Hirdetés
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Yettel topik
Aktív témák
-
Octi
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #6299 üzenetére
Futtatás-cmd-ipconfig /all
-
Csabee.
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #6297 üzenetére
cmd -> ipconfig -all
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
rolcsibácsi #6296 üzenetére
valaki meg tudná mondani hogy windows 7 ben hol kell lecsekkolni a saját ip címemet?
ipconfigot próbáltam de nem működik.. (vistában sem) -
rolcsibácsi
őstag
válasz
RenegadeC2 #6286 üzenetére
a winampos részt nem neked szántam, bocsi, nem külöítettem el, azt csak úgy hozzátettem mert volt szó az itunesről.
én itunesból is meg telóról is szoktam újakat leszedni de nem kapok levelet, nem mintha érdekelne csak erről is szó volt..régebben írtad nekem hogy inkább blogba kellett volna írnom egy hasonló hozzászólásomat, erre írtam h bocs de még most sincs..
cowerflowban nekem is eltűnnek néha a borítók, csak úgy lesz jó újra ha újrateszem a zenéket..
(előtte is rendesen ki voltak töltve albumon belül is az összes szám! és ugyanez a heyzet ha itunesszal ha winamppal teszem őket fel..)[ Szerkesztve ]
-
adise
őstag
válasz
gerbaudhu #6294 üzenetére
nekem kb 1000 szám van felrakva. ezek kozul sztm egy 700-800db csak 1-1 szám egy albumrol. Majdnem mindegyikhez van kép talán 50db-hoz nem, de mindegyiket mutatja. Nyilvan amelyiknél id3-ba nincs kitoltve az album rész azt coverflowba nem mutatja, de az alap nézetbe ott van a kép.
-
gerbaudhu
tag
Hali, én 7000-es (32bites) buildet használok (mióta kijött), ezen megy az iTunes és soha nem írt még hibaüzenetet, működik vele mint a kisangyal. Én a telefon szoftverét is ezalól frissítettem illetve a jailbreak is ezen oprendszer alatt történt mindenféle probléma nélkül.
Viszont nekem is lenne egy kérdésem. Volt már másnak is olyan tapasztalata, hogy ha csak egy-egy számot tesz a telefonra, de nagyon sok különböző albumról (mondjuk jóval 100 különböző album felett) akkor a számokhoz társított borítók némelyike nem jelenik meg normálisan a coverflow nézetben sem meg a "most szól" részben sem, csak feketeség marad belőle? Nekem ezt csinálja, volt olyan is, hogy a képnek csak a fele jelent meg. Kevés memória lehet, vagy túl sokat várok a telefontól?
-
OliApa
aktív tag
válasz
RenegadeC2 #6292 üzenetére
Nekem bizony remek alternatíva. :]
-
RenegadeC2
aktív tag
A szerverről volt szó, nem pedig adatmentésről 5ezer helyre.
Gmail-ben is exportálhatod Google CSV-be, Outlook CSV-be és vCard formátumba.Az állandó gombnyomogatás, mentegetés pedig minden csak nem kényelmes. Egy olyan embernek akinek sűrűn változik a kontaktlistája, ez nem alternatíva.
-
OliApa
aktív tag
válasz
RenegadeC2 #6208 üzenetére
"Na meg mi köze ennek a szerver megbízhatóságához, áruld már el nekem!"
Mondhatni annyi, hogy ha sûrûn ment, a PC-jén, pendrájvján biztonságban van a cucca, szerver ide, szerver oda.
-
hehe23
tag
elnézést, hogy belerondítok a vitába, de volna egy kérdésem:
próbálta már vki az itunes-t 32, illetve 64 bites windows 7 oprendszeren?
(csak hogy feleslegesen ne rakjam újra az egészet, ezt a ratyi vistát akarom lecserélni mindenképp....)
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
David75 #6287 üzenetére
Az email csak az én példám volt annak megcáfolására, amit te állítottál. Utána kezdődött el a "kapok/nem kapok mailt" történet. Igazából marhára nem érdekel ki kap levelet és ki nem - akinek ez probléma, az ír Almának vagy átnézi a beállításait -, én kapok, képernyőképen megmutattam. Nem ez volt az eredeti probléma, hanem az hogy olyat állítottál ami nem igaz, és én leírtam több oldalról, hogy ez miért nem igaz. Sajnálom ha elvesztetted a fonalat...
