működik.
#9689: A többi helyre egyszer majd csak jön a második szállítmány... majd egyszer.A 3G-nél is korlátozott volt a készlet, de nem volt ekkora hiány, minden T-Pontban kapni lehetett. Gondolom mióta megjelent a 3.0, azóta sok ember döntött a telefon mellett.
Szerintem a fehér 16/32gigás kevésbé fog fogyni, szóval akinek van pénze még utazhat érte
Vagy vár ha nem ér meg neki ennyit.
Én szívok azt tudom, Fehérvár közel van hozzám, erre nem dolgozok?
Hétfőn rákérdezek azért, hátha...
-
cilo9
aktív tag
Én márciusban vettem. Asszem 70 ezret kellett kicsengetnem a helyszínen a telóért és 1 év hűséggel vettem. Mondjuk plusz 30 ezret is legomboltak rólam előlegnek, mert még sose voltam T-s előfizus (Pannonom van évezredek óta). Emiatt abba a hónapba kölcsönből éltem, mert így összesen egy 100-ast kellett otthagynom. De korábbi hsz-ekből kiderül ez a 30e (3 havi számla díj, tehát ikon 200-nál ez kevesebb, ha elkérik) nem általános, T-pont függő, de valeszeg ezzel Neked nem lesz gondod. Viszont 3 hónapig 0Ft-os számlát kaptam.
Jó hogy az ikon 400-ba nem tudom kihasználni a 2GB forgalmat, de a 400 perc lebeszélhető perc miatt a pannonos számlám 15 ezer forinttal lett kevesebb, szinte csak az alapdíjat kell fizetnem arra. Tehát így összesen 5 ezret spórolok a telefon havi számláimból plusz van egy szifonom. Érdemes a többi kedvezményt is figyelembe venni az ikon csomagokban. -
Atlantis
veterán
válasz
RenegadeC2 #9686 üzenetére
S a többi helyen vajon mi lesz? A 3G-t is így vezették be?
-
Doresz
tag
válasz
RenegadeC2 #9686 üzenetére
Hát ez nevetséges... És gondolom webshopos rendelés sem lesz, tehát hacsak nem mész oda időben (ami esetemben lehetetlen, nem pesti vagyok), akkor megszívtad.
Én vagyok béna, vagy már el is tűnt a link?
-
RenegadeC2
aktív tag
Hát nem kicsit gáz... Ráadásul ezekben a városokban több T-Pont is van, szóval ha rossz helyen álltál sorba, akkor szívás
Vagy talán mindegyikben lesz?
Az iphone.t-mobile.hu oldal pedig egy káosz...
-
hanee
senior tag
Szia!
Köszi a részletes választ az adatforgalomra!
Mondjuk én úgy vagyok a dologgal, hogy kicsit az ár is dönteni fog, mert ~80 ezrem van a dologra, de csak 1 évre vagyok hajlandó aláírni hűségnyilatkozatot. Hiába vagyok 6 éve T-Mobile-os, az ilyen mérvű kötöttséget nem szeretem, persze itt leszek két év múlva is, de két év az sok valahogy.. két év alatt annyi minden történhet..
Alaphelyzetben szerintem az IKON200 nekem is elég lenne bőven, főleg így, hogy mindenki párszáz MB-okról számol be, mint adatforgalom. Én használom az msn-t, ez lehet, hogy kicsit megnöveli a dolgot, viszont napközben a munkahelyemen van Wifi...hanee
-
cilo9
aktív tag
Szerintem "normál" használat mellett bőven elég az 1GB! Hogy mit értek normál használat mellett? Én naponta netezek rajta, átlag 30 percet, de van hogy 1-1,5 órát is, ez főleg hétvégén van. Emellett töltögeti az emaileket, appstore-s appokat töltök (heti 4-5-t biztosan, de ugye a 10MB-nál nagyobbat már úgyis iTunes-on vagy WiFi-n kell leszedni), időjárás progi naponta használva, tehát semmi nagy adatforgalmas dolgot nem használok. És így én is a 150-300MB között mozgok. Gondolom a skype meg hasonló instant progik megpörgetik a számlálót. Ja és nekem ikon400 van, de akkor még nem volt 200-as változat.