Azért remélem azt tudod hogy 1alma+1alma=2alma
Miért nem írsz Apple-nek hogy adatvesztés esetén (sajnos ugye ilyenkor mégegyszer le kell töltened) te fizetni akarsz azért a programért, amit ingyenesen töltöttél le, de közben már fizetős lett?[ Szerkesztve ]
-
David75
őstag
Tulajdonképp nem az a lényeg hogy mihez van köze meg hogy értjük-e vagy sem ami a lényeg akármiket lehet itt magyarázni utobbi 3 hónapban nem kaptam az apple-től mail-t amiben számla lenne ingyenes app-okról.Hetente legalább 2 ingyenes app-ot letöltök a store-ról.(ezen a héten már 6-nál járok)És akármiket írogatunk nem fogok kapni mail-t és ahogy kiderűlt ez nem csak nálam van így.
(persze nem hiányzik egy másodpercig se a mail de mindenesetre nem kell hülyének nézni a másikat azért mert neki és ugye bár nem csak neki másképp működik a dolog)[ Szerkesztve ]
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #6272 üzenetére
Én kapok mailt a mai napig, bizonyítékok: egyik, másik
Jailbreak-nek tényleg semmi köze hozzá, már leírtam: ha iTunes-on keresztül töltöd le a programot és soha nem rakod fel a telefonra, akkor is kapod a levelet. De ha a mobileinstallation crack működési elvére bővebben kíváncsi vagy, olvasd el ezt. Hogy a mobileinstallation.plist fájl módosítására miért van szükség, azt ebben a bekezdésben találod: "És hogy mi van az aláírással?..."Nem értem miért nekem írtad a Winamp vs. iTunes "tesztet", egy szóval nem írtam hogy lenne valamelyikkel is bajom. Egyébként ha már így felhoztad: rühellem a Winampot, és engem ne is akarj "megtéríteni", nem fog menni
"bocs de még mindig nincs blogom"
Mivan[ Szerkesztve ]
-
Davey7
senior tag
Nem azért raktam,be,hogy szítsam a tüzet,mert nekem Ipod Touch-om van és ezerszeresen meg vagyok vele elégedve.
De nekem akkor is tetszett a kép és poén volt szerintem... Én a sok iPhone vitán is mindig csak röhögök...nem tudom mi értelme van.
Én a mostani telómmal sem küldtem egy mms-t sem,nem használtam a bluetooth-t(csak néha csengőhang küldésre),soha nem videótelefonáltam...Szerintem elég sok fajta termékpaletta van a mobilpiacon és mindenki olyat vegyen ami neki kell... Nem kell itt szidni,irigységből vagy nem tudom én miből.
Bocsánat a moderátoroktól,hogy ha rossz helyre írtam,de akkor sem normális,hogy egy elektronikai kütyü ekkora vitákat szokott szülni...
-
cilo9
aktív tag
válasz
Golyo018 #6278 üzenetére
Tőlem személyit kértek, plusz még egy igazoló doksit (ez lehetett, adókártya, jogsi, én utóbbit választottam). Munkáltatóit nem, és Ikon400-zal vettem. Ja és tőlem kértek 3 havi előleget (a teló árán túl), mert még nem volt semmi T-s szerződés a nevemen. Mindezt a Duna Plaza-s T-be.
-
Golyo018
csendes tag
Sziasztok!
A napokban tervezem egy iphone beszerzését és egy dolgot szeretnék tőletek kérdezni! Olvasgattam a fórmot, persze nem mindent mert rengeteg hozzászólás van, de kérdésemre nem találtam választ!
Mivel nem t-mobile-os vagyok ezért nem tudom a választ!
Milyen iratok kellenek a szerződéshez? gondolom persze személyi adó kártya ilyenek.
Igazából azért kérdem, mert nekem olyant mondtak hogy munkltatói igazolás kell! igaz ez?Előre is köszönöm mindenkinek a válaszát!
-
rolcsibácsi
őstag
-
samgar
őstag
Kérdésem: a noteszben lévő adatokat letudom menteni valahogy? wifim nincs és nem backupra gondolok
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
RenegadeC2 #6266 üzenetére
csak hogy kicsit védjem dávidot, én sem kapok már emailt. régen kaptam de mostanában már nem..
én nem figyeltem hogy mióta, elképzelhető h jailbrake óta, nem vagyok énsem otthon a témában de gondolom hogy nincs köze hozzá, ennek ellenére én sem kapok értesítőt..iTunes-ról csak annyit, hogy én is utáltam régen, most se csípem annyira (jobb lenne ha lenne külső meghajtós mód) csak arra használom, hogy rendben legyenek a zenéim.
Korábban rászántam egy teljes napot, és elrendeztem a zenéimet, leszedegettem a borítókat, kitöltöttem minden oszlopot rendesen, nehéz volt rájönni miként vannak csoportosítva, de meglett(album artist) mert ha egy albumnak van címe de az összes számnak más előadója van akkor mindet külön teszi a telón (coverflowban..) ha csak simán albumok szerint csoportosultak volna..
minden újonnan letöltött zenét belehúzok, megcsinálom, és törlöm (közben persze be van kapcsolva az, hogy az itunes rendezze a mappáimat is a gépen).
winamp még mindig fényévekkel jobb zenére, nem olyan dög lassú (pl amikor elindítom)
zene másolásnál is gyorsabbnak tűnik és másolás közben használhatom a telót, nemkell várni a szinkronizálásra, tudnak közben hívni anélkül hogy ne tudnám hol tart a dolog, vagy megállítaná.. ha kész a másolás, leválasztom az ipodot (amúgy iphone, csak ipodként látja a winamp..) és kb 2 másodperc a szinkronizálás és kész is..
videókat is lehet winamppal, de arra jobb az itunes mert nem fogja zeneklippként vagy miként látni hanem rendesen videónak de egyébként mindegy mert ugyanúgy lejátsza..
ezenkívül appokat nézegetek vele és szinkronizálom őket ha kell, meg a telefonkönyvemet a windows contacs-szal.. szerencsére nem kell túl sokszor rákattintani az alma szoftverére.. (már összeállt egy normális telefon a megszokott appokkal, csak ha van vmi jó, új cucc azt kipróbálom)
bocs de még mindig nincs blogom -
majom2
senior tag
friss "új iphone" hírek
- videofelvétel most már 100% h lesz (találtak rá screen-t is)
- a fényképező autofókuszos lesz (hurrá)
- magnetometer (digitális iránytű)
- hangvezérlés -
hehe23
tag
helló.
tudnátok nekem javasolni olyan fasza/mindentérenkirály SMS progit, ami nemcsak 15 napos verziós? (eddig irealsms volt, és sajnos az csak 15 napig működik)
olyan kéne, ami ingyen van.
fontos lenne, köszönöm szépen. -
RenegadeC2
aktív tag
válasz
David75 #6265 üzenetére
Egy program letolteset az Apple regisztralja, nem pedig a mobileinstallation fajl. Ha iTunes-on keresztul toltod le a programot es soha nem rakod fel a telefonodra, akkor is nenni fog a level! Remelem eleg szemleletes voltam: ennek SEMMI koze a jailbreak-hez, az enyem is torve van es kapok levelet legalis letoltes/vasarlas eseten.
-
David75
őstag
az jó mert a account-ot nem álítgattam,és minden héten letöltök legalább két ingyenes appot a store-bol amit még SOHA nem töltöttem le.Yahoo!-S MAIL meg az iphone-ra jön meg és mutatja a spamolt leveleket is de nem kapok mail-t mióta feltörtem a telefont és szerintem mindenképp a mobileinstallation fájl felülírása okozza ezt.
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
David75 #6263 üzenetére
Olyan program eseten kuld csak mailt amit azelott meg SOHA maskor nem toltottel le. Ra ket-harom napra mennie kell a levelnek, ellenkezo esetben elallitottal vmit az AppStore accodban vagy a mail postafiokodban. Vagy kivagja a spamszurod, ami azert durva lenne, de nem elkepzelhetetlen
-
David75
őstag
Nem rakom én vissza a régi rendszert megvagyok én mail nélkül is.Mondjuk ha nincs köze a jailbreak-hez akkor mihez lehet köze vajon hogy nem kapok mail-t...
-
David75
őstag
Ezt mondom hogy miután feltörtem nem kapok mail-t már soha pedig szoktam ingyenes cuccokat tölteni a appstore-ból...
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
David75 #6257 üzenetére
Latom sok tapasztalatod van ezzel kapcsolatban.
Leirom megegyszer: NEM kell fizetni! Amit egyszer letoltottel azt Apple szervere tarsitja az azonositodhoz. Probald ki: letoltesz egy ingyenes appot, kapod a mailt, hogy megvetted. Kerult ingyerbe. Utana torold le, toltsd le tizszer. Soha tobbet nem kapsz rola ertesitot, mert mar egyszer megvetted! A free is vasarlasnak minosul!
Szerk.: ez fuggetlen a jailbreak-tol
[ Szerkesztve ]
-
David75
őstag
értem már.Akkor valószínüleg ha jailbreak-elt iphone-od van akkor nem tárolja az adatokat hogy mit vettél meg és mit nem.Miután törés óta akkor se küld számlát ha ingyenes appokat a store-rol szedtem le.
-
válasz
David75 #6257 üzenetére
De az iTunes-ból mi a búbánatért törölnéd ki az appot?
Igazából akkor sincs semmi, mert az iTunes szervere tárolja, hogy miket vettél meg az accountoddal. De itt most amúgy is arról van szó, hogy a telefonodról szeded csak le. Ezesetben is az összes frissítés/újratelepítés ingyenes.Addendum: a frissítések csak akkor ingyenesek, ha a fejlesztő úgy állítja be publikáláskor. Elvileg lehetnek csak-fizetős frissítések is.
[ Szerkesztve ]
-
David75
őstag
Ez egyáltalán nem így van ha az itunes-ból kitörölsz egy ingyenes app-ot és utána másnap fizetős lesz akkor ha újra leakarod tölteni akkor kell fizetned..
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
David75 #6248 üzenetére
Legyszives ha vmirol nincs tapasztalatod, akkor ird azt es ne allits hulyeseget. Ha valamit egyszer letoltottel, azt a penzt kifizetted erte amibe akkor kerult es punkt-tum, nincs tovabb. Utana otvenszer is letoltheted, akkor sem fizetsz. Ha ingyenes volt es fizetos lett akkor orulsz, ha olcsobb lett azota akkor max. ragod a kefet.
[ Szerkesztve ]
-
David75
őstag
Elvileg azzal már jailbreak-elni lehet a az újabbik ipod touch-ot.
Azt mond inkább mire kell úgy biztos tudok segíteni. -
Mad_Boy
csendes tag
Hali!
Valaki le tudna pontosan irni hogy mi az a red sn0w es mire lehet hasznalni ?
Ha en jol ertem, akkor ez a iPod jailbreak software ?!Elore is koszi.
-
cilo9
aktív tag
válasz
David75 #6250 üzenetére
Biztos szokás kérdése is. Én zenehallgatásra nem nagyon használom a szifont, főleg netezésre meg a sok és mindenféle app-pal PDA-ként használom illetve az üresjáratokban játékra. Egyelőre az iTunes-ba a zeneszámok rendszerezésére látom az igazi pozitívumot, amit én ugye nem használok ki. Az a baj vele, hogy egyelőre az én szokásaim mellett csak idegesít, hogy minden egyes alkalommal backup-ot készít kis szir-szar dolgok szinkronizálására is. Ráadásul a céges gépemen csak USB1.1. van, így aztán nem kevés idő.
DE próbálkozom vele, megbarátkozni, használni. -
David75
őstag
annál jobbat nem tudok mikor reggel 20 percelindulás elött csak be x-elgetem ma melyik albumok/playlist-ek kellenek és aztán minden másolást megcsinál.Ha ezt mass storage módban bárki megcsinálja ugyan úgy egy perc alatt hogy utána csak a gép dolgozzon az nemmond igazat
[ Szerkesztve ]
-
-
David75
őstag
pedig ha megszokod akkor lehet tetszene.Én már csak az itunes miatt se váltanék telefont.Mert ha mindent rendbe raksz akkor borzalmasan egyszerűen tudsz változtatni az iphone tartalmán állítom gyorsabban mint ha lenne mass storage mód.
[ Szerkesztve ]
-
David75
őstag
ha letöltesz valamit akkor az ott lesz az itunesba és ha letörlöd a telefonon akkor is ottmarad és visszarakhatod a telefonra ugy hogy az applications fülnél vissza x-eled a kívánt programot és szinkronizálsz.Ha közben fizetős lesz akkor se fizetsz.Viszont ha letörölted az itunes-ból és ujra leakarod tölteni és közben fizetős lett akkor persze fizetni kell.
-
cilo9
aktív tag
Még egy kérdésem lenne: letöltök egy ingyenes progit az appstore-ból, majd x idő után letörlöm a telóról. Aztán mondjuk megint eltelik x idő és újra letölteném a store-ból, de időközben már fizetős lett az a progi. Ilyenkor már fizetni kell érte, vagy free-be lesz? Hiszen az itunes account vásárlásnak veszi az első free letöltést is, amit a számlában jelez ugyebár.
-
macikos
addikt
A SIM kártyának semmi, de semmi köze a WLAN-hoz!
Gondolom ha csatlakozott is, nem volt DNS szerver beállítva. Amikor csatlakozol egy wifi ponthoz, akkor menj rá a kis kék nyílra a neve mellett. Ott lesznek a részletes adatok. Remélhetőleg kapsz IP címet, ha nem, beírsz egyet. Ha ez megvan, akkor beírod egy DNS szervernek a címét a megfelelő mezőbe.
-
bacsy
csendes tag
Most voltam németo-ban is és bécsben is és egyik helyen sem működött a wlan. Csatlakozott, de amikor megnyitottam az e-mailt vagy a böngészőt, nem reagált semmit. Mit kell ilyenkor tenni? Kivenni a sim-et? Sajna nem találtam rá választ.
-
Dtomi
őstag
Hy másik PC-re költöztem és hiába kínlódok egyszerűen nem kerülnek fel az albumok borítói a telefonra, mind eredeti CD-ről készült gyári borítós stb stb. és most nem működik mit csinálhatok rosszul?
-
emre33
addikt
Iphone-ról kellene PC-re vagy egy nokia 5800-ra áttölteni a névjegyzéket.
Mivel rakhatom át? Kösszi.
iszonyú fontos lenne -
hadaway
csendes tag
Kerdeznék.letoltottem egy játékot azt hogy tudom a telre felrakni?jailbreakolva van.
-
cilo9
aktív tag
Ki van szedve, de gondolom, amikor manuálisan szinkronizálom, akkor backup az első lépése és csak utána küldi át, amit kijelöltem.
Discover-rel az a gond, hogy a képet háttérképnek akarom berakni, de a Discover-ből meg nem tudom kimásolni az iphone képek könyvtárába. (nincs jailbraek-elve a teló)
-
hadaway
csendes tag
Hello.meg tudná valaki mondani hogy amit fenykepezek azt hogy tudom a pc-re átmásolni?
-
cilo9
aktív tag
Üdv!
Két képet szereténk átküldeni a szifonra. Kérdésem az, hogy meg lehet ezt oldani szinkronizálás nélkül is valahogy? Mert állandóan backup-ot csinál elöszőr az iTunes és hát két képért nincs kedvem végigvárni amíg ezt megteszi.
-
David75
őstag
Kösz.Működik.Letisztult szép.Kb ennyit vártam tőle.
-
David75
őstag
jó és az android sdk-n hogy indítom el az androidot? mert gőzöm sincs
-
válasz
David75 #6220 üzenetére
Nem lehet, egy minimális Linux kernelt be tudtak már bootolni rajta, de az nagyon messze van a teljes Androidtól.
Ha ki akarod próbálni, a legegyszerűbb az emulátort nézegetned (google://android sdk), vagy ha költeni is tudsz, a Nokia N810-es tableten állítólag egész jól szaladgál. Vagy G1. -
David75
őstag
Ezen sokak tudnának vitatkozni mondjuk,de én magam ugyan csak jobbnak tartom az iphone os-t viszont kiváncsiságból kiakarom rajta próbálni az androidot.Csak úgy tesztelgetni.Egyáltalán nem leváltani akarom az iphone os-t hülye lennék.
-
David75
őstag
Elég extrém kérdésem lenne.Valahogy fel lehet rakni az androidot az iphone-ra úgy hogy valami dualboot megoldással választhassak bekapcsolásnál?
Valaki próbálkozott ilyesmivel?
-
majom2
senior tag
friss hírek az új iphoneról:
-802.11n (300MBit/s)
-3.2mp kamera
(-videoeditálás) -
samgar
őstag
Üdv!
Nem mintha nem élhetnék Magyar UI nélkül, de azért kíváncsi lennék miért nem tudom a szifoncom sourceról feltenni. A vágán állandóan egy figyelmeztető ablakot kűld, kb igy, hogy: var/cache/apt/archives/com.szifon.com.ui.local stb... trying to overwrite, majd még egy hosszú szöveg, aztán restart springboard és ugyanúgy Angol minden.
Tipp?
(2.2.1)
[ Szerkesztve ]
-
RenegadeC2
aktív tag
Olvasom a blogot, elég lett volna egy link is.
Nálam egyik hiba sem fordult még elő, a naptár színeit kivéve. Az meg nem igazán érdekel, hogy ami a google-ben piros pont, az nálam kék. Tehát engem szeret
Igaz nem google sync szerverét használom, hanem nuevasync-et, szifon blogon le is írtam.[ Szerkesztve ]
-
Ulkesh
őstag
válasz
RenegadeC2 #6208 üzenetére
"Nekem nem törli. Akkor engem szeret vagy mi?"
Ismert hibák:
"1. Olyan címeknél, ahol nem az alapértelmezett ország (nálam USA) van beállítva, szinkronizálás után visszaáll az alapértelmezett ország, és összekeverednek a város, utcanév, irányítószám mezők.
2. Az iPhone naptárak színei nem feltétlenül egyeznek meg a Google naptárak színeivel. Ezen egyelőre csak a Google naptár színeinek átállításával lehet segíteni.
3. Ötnél több naptár szinkronizálása esetén mindegyik naptár sárga vagy világoskék színű lesz.
4. Új események beírásakor nem minden funkció érhető el a telefonról, például nem tudunk résztvevőket meghívni.
5. Az iPhone címlistájában van néhány olyan mező, ami a Google-nél nem szerepel, ezek nem szinkronizálódnak: például a csengőhang és a születésnap. Néha a telefon úgy dönt, hogy teljes szinkronizálást hajt végre, ekkor ezek az adatok elvesznek. Nem érdemes tehát túl sok csengőhangot egyenként beállítgatni.
6. Nincsen rendes Google címlista szinkronizáló program a Mac-re. Ha beállítod a telefont hogy Google Sync-en keresztül szinkronizáljon, az iTunes szinkronizáció kikapcsol, ezzel a Mac Address Book szinkronizáció is megszűnik amikor a telefont a gépedhez csatlakoztatod."
-
hehe23
tag
hali.
azokat a progikat, amiket már letöröltem eccer, de maradt fekete kérdőjeles ikonja az iphone-ban, azokat hogy lehet eltüntetni? -
RenegadeC2
aktív tag
#6205: Nekem nem törli. Akkor engem szeret vagy mi?
#6206: Nem kerülte el a figyelmem semmi, én is használtam az alkalmzazást, egy hétig.
Váó! Ha fellépsz a honlapra, majd bejelentkezel. Hol van ebben az alternatív telefonkönyv? Mert az alkalmazás mást nem tud csak szinkronizálni! Gondolom ha ilyenre lenne szüksége, akkor használna Outlook-ot, ezzel az erővel az is "alternatíva". Na meg mi köze ennek a szerver megbízhatóságához, áruld már el nekem![ Szerkesztve ]
-
sgery
őstag
Nekem opel vectra b-m van, van bent egy transmiter, somogyi márkájú, nem olcsó darab, de az jack dugós és fathér, azzal teljesen jól szól a rádión, kivéve ha alagút vagy valami zavaró van, de az ritkaság. Mivel nincs nagy hifi benne, sima gyári 8hangszórós bénaság, ezért nem érdekel a minőség annyira. Ha bedobom a hifit azt úgyis jackel rádugom és akkor a kör bezárult..
De addig is 3-ért ha jó, akkor megveszem..
-
OliApa
aktív tag
válasz
RenegadeC2 #6202 üzenetére
Biztosan elkerulte a figyelmed: nem csak szerverre szinkronizal, hanem szerkesztheted is a kontaktokat es fajlba is tudsz menteni. Ennyit a szerver "megbizhatosagarol"... :] Meg probalja ki a kollega, ha megszereti, megtartja. Csupan 5let volt.
-
Ulkesh
őstag
válasz
"Egyébként az utóbbi esetre a Google Címtárát használom Exchange-n keresztül, "
Én is azt használtam egy darabig, de mivel törli az általa nem használt mezőket, így gyorsan elfelejtettem. Nem sok kedvem van minden szinkronizálás után újra beállítgatni pl. az egyedi csengőhangokat.
-
samgar
őstag
válasz
Nem ertettel felre semmit.
valoban ezeket kerestem, de jol jon a sync is.
-
RenegadeC2
aktív tag
Vagy én értelmeztem félre valamit, vagy alternatív telefonkönyvkezelő progikat keresett, mint például a Contacts+, Visual Contacts, vagy ABContacts. Az általad említett alkalmazás nem csinál mást, mint szerverre szinkronizál manuálisan, és adatvesztés esetén onnan visszateheted a kontaktlistát.
Egyébként az utóbbi esetre a Google Címtárát használom Exchange-n keresztül, ami valós időben, oda-vissza ment, mihelyst valamit változtatok a telefonkönyvben. Nem kell nyomogatni semmiféle gombot, nem kell hozzá külön alkalmazás, és google szerverei azért szerintem megbízhatóbbak mint egy sufnicégé.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (052)