Asszem a tokról is Te kérdeztél: most egy ilyen hátlap matricát próbálok rendelni, de ez csak a hátlapot védi a karcoktól semmi másra nem jó. Viszont nemrég kaptam egy ilyet. Ez egy sima szilikon "bugyi". Előnye, hogyha kijelzővel lefelé teszed le, akkor nem hasal a felületre a kijelző, így ezt is védi valamennyire. Egy fólivál jól kiegészíthető. Mellesleg eladó az enyém, mert nekem nem jött be, ha valakit érdekelne.
-
tgulyas
senior tag
NA hol van már az a Umva 3G-s
-
hanee
senior tag
válasz
HPEx20i16v #9673 üzenetére
Sziasztok!
Köszi a futócipős válaszokat
Van ezen valami "kallantyú", vagy kis bármi, amibe bele lehet fűzni a cipőfűzőt? Vagy egyszerűen csak alákötik az emberek?
Amúgy nézegettem, bár nagyon nem mélyültem bele, de maga a kütyü 8000 Ft körül van, és 1000 órát bír az akksija, amit nem lehet cserélni. Ez mondjuk szívás, de szerintem két év alatt sem futok 1000 órátFőleg az ilyen jó kis kihagyásokkal mint most, hogy két hónapja nem volt a lábamon futócipő...
-
Atlantis
veterán
válasz
HPEx20i16v #9673 üzenetére
Akkor miért reklámozzák kifejezetten a Nike nevével?
[Ace]: Egész éjjel be van kapcsolva a WiFi és csak 4%-ot merül? Ez elvileg önmagában is lemerítené, nem? Vagy csak akkor merít, ha adatforgalom is van?
Endrusz: A Diamondnál nálam kb.1,5-szer többet bír egy töltéssel az iPhone, igaz én nem vettem meg a Diamondhoz a nagyobb akksit.
-
joey04
titán
[link]
Egy kis kamera összehasonlítás, 3g vs 3gs -
majom2
senior tag
válasz
sentgyorgy #9665 üzenetére
nem tudom mennyire lehet ez pontos egy embernél. mert asszem a GPS maximális pontossága 10m körüli, az meg nem kevés. de persze lehet h jól működik, ki tudja
ennyi erővel a világ végéig lehetne várni, mert a következő úgyis mindig jobb leszegyébként valószínűleg soha nem lesz benne tegra vagy hasonlók. az apple saját mobilprocit fejleszt már egy ideje, valószínűleg a következő modellbe már az kerül.
-
Endrusz83
tag
Köszönöm a válaszokat!
Igazából volt már Diamondom és tetszett is, ezért gondoltam Diamond 2-re.
Tetszett, hogy "használható" volt a GPS iGo-val.
Viszont, ha hamarosan jön iPhone-ra is az igo, akkor már nem sok minden szól ellene, kivéve a rádió hiánya számomra...Gondolom az akkumulátora annyit bír mint a Diamondé 1-2 nap?
A másik gondom pedig, hogy nem tudom hol érdemes venni.
Ha T-nél veszem,lesz garanciám viszont nem tudom igazán kihasználni a tudását, ha pedig telefonboltból veszem 3-6 hónap után nincs garim...Ezzel kapcsolatban tanács valakitől?
-
sentgyorgy
tag
Aki tud várni egy kicsit az jobban jár a következő generációs iPhone-val amibe már valszeg Tegra lesz, vagy OMAP4
-
hanee
senior tag
-
Ulkesh
őstag
"nem találtam semmilyen opciót benne arra, hogy esetleg másképp elmentsem, pl. a pdf-et. "
Pedig ott van
De egyébként tényleg elég gagyi a desktop kliens, csak arra jó, hogy konvertálj, meg feltölts vele könyveket az iPhone-ra, desktop gépen olvasáshoz a Mobipocket Reader szerintem a legjobb megoldás (kár, hogy iPhone-ra még nem készült hozzá kliens).
-
[Ace]
aktív tag
válasz
Endrusz83 #9652 üzenetére
Ahogyan a kolléga is említette, ha ki van kapcsolva, akkor ki van kapcsolva, tehát nem ébreszt. Viszont nem is értem, miért kellene kikapcsolni, hiszen nálam egy éjszaka alatt (~8 óra), 15 percenkénti e-mail ellenőrzéssel (wifin keresztül), mindössze 4%-ot merül az akksi.
-
majom2
senior tag
ha szeretsz futni, akkor az még egy ok a 3gs mellett
http://www.apple.com/ipod/nike/
Csak kell hozzá egy Nike cipő + 1 bogyó párezerért.
Úgy néz ki, vennem kell egy új futócipőt mert amit most használok az nem az igazi. Asszem a napokban meg is nézem ezeket a Nike-okat...én egy vastag szilikon tokot használok + védőfóliát. Igaz, így nagyobb lett a telefon, de legalább nem csúszik ki az ujjaim közül
-
hanee
senior tag
Köszönöm a választ. Akkor megnyugodtam, hogy nem nálam van a gond
Igazából csak próbából elindítottam vele egy pdf file-t, nem volt a legjobb, de majd megnézem ha meglesz a telefon. Mert én most előre "dolgozok", holnap dől el, hogy mikor és mit veszek (iPhone lesz az tuti)
Mondjuk nem tudom mennyire merül majd fel ez a szükségesség, mert igazából én jobban szeretem a papír könyveket, és most is a polcomon vár 4 kiolvasatlan, és még venni is fogok párat
Már nagyon várom a holnapot, de szerintem ha nagyon brutális lesz a 3GS ára, akkor rögtön megrendelem a webshopból a sima 3G-t (fehéret szeretnék amúgy szerintem).
A telefonhoz adnak valami védő tokot? Ha nem, van valami hiper-szuper amit ajánlotok?
Milyen kiegészítőket érdemes hozzá megnézni? Autóm nincs, úgyhogy az autós kiegészítők nem érdekelnek. Futni járok, nem tudom pl. lehet-e kapni valami spéci övet, amire rá lehet erősíteni az iPhone-t? Futáshoz való programot már töltöttem le, nem tudom valaki próbált-e ilyesmit, az a neve, hogy RunKeeper (free version). Elvileg méri a távot, sebességet (hogyan? a mozgásérzékelő ilyeneket tud?)hanee
-
majom2
senior tag
válasz
Endrusz83 #9652 üzenetére
az iphone-t nem szokás kikapcsolni. ha mégis megteszed, akkor semmi nem fog működni, az ébresztés sem.
mivel nem írtál konkrét felhasználási területet, természetesen itt mindenki az iphone-t fogja ajánlani
tanács: ha van lehetőséged próbáld ki az összeset mielőtt döntesz
-
Endrusz83
tag
Hi Szifon Tulajok!
Lenne egy kérdésem, mert iPhone vásárlása mellett hezitálok.
Az ébresztő óra akkor is ébreszt,ha ki van kapcsolva a telefon, mint egy Nokia, vagy nem ébreszt mint egy PDA?Igazából HTC Diamond 2 vagy HTC HD vagy iPhone 3G között hezitálok.
Esetleg vmi tanács?
-
majom2
senior tag
válasz
batorpeti #9650 üzenetére
igen, sztem az itunes hasonlít a pcsuit-hoz, de ezt inkább passzolom egy hozzáértőbbnek.
ingyen le lehet tölteni, próbáld ki - bár telefon nélkül nem az igazi.a telefont csak wifin keresztül lehet háttértárnak használni, vezetékesen (tudtommal) nem. erre vannak ingyenes programok is, pl a discover.
próbálj meg AppStore-t vagy iTunes-t indítani egy kínai klónon
nem fog menni
sőt, valószínűleg meg sem fogod találni az ikonjaikat a hamisítványokon
azonkívül a hátlapra van gravírozva az Apple logo, stb. menj be egy t-pontba, és nézd meg személyesen.
én arra számítok h kb 20e-el megy lejjeb a 3g ára a 3gs bevezetésekor.
Aktív témák
Hirdetés
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Asus Rog Strix G814J Gaming
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest